Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz azbest #6013 üzenetére

    -A 33-as PVR2-ben nálam az SD adások esetén működik rendesen a DXVA. HD adásoknál fagy csak. Illetve nem is igazán fagy le, mert le lehet állítani a PVR2-t még egy ideig rendesen. A kezelőfelület szétesése alatt mit kell érteni? Nem találkoztam ilyennel a Vista megjelenése óta. (Compro DTV 4-ben semmilyen szinten sem működik a DXVA, a Gigabyte tunerekhez mellékelt Presto PVR még csak EVR-t sem támogat, ráadásul még DVB-T alatt is csúszik a hang!)
    -A CPU terheléses probléma a Conexant problémája, nekik kellene megoldani. A CX23885 és későbbi decoder-ek esetén javították (a Sonora-kat egyáltalán nem érinti már). Egyébként sem jelent minden esetben 100% CPU terhelést.

    Egyébként a Compro DTV általam eddig megismert hibáinak listája kb 5x-e a PVR2 hibalistájának, a Presto PVR pedig maga a hiba. A TotalMedia sem különb semmivel, amit ugye az Asus csomagol a tunerjei mellé, de abban legalább működik a DXVA. És amit nem árt észben tartani: a 3rd party sw-ek esetén semmiféle támogatás sem jár! (Ergo a GB, Asus és MSI továbbra is noname tunerek tekintetében.)

    Összességében még mindig a PVR2-vel van a legkevesebb gond. Mindegyik ilyen célú sw-nek vannak hiányosságai, kinek mi az, ami ezekből gondot is okoz. Számomra pl elég komoly hátrány, ha analog módban nem határozhatom meg a felvételi paramétereket. Márpedig erre a legtöbb sw nem ad módot.

    premete: A Pinnacle nem szűnt meg. Csak az Avid eladta a PCTV üzletágat a Hauppauge-nak. A Pinnacle már nem gyártja a továbbiakban ezen termékeket, de jópár dolgot még igen.

Új hozzászólás Aktív témák