- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
zhagyma #3245 üzenetére
úgy van ahogy leírtad csak éppen semmit nem tudok vele fogni....
se kockásan, se recsegve, se , se, se.... csak korom fekete minden, rákerestem már 4 műholdra is de semmi... az antennán van 5-6fej szal elvileg szinte bármit betudnék fogni. a szomszédban 12000csatorna van....... nekem tök üres a kép.
Kérdés hogy másnak van e tapasztalata vele?
Gyenge a tunnerje esetleg?
Vagy csak ez lehet a hibás???
Azóta vettem egy jelerősítőt is, de azzal sincs se kép se hang.... már tiszta ideg vagyok...Tian
Ha a hazai adásokat is nézni akarod akkor MPG4-est vegyél!!!!!!!!!!!!!!!! a hazai adásokat csak azzal lehet nézni, ellenben (ez viszont nem biztos) azt hiszem hogy az mpg4es tudja az mpg2es kódolást is. az usbs kártyákhoz is mint a belsőkhöz is, jár minden! Driver, progi, stb. Nekem pl Aver usbsem van, anno 5000ért vettem budán üzletben. Most hogy már tuti az mpg4 idehaza háromszor annyiért árulják, de érdemes vadászni rá mert pár napja láttam valahol akcióban 6999ért. Tudja a digitális földit, az analógot(kebelről is) és van benne FM. ez az Nekem ez teljesen bevált, napi szinten órákat nézek TV-t vele laptopon is meg PC-n is és bírja, pedig még az olimpia előtt vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- EAFC 26
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest