- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
HarryPotter #2790 üzenetére
Az átalakítót megveheted pl. az infopatika-n.
Tényleg nem túl drága. Mondjuk azt írják tetőantennához, de gondolom ilyen tekintetben nincs különbség a tető- és a szobaantenna között, így használható ahhoz is is. Ezt inkább zhagyma tudná megmondani, Ő sokkal jobban ért ehhez a témához.Az antennát amit megrendeltél néztem én is, de akkor nem találtam olyat aki hajlandó lett volna kis hazánkba postázni.
Egyébként csak azért akartam beszerezni, mert kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e jelentős különbség pl. egy néhány ezer ft-os parabolahálós szobaantennához képest.
Azért városon belül ennél kevésbé brutális és olcsóbb antenna is elég, még a jelenlegi jelentősen csökkentett Budapesti adóteljesítmények mellett is.
Azt azért vedd figyelembe, hogy ez irányított antenna, ami azt jelenti, esetleg nehezebb lesz találni olyan pozíciót amivel egyszerre több (jelenleg kettő van) frekvenciát (csatornát, mux-ot) is jó minőségben tudsz befogni.
Persze ez csak akkor gond, ha a mux-ok jelei nem ugyanott foghatók. Ez függ attól, hogy hány helyről sugározzák őket (jelenleg Széchenyi-hegyről és Száva utcából, de elvileg mindkét helyről ugyanazt) valamint attól, hogy milyen, mennyire reflexiós a vételi hely. A beltéri vételre, főleg lakótelepi környezetben jellemző, hogy visszavert jelet (is) veszel így ilyenkor nagyobb az esély, hogy a különböző frekvenciák eltérő antennapozícióban érhetők el a legjobb minőségben.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy teljesít az antenna, ha megérkezik akkor jó lenne ha tudnál néhány szót írni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest