Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Megvettem az uClan USTYM 4K Pro Combo beltéri egységet. A hét elején érkezett. Végül Magyarországról lett rendelve. A szlovák bolt ajánlata a kis hazánkban alkalmazott 27%-os ÁFA és egy 8 €uros szállítási költség miatt ugyanis már csak ezerötszáz forinttal lett volna kedvezőbb. Pedig most még viszonylag erős is a Forint.
Első benyomásaim pozitívak. Úgy látom, tényleg nagyon sok minden testreszabható lesz. Külön tetszik például, hogy konfigurálható a box kijelzőjének és Power gombjának a világítása - színe, fényereje a különböző állapotokban.
Örülök, hogy már sikerült beállítani, hogy a csatornák felvételeit a helyi hálózaton lévő NAS-ra rögzítse. A TimeShift funkció is ezt a mount-olt hálózati könyvtárat használja tárhelyként.Egyelőre csak DVB-T csatornalistám van. Még nem jöttem rá, hogy egy-egy adót hogy tudok a kedvencek közé tenni. Van arra lehetőség, hogy magát a csatornalistát és a kedvenc csatornák listáját file-okon keresztül kezeljem, szerkesszem? Kell ehhez valamilyen extra plugint telepíteni vagy valamelyik már jelenleg is meglévő file-on keresztül megoldható?
Telepítettem a készülékre egy YouTube plugint. Ezzel egyelőre nem vagyok elégedett. Nem olyan teljes értékű programot kaptam, mint amire vágyok. De ha jól tudom, ezt majd a Kodi megoldja. Mert ezt is raktam rá - még csak egy alap installációval, kiegészítők nélkül. Így a videókat még nem játssza le, a képernyő fekete. Gondolom, codec-eket kell majd hozzá telepíteni. Kodi-ban is kezdő vagyok, úgyhogy még csak ismerkedem vele.
Egyetlen nem túl marginális, de azért engem mégis kicsit zavaró dolgot vettem észre. A készülék fogyasztását alapvetően jónak tartom: 5,0-5,5 watt körül van működés közben, ha például egy FHD-s DVB-T csatornát nézek. Deep Standby módban 0,1 watt - ami szintén rendben van. Viszont sima Standby módban is 5 wattot fogyaszt gyakorlatilag ugyanannyit, mint amikor normál módban működik. Ezt kicsit furcsállom, mert így nem tudom, mi értelme van ennek a Standby módnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann