Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pungora96
tag
Van még egy Kaon mediaboxunk a másik tv-nél, mondjuk azt ritkán használjuk, abban más kártya van megnéztem. Annak van felvétel funkciója, de korábban akárhogy próbáltam, nem akart működni. Raktam rá pendriveot, külső tápos hdd-t, ki is írta, hogy le kell formázni, megvolt, utána a felvétel menüre rámenve kiírta, hogy nincs elég hely, töröljön korábbi műsorokat. Pedig 1%-ot írt a telítettségre.
A Kaon boxban levő kártya is párosítva lehet? (Ebben az esetben a boxal) Meg tudom állapítani anélkül, hogy lenne kártyaolvasóm?
CI+ interface-ben levő kártya: [link] [link]
Kaon boxban levő: [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest