- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pungora96
tag
Van még egy Kaon mediaboxunk a másik tv-nél, mondjuk azt ritkán használjuk, abban más kártya van megnéztem. Annak van felvétel funkciója, de korábban akárhogy próbáltam, nem akart működni. Raktam rá pendriveot, külső tápos hdd-t, ki is írta, hogy le kell formázni, megvolt, utána a felvétel menüre rámenve kiírta, hogy nincs elég hely, töröljön korábbi műsorokat. Pedig 1%-ot írt a telítettségre.
A Kaon boxban levő kártya is párosítva lehet? (Ebben az esetben a boxal) Meg tudom állapítani anélkül, hogy lenne kártyaolvasóm?
CI+ interface-ben levő kártya: [link] [link]
Kaon boxban levő: [link] [link] -
pungora96
tag
válasz
garga pista #20077 üzenetére
Nem is vodás van, hanem még upc-s. Külön van a kártya és a modul: [link] A modulra rá van írva a ci+, attól még a kártyát tudom magában is használni?
-
pungora96
tag
Sziasztok! Nem foglalkoztam még ilyesmikkel, annyi lenne a kérdésem, hogy megoldható a vodafone kábeltv vétele raspberry pi-n? Ha vennék egy usbs smart card readert (láttam aliexpressen is [link] , meg néztem a smargo smartreadert plust is) és egy usbs tv tunert, feltennék egy oscam-ot és egy tvheadend-et mondjuk, ezekkel meg lehetne oldani? A vodafone ci+-t használ, az okozhat gondot lehet. Például nem tudom be lehet e rakni a readerekbe a ci+ modult, nem találtam hirtelen semmi normális leírást ilyenekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest