- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pungora96
tag
Van még egy Kaon mediaboxunk a másik tv-nél, mondjuk azt ritkán használjuk, abban más kártya van megnéztem. Annak van felvétel funkciója, de korábban akárhogy próbáltam, nem akart működni. Raktam rá pendriveot, külső tápos hdd-t, ki is írta, hogy le kell formázni, megvolt, utána a felvétel menüre rámenve kiírta, hogy nincs elég hely, töröljön korábbi műsorokat. Pedig 1%-ot írt a telítettségre.
A Kaon boxban levő kártya is párosítva lehet? (Ebben az esetben a boxal) Meg tudom állapítani anélkül, hogy lenne kártyaolvasóm?
CI+ interface-ben levő kártya: [link] [link]
Kaon boxban levő: [link] [link] -
pungora96
tag
Sziasztok! Nem foglalkoztam még ilyesmikkel, annyi lenne a kérdésem, hogy megoldható a vodafone kábeltv vétele raspberry pi-n? Ha vennék egy usbs smart card readert (láttam aliexpressen is [link] , meg néztem a smargo smartreadert plust is) és egy usbs tv tunert, feltennék egy oscam-ot és egy tvheadend-et mondjuk, ezekkel meg lehetne oldani? A vodafone ci+-t használ, az okozhat gondot lehet. Például nem tudom be lehet e rakni a readerekbe a ci+ modult, nem találtam hirtelen semmi normális leírást ilyenekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged