- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
pungora96
tag
Van még egy Kaon mediaboxunk a másik tv-nél, mondjuk azt ritkán használjuk, abban más kártya van megnéztem. Annak van felvétel funkciója, de korábban akárhogy próbáltam, nem akart működni. Raktam rá pendriveot, külső tápos hdd-t, ki is írta, hogy le kell formázni, megvolt, utána a felvétel menüre rámenve kiírta, hogy nincs elég hely, töröljön korábbi műsorokat. Pedig 1%-ot írt a telítettségre.
A Kaon boxban levő kártya is párosítva lehet? (Ebben az esetben a boxal) Meg tudom állapítani anélkül, hogy lenne kártyaolvasóm?
CI+ interface-ben levő kártya: [link] [link]
Kaon boxban levő: [link] [link] -
pungora96
tag
válasz
garga pista #20077 üzenetére
Nem is vodás van, hanem még upc-s. Külön van a kártya és a modul: [link] A modulra rá van írva a ci+, attól még a kártyát tudom magában is használni?
-
pungora96
tag
Sziasztok! Nem foglalkoztam még ilyesmikkel, annyi lenne a kérdésem, hogy megoldható a vodafone kábeltv vétele raspberry pi-n? Ha vennék egy usbs smart card readert (láttam aliexpressen is [link] , meg néztem a smargo smartreadert plust is) és egy usbs tv tunert, feltennék egy oscam-ot és egy tvheadend-et mondjuk, ezekkel meg lehetne oldani? A vodafone ci+-t használ, az okozhat gondot lehet. Például nem tudom be lehet e rakni a readerekbe a ci+ modult, nem találtam hirtelen semmi normális leírást ilyenekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest