- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
marchellow
tag
Helló Cigam!
Téged szoktalak látni beszmacen is
Ott is van egy DVB-T topic, de gondoltam ide is beírom, hátha gyorsabban áramlik így az info.
Egy próbát mindenképpen megérne és már ki is próbáltam volna ha lehetne, de sajnos nem lehet. A MacBook-ról képtelenség feltenni az iMac-re a szoftvert, mert csak egy gépen futhat. Meg kéne venni még egyszer, amit még meg is tennék, ha biztosan tudnám, hogy jobb lesz, de így "látatlanban" nem merem.
Szerintem amúgy nem lenne jobb, mert a MacBook-on akadnak akár fél órák is amíg kifogástalan a minőség, ebből arra következtetek, hogy a jellel lehet valami bibi. De igazából nem tudom, csak tippelek.
iMac-ben ATI Radeon HD 2600 Pro van, de hogy tudja-e hasznosítani valamire a szoftver azt nem tudom.
Van még egy Elgato Turbo.264 stickem, ami pont arra hivatott, hogy x.264 kódolásnál levegye a terhet a prociról, de ez sajnos csak videó átkódolásnál működik, real-timeban nem képes ilyesmire, amit nem is értek, hogy miért nem...
Na, majd még jelentkezem, ha lesz valami fejlemény.
M
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 6a 128 GB zöld telefon
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Turtle Beach Stealth Ultra Gamepad!
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán 2028.02.15-ig garancia! AppleCare+!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest