- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
marchellow #197 üzenetére
Kicsi a világ
Nekem is egyből beugrott ez az USB-s kütyü amikor kiderült, hogy h.264-ben kódolják az adást, de sajna csak kódoló van benn, dekódoló nincs. -
cigam
titán
válasz
marchellow #187 üzenetére
Haliho!
Vannak
Nekem is első generációs 2GHz-es mb van. Bár nálunk nem fogható a HD adás, és tunerem sincs, de hasonlókat tapasztaltam, mikor egy HDtrailer-t néztem.
Mivel az integrált VGA-ban nincs h.264 gyorsítás, mindent a proci végez, így 120-140% a terhelés. Nincs ez másként a dvb-t vétellel sem. A kártya a h.264-es stream-et átadja a gépnek, az meg dekódolja ahogy tudja.
Az iMac-el jobb eredményt tudsz elérni a gyorsabb proci miatt.Nemtudom milyen VGA van benne(ATI, vagy nVidia), ill azt sem, hogy az eyetv képes-e kihasználni a vga gyorsítók képességeit dekódoláskor. Egy próbát mindenképpen megér.
-
aeroxr
tag
válasz
marchellow #187 üzenetére
Vannak. Néha nekem is szaggat, sajnos wines tunerem van, de betudom annak h messze vagyok Bp-töl és csak egy botantennám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Suzuki topik
- Hyundai, Kia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest