Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple Watch
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
marchellow
üzenetére
Kicsi a világ

Nekem is egyből beugrott ez az USB-s kütyü amikor kiderült, hogy h.264-ben kódolják az adást, de sajna csak kódoló van benn, dekódoló nincs. -
cigam
titán
válasz
marchellow
üzenetére
Haliho!
Vannak

Nekem is első generációs 2GHz-es mb van. Bár nálunk nem fogható a HD adás, és tunerem sincs, de hasonlókat tapasztaltam, mikor egy HDtrailer-t néztem.
Mivel az integrált VGA-ban nincs h.264 gyorsítás, mindent a proci végez, így 120-140% a terhelés. Nincs ez másként a dvb-t vétellel sem. A kártya a h.264-es stream-et átadja a gépnek, az meg dekódolja ahogy tudja.
Az iMac-el jobb eredményt tudsz elérni a gyorsabb proci miatt.Nemtudom milyen VGA van benne(ATI, vagy nVidia), ill azt sem, hogy az eyetv képes-e kihasználni a vga gyorsítók képességeit dekódoláskor. Egy próbát mindenképpen megér.
-
aeroxr
tag
válasz
marchellow
üzenetére
Vannak. Néha nekem is szaggat, sajnos wines tunerem van, de betudom annak h messze vagyok Bp-töl és csak egy botantennám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Revolut
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann