Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyuska
aktív tag
Na végre kipróbáltam ezt :[link]
1. A padlástérben felraktam a passzív lepke helyére. 746 Mhz-en semmi változás, 802 Mhz-en drasztikus 10x hibaarány növekedés a Sony TV-n ( jelszintet mérni nem tudok, de a hibaarány is megfelel viszonyítási alapnak.
2. kültérben gyakorlatilag semmi változás az előzőhöz képest.Konklúzió: az antenna valszeg nem tudja a szépen leírt specifikációját.
Kicsit tudtam javítani a hibaarányon azzal, hogy 900-2400 Mhz-es osztót raktam be a régi helyére
Helyszín: Veresegyház, D-Ny-i fekvésű domboldal, zavaró tereptárgyak nélkül. Közvetlen rálátás nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Hollow Knight: Silksong - Szeptember 4!
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest