- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg van egy S905-ös boxom (Coreelec-el) és egy Amiko, ezek vannak befogva a műholdas csatornák nézésére. De mivel eléggé más a 2 eszköz, ezért gondoltam célszerű lenni ugyanarra a platformra hozni őket. Az S905-ön már egész jól be van lőve a tvheadend, ami tetszik is, ezért jó lenne egy dedikált tvhaedend szerver, ami kiszolgálná mindkét stb-t, mehetne közben a felvétel is és még PC-ről/telefonról is lehetne ezen keresztül tévét nézni.
Ahogy nézegettem a lehetőségeket, belefutottam a Sat>IP tuner-ekbe, amik nagyon ígéretesnek tűnnek. Csak nem értem, hogy ezek miért ilyen nehezen beszerezhetőek nálunk (és ráadásul nem is adják őket túl jó áron). Nem mondom, hogy lehetetlen lenne, de nem túl nagy a választék és sok helyen azt írják, hogy már nem elérhető a termék. Külföldi fórum ajánlások alapján az Inverto IDL-400s és a Telestar Digibit R1 került a fókuszba (lényegében ugyanaz a hardver van mindkettőben), viszont ezeket nálunk egyláltalán nem lehet beszerezni.
Szóval a kérdésem az az, hogy ezekről a sat>ip cuccokról mit tudtok? Miért nincsenek vajon elterjedve? Esetleg az áruk miatt? Mit ajánlanátok egy olyan rendszer kiépítéséhez, amivel ki lehet használni a quad LNB-t, esetleg ötvözni a DVB-T-vel? Mindehhez szoftveres oldalról a tvheadend-et érzem a legjobbnak, de más véleményt is meghallgatok.
(Felvétel a NAS-ra menni, tehát ha nem muszáj, akkor nem akarok egy PC-t beüzemelni erre, már csak a fogyasztása miatt sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest