Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
slay007
csendes tag
Üdv ilyen DVB-T usb-s készülékem(it9135BDA 11.10.19.1) van amin jelenleg nem tudok tv adást fogni vagy megfogni! Képekkel próbálom elmagyarázni mi is az én problémám.Még azzal elszenvedtem hogy Win7 64bit rendszerhez találtam drivert.Ez megvan .BlazeVideo 6.6 használok a csatornák kereséséhez.a keresésnél beállítom Magyarország dvb-t beállításait és keresi is a csatornát.Amikor talál egy csatornát akkor a jel megtalálva,csatorna infó elérésének indításánál nem rögzíti a csatornát a keresés végén több frekvencián is ugyan ez a szöveg vár de nem marad meg a csatorna. Ebbe kérném segítségeteket mivel tudom megoldani a számítógép konfiguráció tökéletes erős gépről beszélünk.A tartózkodási helyem Szolnok mellet Rákóczifalva és a legközelebbi adótorony Szolnokon van ami tőlünk 10.5km található! Ezen kívül nem nagyon tudok mit írni a problémámról remélem valaki tud nekem ebbe segíteni! Várom mihamarábbi válaszokat akár itt akár skypen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen gamer szék Citadel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann