- Magisk
- Google Pixel topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
slay007
csendes tag
Üdv ilyen DVB-T usb-s készülékem(it9135BDA 11.10.19.1) van amin jelenleg nem tudok tv adást fogni vagy megfogni! Képekkel próbálom elmagyarázni mi is az én problémám.Még azzal elszenvedtem hogy Win7 64bit rendszerhez találtam drivert.Ez megvan .BlazeVideo 6.6 használok a csatornák kereséséhez.a keresésnél beállítom Magyarország dvb-t beállításait és keresi is a csatornát.Amikor talál egy csatornát akkor a jel megtalálva,csatorna infó elérésének indításánál nem rögzíti a csatornát a keresés végén több frekvencián is ugyan ez a szöveg vár de nem marad meg a csatorna. Ebbe kérném segítségeteket mivel tudom megoldani a számítógép konfiguráció tökéletes erős gépről beszélünk.A tartózkodási helyem Szolnok mellet Rákóczifalva és a legközelebbi adótorony Szolnokon van ami tőlünk 10.5km található! Ezen kívül nem nagyon tudok mit írni a problémámról remélem valaki tud nekem ebbe segíteni! Várom mihamarábbi válaszokat akár itt akár skypen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Parfüm topik
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest