Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Műholdvevős kérdésem lenne (azt hiszem), de nem találtam róla topikot, megpróbálom itt, végülis ezek is digitális beltéri egységek, nekem meg fogalmam sincs róla, hogy mik ezek, vagy mire jók.

    Történt egy haláleset a családban, aminek kapcsán lebontottunk egy komplett műholdrendszert, és abból kerültek ki a következő eszközök. Sajnos az elhunyton kívül senkit nem érdekelt a téma a környezetemben, az özvegynek pedig bőven elég a kábeltévé, meg a UPC-s beltéri is még megmaradt, amíg nem lehet lemondani a szolgáltatást, az meg már így is bőven sok, szóval jó lenne tudni, hogy mit lehet kezdeni a következő eszközökkel, vagy hogy érdemes-e velük egyáltalán foglalkozni:

    Strong 4355
    He@D SD8500
    Golden Interstar DSR 8001 Premium (ebből 2 db is van)

    Ha valaki felvilágosítana, azt a család nevében is megköszönném. A neten is csak technikai specifikációkat találok, meg sat-os fórumokat, ahol kb semmit nem értek a beszélgetésekből. Ráadásul a talált infók jó része kevéssé világnyelnyelven van összefoglalva, ahogy nézem, északi szláv szomszédjainknál népszerűek még ezek a készülékek.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák