Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézegetem én is egy ideje az USB-s DVB-C tunereket, a Logoutos írásban lévő listát havonta végignézem, hátha akad eladó, de vagy sehol nem lehet kapni a kifutott modelleket, vagy csak az újakat lehet, de drágán.
USB-s DVB-C tunert szeretnék venni, ami megbirkózik a HD adásokkal és 15 ezer forintnál nem drágább (lehet használt is). Stick helyett box is lehet, de ilyet se nagyon láttam. Legyen driver 64 bites Windows 7-hez, meg valami normális TV néző program is felismerje.
A korábban linkelt kínai cucc nem tűnik rossznak, de annyira kevés róla a tapasztalat, hogy még nem mernék belevágni. Ha nincs jobb, akkor megrendelem, de csak végszükség esetén.
Mostanában egy Leadtek PxDVR3200H tunert használok, de csak időnként tölti be a Windows a driverét (nincs semmi baja a kártyának) és unom, hogy amikor TV-znék, akkor nem tudok. Előtte egy sima TV2000 XP Global volt, az meg elcsúsztatta a hangot a képhez képest. Ezért keresek valami megbízhatóbb külső tunert, ami talán kevesebbet is fogyaszt, mint a belsők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Gitáros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Apple Watch
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann