- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
És van valami egyéb lehetőség a tetőantenna kivételével (annál olcsóbban) a megvalósításra? A cikkben írtad, hogy működött a saját antennájával is, néztem a képeket, csak azt nem tudtam, konkrétan mit kell nézni, mi az, mikor digitális adásnál gyenge a vétel. Mi a különbség a DVB-T és T2 között (a C és S engem nem érint), mi az a DAB? Mi a különbség a "filléres" DVB-T tuner (a cikkednél is ott van a kapcsolódó írások között) és az általad vételezett között (csak a T-s részt nézve), ha vételben nincs különbség, lehet beruházok egy nagyon olcsóra...
-
unravel
őstag
Nem tűnik kamunak.
DVB-T2 tuner kell hozzá. -
-Ferenc-
csendes tag
Akkor írom a közösbe is (nemcsak neked): Nos, én megkaptam a "csodavevőt" (12 nap alatt ért ide). Pendrive-nál kicsit nagyobb, és közel 7ezrest adtam érte, elég barátinak mondható. Először kicsit szkeptikus voltam, de rácáfolt a dolgokra. Jó, nem egy agyon-bonyolított a kezelő-felülete, de jónak mondható. Ami külön jó, hogy nem csak DVB-T, hanem DVB-C is és FM modulja is van. Én Digi(hez közeli) szolgáltatóhoz használom majd (még csak tesztfázisban "leledzik" most). Tegnap már nyűgöltem a csatornákkal, mintha párat szeretne elfelejteni, de utána rákeresve megtalálta mindet. A távirányító külön jó (pici, egyszerű, funkcionális) , szóval jó vételnek tűnik. Persze remélem más is osztja (majd) akik kipróbálták/tesztelték. Azért pár jótanácsot írjon, aki már használja huzamosabb ideje
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest