- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
És van valami egyéb lehetőség a tetőantenna kivételével (annál olcsóbban) a megvalósításra? A cikkben írtad, hogy működött a saját antennájával is, néztem a képeket, csak azt nem tudtam, konkrétan mit kell nézni, mi az, mikor digitális adásnál gyenge a vétel. Mi a különbség a DVB-T és T2 között (a C és S engem nem érint), mi az a DAB? Mi a különbség a "filléres" DVB-T tuner (a cikkednél is ott van a kapcsolódó írások között) és az általad vételezett között (csak a T-s részt nézve), ha vételben nincs különbség, lehet beruházok egy nagyon olcsóra...
-
unravel
őstag
Nem tűnik kamunak.
DVB-T2 tuner kell hozzá. -
-Ferenc-
csendes tag
Akkor írom a közösbe is (nemcsak neked): Nos, én megkaptam a "csodavevőt" (12 nap alatt ért ide). Pendrive-nál kicsit nagyobb, és közel 7ezrest adtam érte, elég barátinak mondható. Először kicsit szkeptikus voltam, de rácáfolt a dolgokra. Jó, nem egy agyon-bonyolított a kezelő-felülete, de jónak mondható. Ami külön jó, hogy nem csak DVB-T, hanem DVB-C is és FM modulja is van. Én Digi(hez közeli) szolgáltatóhoz használom majd (még csak tesztfázisban "leledzik" most). Tegnap már nyűgöltem a csatornákkal, mintha párat szeretne elfelejteni, de utána rákeresve megtalálta mindet. A távirányító külön jó (pici, egyszerű, funkcionális) , szóval jó vételnek tűnik. Persze remélem más is osztja (majd) akik kipróbálták/tesztelték. Azért pár jótanácsot írjon, aki már használja huzamosabb ideje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest