Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
krealon
üzenetére
Amelyikben több IC van, azt nem tudom, de megnéztem az IT9135FN one-chip tuner áramfelvételét.
Van egy HUB, ami egy monitorban volt, eredetileg a monitorból kapta az 5 V-ot, de én forrasztottam rá egy darab drótot, hogy a PC-felől érkező 5 V-ot megkapja, ami persze áramkorláttal is jár, de ez most nem érdekes. A kondi alatta csak támaszték, hogy jobban essen rá a fény:
Ha már vezeték, adja magát a gondolat, hogy azt meg is lehet szakítani, ampermérőt beiktatni. (Egy USB-kábelt lehetőleg vágnék szét, hogy megszakítsam, csak egy mérés kedvéért.)
Mint kiderült, a HUB, csatlakoztatásakor 180 mA saját áramot vett fel, ami néhány másodperc után 0-ra váltott (készenlét).
Amikor aktiváltam a fényképezőgép csatlakoztatásával, ismét 180 mA lett, a gép nyilván nem innen veszi az áramot.
Beledugtam egy Logitech bill-egér RF-vevőjét, ez plusz 20 mA-t jelentett.
Az USB-tuner plusz 80 mA-t adott hozzá, majd amikor elindítottam a programját, ez 90 mA-re növekedett. Műsortól és a használt programtól függetlenül, mint sejthető is volt.
Más kérdés, hogy a tunernek így is van egy melegedése, 5x90 az 450 mW, vagyis majdnem fél watt, és minél apróbb egy eszköz, annál jobban felhevíti egy adott teljesítmény disszipálása, ez természetes.
Ennél olcsóbbat jelenleg nem tudok (7,5 $ + free ship, távszabályzó nélküli), viszont a mellékelt driver nem jó hozzá, de ezzel tökéletes lett (Win7): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann