- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Netfone
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
válasz
mackosajt #12230 üzenetére
Úgy látom hasonló utat jártál végig, mint én.
Először én is azt a beltérit hoztam el, és bizony nem sokra mentem vele. Vissza is vittem, visszaadták a pénzt. Persze nem hagyott nyugodni a dolog, és végül hoztam egy olyat, mint te másodszorra. Igaz, az kültéri antenna, de én kicsit szerencsésebb vételi lehetőségekkel rendelkeztem, így a szoba legtöbb pontján tökéletesen működött. Ha esetleg nem menne rendesen, akkor érdemes kicsit játszogatni a pozicionálással, milliméterek is számítanak.Egyébként a napokban költöztem másik lakásba, itt botantennával is 100%-os a jelerősség
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest