- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
#65675776 #1189 üzenetére
Érdemes elolvasni ezt:
http://www.sg.hu/cikkek/64204/nvidia_frontalis_tamadas_az_intel_ellen
(utolsó rész: Tegra)
Vagyis pár éven belül már lesz/lehet DVB-T, MPEG4 vételére képes mobilkütyü is...
Magyarán a DVB-H nem lesz túl sokáig...Én meg a HD adások minősége miatt aggódom még mindig. Néztem most analógon (PAL) az Életképek című sorozatot, és úgy tűnt, hogy már azt is HD-ban vették fel. Csak azt nem értem, hogy hogyan képesek ilyen tré minőséget elérni ezekkel a vadiúj hádés cuccokkal. Szerintem rosszabb lett a képminősége a sorozatnak, mint amit előtte az 5-10 éves SD kamerákkal vettek fel... A Presszó is kaki minőség, de csak az Életképek-nél bukott ki, hogy mennyire is az (ugyanaz a mosott, életlen, fakó, néha zajos kép mindkettőnél)...
Ha megnézem a nyugati HD adások (lekonvertált) analóg/PAL változatát (pl. VOX), azoknál teljesen tökéletes képet látok. Szép, tiszta, éles, színes...
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest