Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yipp

    tag

    válasz MaciLaci1970 #10134 üzenetére

    Na igen, nem akartam elvenni a kedved a saját programjátol meg másnak sem, de nekem nem működött valami fényesen, de biztos nem hangolódtam a progi stílusára. Nekem azt csinálta például, hogy a TV képet úgy adta ki, hogy 2cm-es sávra nyomta össze a magasságát, míg a szélessége meg teljes volt. Szóval nem működött, de mivel én PVR-ként távirányítóval szeretném használni a jövőben, ezért ez nem zaklatott fel túlságosan.

    A telepítésről: ne tedd be a CD-t, mert azon a 2010-es driver-ek vannak. A dobozon sem fogsz látni semmi említést arról, hogy C tuner is van a kártyán. Töltsd le a honlapról a legújabbat, és a lejátszóból is (ha azzal is ki akarod próbálni). A régi driver nem látja a C tunert!

    A hangolásról: állítsd be a QAM és bitrate dolgokat a szolgáltatónak megfelelően. Ha nem találsz semmit, akkor keress rá egy konkrét ismert frekvenciára persze a megfelelő paraméterekkel. Én ezzel szórakoztam a legtöbbet, de a Mediaportal keresőjével.

    A windows-os telepítéssel nem volt gond. x16-os slotban is működik nekem.

    A előző kommentben írt progikat érdemes átnézni, én nem ismerem őket.

    (Most mindigtv üzemmódban használom T-ként az adott antennával.)

    Az EPG-ről: nekem a Mediaportal csak sokadik indításra töltötte be, és a tv-serveren is be kellett jelölni, hogy mindegyik adóhoz szedjen EPG-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák