- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor343
tag
"Tudomásul kell venned, ha egy játék Neked jó, lehet, hogy másnak (másoknak) nem."
Énis pont ugyanezt akartam mondani, hogy attól hogy neked nem tetszik még másnak tetszhet és azzal hogy azt mondod hogy senkinek sem ajánlod, olyanok kedvét veheted el akiknek esetleg tetszhet a játék.
Én elfogadom, hogy sok embernek nem tetszik,de attól még annak aki nem játszott vele és érdeklik az ilyesmi játékok, mindenképp ajánlom, hogy legalább a demot próbálja ki.
És szerintem annyira nem lett rossz játék mint amennyire sokan szídják.
A játékszaksajtótól is sok helyen 70-80% közti értékeléseket kapott.
Az igaz, hogy a játék elég lineáris, de én erre azt tudom mondani hogy az előző részek is azok voltak, ott sem voltak nagy szabad terek, tulajdonképpen ottis egy csőben mentél.Az irányításhoz meg annyit tudok még hozzáfűzni, hogy énis játszottam sokfajta rpg-vel és láttam ennél sokkal rosszabb irányítást is. (pl FF XIII ) Bár tény hogy nem a legjobb, de bele lehet jönni.
Az viszont tényleg gáz hogy nem tudod a billentyűbeállítást átállítani, de remélhetőleg a beígért pecsben ezt majd megoldják... -
Gabor343
tag
Én megértem, hogy neked az a véleményed, hogy "ipari hulladék" lett a játék,de ha már véleményt írsz akkor kifejthetnéd kicsit bővebben is, mert az, hogy beírsz két sort arról hogy fos, az nem igazolja azt hogy tényleg az lett a játék.
Amúgy meg játszottam az első meg második résszel is, és hát nekem azok eléggé az elmegy kategóriába tartoztak, el lehetett szórakozni velük, de nem volt semmi kiemelkedő bennük, szerintem. A mai korhoz viszonyítva a ds 3 semmivel sem rosszabb. (sőt az én véleményem szerint még jobb is, de az most lényegtelen)Abban meg igazad van, hogy azt írsz amit akarsz és én ebbe nem is akartam/akarok beleszólni. Csak szerintem akkor se illik ilyeneket irkálni.
A véleményedet nyilván leírhatod, hiszem ezért van ez a topik, csak szerintem kulturáltabban és bővebben kéne. De ha te megelégszel ennyivel akkor az a te dolgod.
Részemről zártam a vitát. -
-
Gabor343
tag
Attól hogy neked nem tetszett, még kéne olyat mondanod, hogy senkinek se ajánlod.
Van egy csomó más ember akinek viszont tetszett és szerintem aki szereti az ilyenfajta játékokat annak érdemes kipróbálni, legalább a demot.
Ha meg a véleményed akarod leírni akkor azt bővebben tedd meg, mert ez így elég kevés, hogy írsz egy mondatot. -
Gabor343
tag
Hát ez tényleg érdekes, ez így kb olyan mint ha a steamen vetted volna meg.
Bár én a helyedben azért körülnéztem volna még a dvdn, hátha van valami rendes telepítő, ami elkerülte a figyelmed.
Amúgy meg énse kedvelem a steamet, jobban szeretem itthon a játékdobozokat nézegetni a polcomon.(#65) Findzs:
Hát igen, nem sokan vállalnak ilyen játékfordítást, mert elég nagy munka és senki se fizet érte.
Nekem szerencsére nem kell várnom a fordításokra, mert jó angolos vagyok. -
Gabor343
tag
válasz
FehérHolló #61 üzenetére
Egy másik fórumon ígérte egy srác hogy csinál majd hozzá. Meg hát a DS2höz is készült magyarítás, bár elég sokára de akkor is elkészült.
Amúgy meg itt a ph-n csak elég kevés játék topikja "pörög" szerintem.
-
Gabor343
tag
Nincs benne magyar felirat, de idővel biztos készül majd hozzá magyarítás.
(#57) zhata:
Hát ha dobozos verziót vettél akkor kellett volna benne lennie dvd-nek amiről telepítheted, ha meg digitális verziót vettél(pl steamről) akkor meg ne lepődj meg mert akkor a netről tölti le a játékot.
-
Gabor343
tag
Én az utóbbi kb 1 évben én nem találkoztam olyan játékkal, ami jobb lett volna ennél, ebben a kategóriában. Szóval szerintem mindenképp kiemelkedő alkotás.
Szerintem csak a Diablo 3 tudja majd megelőzni, majd ha kijön valamikor.
Azt meg elhiszem, hogy azoknak csalódás volt, akik a Ds1-2-höz hasonló játékot vártak, de úgy néz ki, hogy ez a játék nem nekik készült.
Nekem személy szerint jobban bejött a Ds3 mint az előző részek, azokba csomószor beleuntam, meg több részletben vittem végig őket (volt olyan hogy közbe eltelt több mint fél év), a Ds3nál ez nem fordult elő. Sőt szerintem még végig fogom tolni a többi karakterrel is, meg coopban is.Amúgy meg szerintem a fejlesztők hozzáállása becsülendő amiért javítják az irányítást és foglalkoznak a játékkal.
-
Gabor343
tag
válasz
TESCO-Zsömle #48 üzenetére
Anjali a neve.
-
Gabor343
tag
Javítják a pc-s irányítást
-
Gabor343
tag
Zavvin akciós a Limited edition link 25font ingyenes szállítással.
Ennyit szerintem megér a játék.
Illetve ps3ra meg xboxra is akciós, de arra kicsit drágább. (32font) -
Gabor343
tag
Végigvittem a játékot és nekem tetszett!
Ez volt az egyetlen hack and slash az utóbbi időben ami le tudott kötni.
Bár a játék teljesen más mint az 1 meg a 2, de nekem így is tetszett.
Aki az 1hez meg a 2höz hasonló játékot várt az lehet, hogy csalódni fog.Az Obsidian munkjája nagyon meglátszik benne, sokkal komolyabb a történetmesélés mint a korábbi részekben. A Mass Effecthez hasonló beszélgetési rendszer van benne és a döntéseink is hatással vannak a történetre.
A grafikát és a hangokat is jól eltalálták.
Bár sajnos van pár hibája is a játéknak.
Leginkább a játék rövidsége és az irányítás.
A játékot az összes mellékküldetéssel együtt kb 15órába telt végigvinni, ami egy ilyen játéknál szerintem nem túl sok. Főleg az előző részekhez viszonyítva...
Az irányítás meg nem lett valami jól megcsinálva pcre...
A kamerát kétféle közelségre lehet beállítani. A közelebbi nagyon közel van, kb csak a karakterünk kinézetének megnézésére jó. A távolabbi kameraállás meg még, mindig nincs elég távol, hogy megfelelően belássuk a terepet. Illetve mozgásunkkor a kamera is forog és így csomószor nem is látjuk az ellenfeleket...
A másik meg a célzási rendszer, bár karakterünk abba az irányba lő/üt amerre az egérrel kattintunk, de konkrét célpontot nem tudunk kiválasztani, így tömegben kb randomra választ ki egyet a sok közül...
De azért meg lehet szokni szerintem, legalábbis én a végére elég jól belejöttem.Összességében nekem tetszett a játék, én 8.5/10-et adok neki.
Jah és várom a folytatását (remélem lesz), ami remélhetőleg hosszabb lesz és az irányítás is jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest