Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor343
tag
Én az utóbbi kb 1 évben én nem találkoztam olyan játékkal, ami jobb lett volna ennél, ebben a kategóriában. Szóval szerintem mindenképp kiemelkedő alkotás.
Szerintem csak a Diablo 3 tudja majd megelőzni, majd ha kijön valamikor.
Azt meg elhiszem, hogy azoknak csalódás volt, akik a Ds1-2-höz hasonló játékot vártak, de úgy néz ki, hogy ez a játék nem nekik készült.
Nekem személy szerint jobban bejött a Ds3 mint az előző részek, azokba csomószor beleuntam, meg több részletben vittem végig őket (volt olyan hogy közbe eltelt több mint fél év), a Ds3nál ez nem fordult elő. Sőt szerintem még végig fogom tolni a többi karakterrel is, meg coopban is.
Amúgy meg szerintem a fejlesztők hozzáállása becsülendő amiért javítják az irányítást és foglalkoznak a játékkal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest