- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
"Az viszont tényleg gáz hogy nem tudod a billentyűbeállítást átállítani, de remélhetőleg a beígért pecsben ezt majd megoldják..."
Látod, a legfőbb gondban egyetértünk.
Ha át lehetne definiálni a billentyűket, egyáltalán nem lenne gond a játékkal.
(Mármint ami az irányítást illeti.)Szép estét!
-
zhata
senior tag
Nem ez volt az első hozzászólásom itt, ezért megtehetem, sőt alanyi jogom kimondani, hogy "ezt nem ajánlom senkinek", mert már egy jócsomó RPG-t végigjátszottam!
De ha talán visszaolvas(tál volna), láthattad volna a kritikámat (meg másét is talán) a játék botrányos irányítása, továbbá a "csőbenfutás" miatt, de emez utóbbi a kisebbik baj.
Veráig "röhögve" eljutottam. De nekem ott végem lett, mert nem éreztem a billentyűket és az irányítást még "casualban" sem.
Egy csomó RPG-t játszottam már végig, (pl. a Titan Quest-et) a Neten is többször végig, de ilyen szar irányítással még nem találkoztam.
A fő bajom az, hogy nem tudom átdefiniálni a billentyűket.
Erre van megoldásod?Tudomásul kell venned, ha egy játék Neked jó, lehet, hogy másnak (másoknak) nem.
Ennyi.
-
zhata
senior tag
Igen, gondoltam rá, megnéztem a DVD-t is, de miután már ment a játék, nem érdekelt a dolog.
De ha nekem bejött így, esetleg másnak is bejöhet. Sajnos, sokat szöszöltem a STEAM-mel, a folyamat részleteire nem emlékszem, csak még annyit, MINTHA mondta volna a STEAM, hogy a legutolsó verziót kapom.
Annak én is örülök, hogy angol nyelven megy, kétharmadát-háromnegyedét értem, a maradékot meg már ki lehet következtetni.
Annak idején elborzasztott a Hellgate London eszement magyar fordítása, ahol ehhez hasonló "velős" marhaságok voltak, mint pl. a "szabólegény rojtos nadrágja" (ez egy páncél lett volna) -
zhata
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Napirajz könyv
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest