- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz
errorcode06 #778 üzenetére
Az alairasomban ott van a valasz
-
mad1
veterán
válasz
errorcode06 #776 üzenetére
Es a szobrot hogy kell forgatni nem vagod?
-
AthlonXP
őstag
válasz
errorcode06 #735 üzenetére
Igen, de elég az és jó is lett. Amúgy fentebb már linkeltem...
-
Serpiko
addikt
válasz
errorcode06 #714 üzenetére
Pontosan így igaz ahogy mondod. Így jó ez és kész.
-
Serpiko
addikt
válasz
errorcode06 #712 üzenetére
Akkor nálam ez a probléma megoldva minden szinten végig vittem. Már csak az insane van hátra hamarosan azzal is végzek után megy Duke pihenni picit.
Eddig öcsi arányom 49/50
-
polonic
félisten
válasz
errorcode06 #709 üzenetére
Miért kéne 4-szer?
A nehézségi szintekre gondolsz? Mert amiatt nem. Én közepes szinten játszottam végig és a legalacsonyabb szintért járó acsit is megkaptam. -
Ryder62
őstag
válasz
errorcode06 #247 üzenetére
12 év múlva
-
Vistaboy
veterán
válasz
errorcode06 #233 üzenetére
Hát ez így szokott lenni, én is minden nap nézem az előrendelési lehetőségeket, mert ezek a gyűjtői kiadások gyorsan elfogynak.
-
Vistaboy
veterán
válasz
errorcode06 #230 üzenetére
Ja, szerintem is, mert például az árcsökkentést is csak úgy tudják megoldani. Az ajándék DLC-ket is mindenhol adják hozzá, például a GameStarnál is, és ugyanúgy 7.990.- lesz a játék, mint a CD Galaxisnál:
-
polonic
félisten
válasz
errorcode06 #230 üzenetére
Ez a forgalmazótól függ, szerintem
Egyébként az oldalon oda van írva, hogy "a játék megvásárlásakor várható, a játék mellé: . . . "
Csökkent az ára is cdg-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MÁV topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest