-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
DerStauner #668 üzenetére
Ha ez számít, nekem még mindig egy (lassan négy éves) E6850-van (3 GHz, 4 mb cache) és meglepő módon mindenre elég az ereje, nem érzem a csere szükségét. Meglepő.
-
sto1911
veterán
válasz
DerStauner #664 üzenetére
Nagyobb procit kell venni, vagy csokkenteni a beallitasokon. Amugy nem azert van, hogy kihasznald? Ha igy is szaggat a jatek, akkor A) keves a proci, B) rosszult optimalizalt a jatek.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Nekem is hasonlóképpen van, de nincs ezzel semmi gond, más játék esetében is ki van használva rendesen. Ez így van jól sztm.
Vagy esetleg valami baj van a játék közben és azért kérded?... -
antikomcsi
veterán
válasz
És miért baj az, hogy játék közben 100%-on megy a proci? Szerintem nem gond, hisz használva van. Ahhoz, hogy ne legyen 100% a terhelés, gyanítom erősebb cpu-t kéne venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest