- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
na találtam egy ilyen oldalt: Bővebben: link és most a kardomba dölök... én azt hittem, h egy ilyen komoly cumohoz gép is kell... de ezek szerint nem... elnézést a téves infóért
-
Old Death
senior tag
válasz
Forest_roby #7 üzenetére
HT: Hypertreading azt jelenti, hogy van egy virtuális 2. processzormag azért kéne neked 2 virtuális proi, mert gyorsabban dolgozna a gép ill. a zeneszerkesztés mellett tudnál mással is foglalkozni, bár nem tudom, h mihez kell így meg nehéz ilyenekkel dobálózni...
-
Old Death
senior tag
válasz
Forest_roby #5 üzenetére
nincs leírva, de ha felvételre lesz / zeneszerkesztére persze profi! akkor nem árt ha van egy HT-s proci...
de gép igényben mindenféleképpen egy P4 v azzal egyenlő AMD -
Old Death
senior tag
válasz
Forest_roby #1 üzenetére
ő az?
Bővebben: link
ha zeneszerkesztésre kell akkor egy HT-s proci nem árt, no meg egy giga ram (több sosem rosszab)
v itt milyen gépigényre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest