Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecMan
csendes tag
@Sk8erPeter: Persze, hogy érdekel, csak PHP-hoz nem értek... de ez már egyéni szoc problem
Az én hajtépős hibám röviden, mert részletesen nemtom mikor fogom tudni ledokumentálni:
CSS tömörítés bekapcsolásával jött elő.
Adott Drupal 7 rendszer Zen sminkkel (mert azt szeressük).
Adott 6 egyedi css fájl, amiben az egyedi dolgokat írtam meg (pl. főoldal egy view ami teljsen eltér a többitől, stb)
CSS tömörítés előtt minden működött (leszámítva IE-t a sok CSS fájl miatt).
CSS tömörítés után 1-1 dolog nem stimmelt.
Mint kiderült, 2 fájlból (nem mind a 6ból) az első deklarációk bár bekerülnek a tömörített CSS fájlba, de a böngészők (FF, Chrome, IE....) nem alkalmazzák!Ha ezt az első deklarációt átmásoltam egy másik CSS fájlba, akkor használták....
Ha kitöröltem (és a korábbi második deklaráció lett az első), akkor az elsőt megint nem alkalmazták...
Egyelőre olyan gyönyörű megoldást találtam, hogy beírtam egy
.blabla{} -t az elejére, és így "jó".....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest