Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"CSS tömörítés előtt minden működött (leszámítva IE-t a sok CSS fájl miatt)."
IE-parára Drupal 6-hoz (!) ez nagyon hasznos modul:
IE CSS Optimizer
Itt bizonyos modulok CSS-fájljait kiszedheted a tömörítésből. Bár én azt hiányolom, hogy nem lehet többet is kijelölni, mindig csak egyre lehet korlátozni.
Azt most nem vágom, D7-hez most konkrétan miért is nem készült ilyen modul, mert attól még a tömörítésnél néha jól jönne, ha csak egyes fájlokat ki lehetne szedni."tömörített CSS fájlba, de a böngészők (FF, Chrome, IE....) nem alkalmazzák!
Ha ezt az első deklarációt átmásoltam egy másik CSS fájlba, akkor használták....
Ha kitöröltem (és a korábbi második deklaráció lett az első), akkor az elsőt megint nem alkalmazták...
Egyelőre olyan gyönyörű megoldást találtam, hogy beírtam egy
.blabla{} -t az elejére, és így "jó"....."
Ez viszont nem teljesen jött át... kéne látni egy kódot, hogy ez miért is van így, és hogy is kell pontosan elképzelni. Esetleg majd ezt ki tudod még picit fejteni, vagy példát mutatni, vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Steam Deck
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Entware topik
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest