- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
molnigee
aktív tag
válasz
hatasu #20034 üzenetére
Trimmer? az arra van hogy trimmelj
Viccet félretéve leírom, aztán majd elolvasod Jackal válaszát kétszer olyan hosszan
Viccet tényleg félre téve, szóval van 4 trimmered, karonként kettő kettő, értelem szerűen mindegyik irányhoz egy. Eddig megvan? Ok. Ez nem kapcsoló, tehát nem on/off jellegű, hanem egy szabályzó.Pl, ha balra húz a géped, és nem a szél miatt, akkor a jobb oldali karon, az alsó trimmert húzod jobbra, annyiszor, hogy a gép nem húzzon balra. minden trimmelés után vársz pcit, 1-2 mp, hogy érezhető legyen a hatása. Ha jobbra húzz akkor balra trimmeled. Ha előre húz, akkor a jobb kar, jobb vagy bal oldalán lévő trimmerrel játszol.
Bal karon alul a forgást, oldal a gázt tudod állítani. Jellemzően ezekkel nem szokott gond lenni.
Kb ennyi. Belövöd hogy nagyjából tartsa a pozíciót, aztán repkedsz boldogan.
-
Allien
veterán
válasz
hatasu #19640 üzenetére
Volt már arra példa nálam, hogy a csomagomat rossz helyre irányították. A 16. kerületben kellett volna landolnia a postán, ehelyett többször is a Nyugati téri nagy postára küldték, majd kb 1 hét után vissza irányították, és utána küldték a 16-ba.
ilove MP
(MP magyarszkij post) -
fape
senior tag
válasz
hatasu #19531 üzenetére
Én pont ezért használtam régebben a http://www.17track.net-t de mostanában már a http://trackitonline.ru-t. Ott felveszed a csomagod, majd kapsz emailt ha van státusz változás/esemény
-
Patics
tag
válasz
hatasu #19486 üzenetére
Az attól függ, hogy mikor rendelted és mikortól van szállítás alatt, de szerintem légy türelmes. Általában 30 nap után érdemes izgulni...
ha jól tudom ...
Banggoodnak egy piros pont... Eddig csak egy tételem "veszett el", (az eddigi kb. 30-ból) a ZMR váz, amire 30 nap után refundot kértem és meg is kaptam, már visszadták az árát.
A szívás csak az volt, hogy két hét után ujra kellett rendelnem és újra várnom, de a második rendelés megjött.
-
Arti1
aktív tag
válasz
hatasu #18881 üzenetére
És mindezt automatizálva, bevetni egy kis mesterséges intelligencicát, ami akkor küldi csak el a képet, ha valami gyanúsat észlel
Erre inkább egy távolról vezérelhető IP webcamera lenne a megoldás, egyik sarokba feltéve helységenként, ahol körül akarsz nézni. Vannak kintről egész jó, távolról vezérelhető webkamerák, 1Mpix felbontású már a vonuló hangyák közül is kiszúrja a királynőt is
najó, azt nem, de értékelhető képet tud arcról is, ami nem hátrány
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest