-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
addamka #71468 üzenetére
lehet regelni mert aztan nehogy keso legyen!
Ezzel lőné ki a drónokat Magyarország
EZ A RENDSZER EGY 35 MILLIMÉTERES GÉPÁGYÚRA ÉPÜL.......
KIVÁLÓAN ALKALMAS ELLENSÉGES DRÓNOK MEGSEMMISÍTÉSÉRE IS.ul a "droid" a vezenyloben na nezzuk ez a dron be van jelentve az Appba ?
ja nem?
akkor ellnseges mehet ra egy sorozat!
30grammos kamcsis whooposok kezdhetnek remegni -
pluhm
aktív tag
válasz
addamka #71430 üzenetére
O.K. köszönöm előre is. Természetesen azoknál az appoknál, aminél azt akarom, hogy ne lője ki a MIUI12 (gyári globál,stabil -EUX- rom, 12.0.4), meg szoktam csinálni a kötelező köröket (akku kímélő kikapcsolása, automatikus indítás bekapcsolása, "lelakatolás"). Én csak jövő héten tudom kipróbálni, ha megérkezik a megrendelt drón (Mavic Mini FMC).
Van még egy kérdésem. A Play áruházban a novemberi frissítésű 1.2.1 verziójú DJI Fly appot lehet letölteni, viszont a DJI Download Centerben a verziószám már 1.3.0. Érdemesebb inkább innen leszedni?
-
sunone
aktív tag
válasz
addamka #71358 üzenetére
"Nekem február 10. óta semmi, ugyan ide tudtam küldeni, mint amit írtál."
Választ valószínűleg a törvényi 30 napos ügyintézési határidő előtt nem fognak küldeni.
Jelentettem a bejelentő felületen a hibát, remélem intézkednek.De legalább a házmester (feljelentő) funkció frankón működik, épül-szépül kishazánk :-)
-
vandor01
senior tag
válasz
addamka #71358 üzenetére
szerintem.....
ezt a regisztralast mar 3x ujrainditottak ha a feb 10-ei kuldesed az utolso modositas utan volt? akkor talan lesz eredmenye! de ha a 3th modositas elott volt? akkor ujra kene kuldeni!de eddig a csokosokon kivul pl DJI shop..... a maganemberek kozul csak kevesen kaptak meg azok is a gyari gepek voltak! az epitett gepeken meg lehet kiakadt a rendszer es loopingban porog.. keresi a tipust/altipust/gyariszamot... etc
hajra kitartas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged