- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schaf
tag
válasz
zspalfi #71177 üzenetére
Bécsben?
Az attól függ.
Ha osztrák állandó lakhelyed van, akkor kb annak aminek nálunk, annyi kiegészítéssel, hogy ott 249 gr, kamera nélkül, max 100m hatótávval (ha többet tud már nem jóO játék a cucc.
Ha magyar állampolgárként akarnál ott repülni, akkor a válasz: egyelőre nem tudja senki és egyelőre esélyed sincs repülni (ahogy másnak sincs egyelőre más országban) -
cd334
tag
-
Szancsó
aktív tag
válasz
zspalfi #70962 üzenetére
Tudtommal még nem jöttek ki a magyar részletes szabályozások, a KTI -nél már nem lehet regisztrálni a tanfolyamra: így szerintem max. az tudna adni valamit iránymutatásként, akinek sikerült az elején feliratkozni rá és kimentette valahogy a tananyagot.
Azon kívül viszton egyelőre csak az eredeti EU-s rendeletet lehet böngészni, plusz a tervezetet.
Gép regisztrációhoz elvileg itt vannak a doksik (Drone Hungary -s videó alapján találtam), csak pl. épített gépnél kérdéses, hogy kell kitölteni úgy, hogy el is fogadják. (Próbaképp én is beküldtem valamit emailben, de 10 napja semmi válasz. Mondjuk DOE-nak is írtam előtte -lassan 2 hete-, ők se reagáltak semmit)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest