- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
varmi2 #60862 üzenetére
A blog következő részében terveztem közzétenni a listát. Az hamarosan jön!
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
varmi2 #60774 üzenetére
YT-on találsz egy rakással (quadcopter antenna tuning).
De amúgy annyi, hogy kivezeted a gép antennáját alul vagy felül. Ha még nagyobb hatótávot akarsz, akkor pedig a távirányítóból is.harveszter: Én levettem a tetejét a gépnek, raktam rá 2db postás gumit keresztbe, ami fogja az aksit felül és kész.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
varmi2 #60765 üzenetére
Azt neked kell eldönteni, hogy mi éri meg. Szerintem igen.
Vagány kis gép, én nagyon szerettem. Nem egy vadállat, ezért kezdésnek pont jó. A ledek is jól látszanak rajta, viszont a szelet kevésbé szereti, mint a nagyobb társai (e010/e011/m80s). És egy antenna tuningot érdemes végezni rajta, mert a hatótáv az elég gyenge.(#60766) chatran: Azt most így fejből nem tudom, hogy melyik aksi hol olcsóbb, de ami biztos, hogy ez kicsit lendít a teljesítményén.
-
Arti1
aktív tag
-
maximilian4
addikt
válasz
varmi2 #38427 üzenetére
Sehol nem találok ilyen 4 ezer forintos kezelési költséget.
Annyit tudok hogy 150 euró felett kell vám-ot fizetni, de ez nem éri el azt az értéket.Valamint a expedited shipping service DHL-t jelent? Ha tudtam volna nem azzal rendelem. Valamint ott nem csusszanhat át? Csomagra lehet áfa értékhatár alatti árat írnak.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varmi2 #36961 üzenetére
A linkelt elődjét használom (i6), csak FlySky márkanéven. A távhoz kapott vevő (A8S) pont egy pici géphez való, az nagyobbik "cruiser"-embe meg iA6B került. Itt van táblázat a hozzá passzoló FlySky vevőkről.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varmi2 #36935 üzenetére
Mihez kell? Ha csak olcso TX, akkor:
iRangeX i6X -
vandor01
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest