- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem kintre a Pavo20 Pro jelenleg a legjobb opció a cinewhoopok közt. Ahogy írod a 75 Pro HD-val sok a gond, nekem sem vált be igazán kintre. Bentre már sokkal jobb, de ha most kezdted tök normális hogy nehéz kezelni. Ennek ellenére azt mondom hogy az ultimate választás kintre Pavo20 Pro, beltérre pedig Meteor75 HD aminek a motorjait cseréled 0802 méretűre a 1102 helyett és átülteted egy Meteor Air 75 vázba. A gép 27gramm, sokkal kezelhetőbb beltérben. Sőt az én észrevételem hogy kint is kevésbé problémás, szebben repül. Habár az ereje kevesebb a kisebb motor miatt.
vandor01: Pedig eskü Facebookon agyon osztogattuk az eseményt. Mondjuk az igaz hogy nem jutott eszembe ide is.
-
Köszi! Igen, az elején egy Pavo20 Pro van O4 Pro-val. Kicsit nyomtam Lite-al is, de sajnos valami varázslat okán gépre dugva a unitot egy formázatlan adattárolót kaptam.
Amúgy nekem a Meteor75 Pro HD egy Meteor Air75 vázba van szerelve egy 0802 motorral és 3D nyomtatott canopyval. Szerintem sokkal jobban repül.
-
Jackal2
senior tag
Jézusom, ilyen hitvány ez a Gimbal? CSak azért mert a Zhiyun Smooth ami 35.000, azt most teszteltem, és tök jó. Szoftveres kínjai voltak, de egyébként nagyon szépen stabilizál, jött velem kirándulni is, teljesen jó cucc annyiért. Lehet appal is nyomkodni, de valami bugerák van a töltöttségi mutatójával szoftveresen. Minden másban tök jó és belerakhatsz akció kamerát és telót is.
-
-
mobbo
senior tag
nemtom mennyi rutinod van drónozásban, de ha nulláról kezded akkor szinte biztos hogy törni fogod a drónt, mavicnél egy rendes zuhanás minimum 130e ft (gimbal, kam, egy vagy két láb), ha eu-ban veszed tudsz kötni care refresh, 2x új mavicre cserélik kérdés nélkül, mindegy mennyire törted össze (vagy ázott el)
myactionről nem tudom mit hallottál, nekem volt velük dolgom és nagyon korrektek voltak (NAGYON) és értenek is hozzá, de a duplitec is hivatalos szervíz és ők is jók, amit kerülni érdemes az az fpvshop
-
capafog23
őstag
gearbestről kb 220 csak a sima mavic kuponnal eu express vám mentes szállítással
itthon 350-380Igen ott kell gariztatni amelyik régióba tartozik a drón, szóval ha kínait veszel akkor kínába kell.
Én is tervezek venni, de én olyan felfogással vagyok hogy jobban megéri 220-ért megvenni, és ha 1 éven belül (amíg tart a garancia) nem lesz baja akkor spóroltam kb 150 ezret.
Még akkor is spóroltam ha 1 éven belül lesz valami kisebb baja és itthon megjavíttatom 50 ezerért mondjuk.Itthoni garanciánál nem megy át mindenképpen a myactioncam kezén.
Ahol veszed oda beviszed, elküldik az eu-s dji-nak és onnantól neten tudod követni hogy áll a javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Welock Touch 51
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest