Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Sirandrish #72370 üzenetére
Szia,
Én is túrázás miatt vágtam bele a drónozásba. Az első egy Hubsan Zino volt. Az kb. akkora, mint amit te is kinéztél. Szerintem ez túrázáshoz nagy, a hátizsák felét elviszi. Mavic Minire váltottam, ami majdhogynem zsebben is elfér. Használhatóságban, megbízhatóságban és képminőségben is sokkal jobb.
Javaslom nézegess a YT-on teszteket a kinézett drónról. Egybe belenéztem. Elég szép a kép, de a mozgás akadozik. Nálam ez kizáró ok lenne. (Egy minit 3 akkuval és garanciával is megkapsz bőven 100e alatt használtan.)
További problémák, hogy ez a SG906 250gramm feletti. Elvileg vizsgázni kell hozzá, a Minihez nem. Ezen kívül jobb ha tudod, hogy a Bükkben amúgy sem igazán repülhetsz, mert természetvédelmi terület és emiatt korlátozott légtér.Ha nem vettem el teljesen a kedvedet, akkor vágjál bele. Érdemes lehet egy olcsóbbal kezdeni, és ha amúgy beválik, akkor váltani egy jobbra. Mert lehet, hogy ráunsz. Én is már csak hébe-hóba repkedek, de a videó vágást már végképp csak halogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest