- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65944 üzenetére
Köszi, ezt a deadband-et megnézem.
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #65930 üzenetére
Kicsit langyos, a motorok se melegek.
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #65928 üzenetére
Az lehet, nagy fordulaton sok, de ahol én használom, ott elég lesz egyenlőre nekem és a repidő is bőven elég. 75% throttle korláttal a max 18A volt.
Dvr nincs.
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #65919 üzenetére
Ha képes a telefonod OTG-re és van OTG kábeled, akkor már telefonról is lehet BF-t konfigurálni a Speedy Bee progival. Én használom, tök jól működik.
Egyébként én egy stabil jól menő gépre vágyom, ami nem lomha, de nem is ideges idegbeteg. Meglátjuk, hogy mennyit eszik, elvileg munka előrátt tudok repülni egyet.
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #65917 üzenetére
Nem spóroltam. Van rajt minden extra, amin lehetne grammokat fogni(vtx, antenna, cam, receiver, buzzer). Integrált receiver, egy aio cammal, buzzer nélkül, ezzel kb. minimum 10g-t lehetne rajt fogni. De most nem ez mozgatott.
-
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65909 üzenetére
2s próbálgattam. egy akkura ötletem nincs hogy maradna benn a tartóban. kettő is simán kirepül ha egymás mellé vannak téve élével. ahogy traki írja egymásra fektetve jó.
ledet kikapcsoltam, az se fogyaszt legalább.
majd konfigokat írhattok. de acróhoz még sokat kell gyakorolnom
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65909 üzenetére
Ha nem egymás mellé, hanem egymás tetejére teszed az akksikat, akkor kábé jó méret, picit talán bele is feszül. De nekem inkább a propellerek szállnak el, nem a LiPo
-
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65865 üzenetére
na, valóban. bf frissítés után a módok is meglettek...
egyelőre 50% throttle rate vált be, bár lakásban még ez is sok kicsit. + nyilván stab mód. de így is béna vagyok, propok repkedtek szanaszét. hát nem egy f36
[link] 4in1 töltő is megjött időközben szerencsére, még talán gyorsabb is valamivel mint a gyári. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65906 üzenetére
Nekem az Istenért se akart bind-elni, úgyhogy végül frissítettem a firmware-t és CLI-ben adtam neki parancsba. Csinálta mint a kisangyal.
Azt még nem tudom, hogy a használati útmutatóban ajánlott PID-eket tényleg érdemes-e beállítani, ha lesz tapasztalatod addig, írd meg
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65901 üzenetére
De van.
Két pagoda/cp egymáshoz képest 90°-ban lefedi a felettük/alattuk tátongó üres teret.
A patch-nek is csak akkor van értelme, ha nem lefelé lóg az ember feje, mint sokaknak.
Bár ebben a tartásban az omni is a tetejét mutatja a drónnak, ahol a lyuk van a vevőképességben.Természetesen BG-n promo a lollipop 3, nehogy lehessen pontozni...
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65893 üzenetére
Addig nem veszek új quad-ot, amíg az egyik mostani (beleértve a Trashcan-t) valamilyen okból röpképtelen nem lesz.
(Csak aztán nehogy a cica elrágja az egyik kábelt... - nincs macskám
)
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #65869 üzenetére
Az akksitartó lehet törni fog(van normális akkurögzítőm), egyébként szerintem normális. Majd meglátjuk hogyan sikerül összepakolni bele mindent.
-
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65861 üzenetére
motor szét össze után megjavult. valszeg a csapágy volt méreten aluli picit. gondolkodtam valami olajon is, de egy egy gombostűhegynyi fele kellett volna ebbe..
acróban van, te jó ég. így elsőre irányíthatatlan számomra. muszáj lesz belemásznom a finomhangolásba
most 3 nap nyaralás, úgyhogy nem lesz időm rá..
[link] ezt a videót néztem, a modes menü kellene gondolom nekem, de egyszerűen van hogy belefagy, vagy én nem tudom. egyedül az arm van a listában de a range gomb már nincs ott pl. újraflasheljem? mondjuk előlapi usb-n próbáltam, de minden más funkció meg működött... hmm
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65851 üzenetére
Nincs mit
Ettől az EOS2-től minden jobb, rettentő hulladék. Konkrétan jobb a 2500ft-os LST S2 pedig abban még VTX is van. Szóval kíváncsi leszek a véleményedre (runcam nano2), mert ezt a kamerát nekem is le kell cserélnem. LST S2-őt csak azért nem teszem fel, mert azon nem lenne OSD.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65849 üzenetére
Itt a felső (Brushed \ Brushless Whoop Class)
De ez csakis Betaflight 4.x-el működik jól, régiekkel tuti nem.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65845 üzenetére
Nálam a pidekkel lehetett a gond. Vagy magával az akkori betaflight-al. Most gyönyörűen repül Betaflight 4.04 alatt a community whoop setup-al. Albert Kim videójában láttam, de tényleg jó, nem melegszik, szépen repül, még a VTX-en kell állítanom, mert az így gyenge. CLI-ben 1-4 között állítható, ott nem látom a mw-ot.
Most 3-4 percet repültem, de maradt még benne, mert visszament az akku storage-ra, de csak nyugis repkedés volt. Nekem most már tetszik, még repülök párat aztán ha bejön veszek még hozzá vázat és mocit.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65843 üzenetére
Na jó én feltettem a Betaflight 4.04-et, holnap próba. Remélem jobb lesz
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65841 üzenetére
Meglett közben, te nem próbáltad? Az újabb BF-t? Jó lenne a tudat hogy valaki már kipróbálta és nem instant kisül.
Most még a VTX állítást keresem, mert 25mw-on lehet, de ez nagyon rövid táv, így alig jutok el az udvar túloldalára, ettől többet tud az LST S2. Most szélcsendben nem volt vészes a gép.
-
válasz
Peaceliker #65821 üzenetére
Akkor megpróbálom beilleszteni egy Betfpv canopy-ba a TX06-ot. Csak mire megérkezik...
Nincs valakinek eladó? -
válasz
Peaceliker #65819 üzenetére
Nincs semmi bajom vele! Szimplán tele van a zsákom, hogy nincs hozzá canopy. Olyan, amit nem kell gányolni, takonnyal ragasztani stb...
Olvastam itt a fórumban hogy pl az LST-S2 + BetaFPV canopy jó páros. De nem adnám TX06 alá.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65811 üzenetére
Linket!
Direkt írtam, hogy szerintem.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #65793 üzenetére
a közepén a vágás?
ott lehet az aksi tarto keretet felrakni/felpattintani....de ettol gyengébb is!
lehet gumizni 1xrubb lenne es az az aksi meretetol fuggetlen?
de lehet a motorok labastul hamarabb letornek
foleg vmi bika sulyos 3S aksival megterhelik -
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65787 üzenetére
sokat kell rendelni ebay topicból
egy csomó van már, csak onnan hogy amikor több cucc érkezik azokat olyannal gumizzák össze
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65785 üzenetére
De ahhoz már postás kell, a befőttes nem elég.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65778 üzenetére
Nekem van kefés, 85-ös vázam.
Bar az is béta.... -
Saccco
nagyúr
válasz
Nyomtatni kell a motor alá egy talpat, amivel kiemelkedik annyira, hogy a propeller rámenjen.
-
vandor01
senior tag
válasz
de lehet 2collos 4leveles combosabb proppal ami meg sem lightos 2 leveles 65/66mm.esek.... nos akkor mar nem biztos, hogy olyan impozans lesz habar a 47grammot azert elviheti még??? azert az a moci 2,8gramm szoval kevesebb nyomaték van benne ami kene a nehezebb gépekhez.....
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #65776 üzenetére
van akinek akad 1102/10000KV-es 4csavaros mocija!
vagyis en ismerek vki-it aki ismer vki-it akinek van!
azt meg is vagy mentve -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #65743 üzenetére
na hűt ez sajna frogból felejtős... mivel esc nem fér el rendesen átviszi rezonanciát és nem nagyon lehet bepidelni, propot sem lehet rányomni mert vázba bele ér (magasabb mocira van tervezve).
És ahogy néztem 1102 sem megy bele a vázba, mert nem lehet átfúrni 3 csavarosra...szal jó biznisz volt venni 2db 85x vázat -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65748 üzenetére
Az úgy gáz, akkor szerintem marad a gyári vázzal + veszek tartalékot.
A Reddevil most Ft27,737 szállítással, kuponnal. Csak az a baj hogy ezek a Crazybee F4 FC-k eléggé hullanak ahogy olvasom.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65743 üzenetére
Még jobban is néz ki a fekete vázzal. Kíváncsi leszek a tapasztalatodra. Ha jobbnak érzed ezzel a vázzal, akkor én is veszek. Bár kicsit sokallom, mert az oldalukon van szállítási költség is.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #65740 üzenetére
csak többe lett volna a posta mint kinabol rendelve
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65716 üzenetére
Nekem is jött a jelzés, hogy elfogyott, de a várakozást választottam. Ha már ilyen jó áron kínálták akkor kivárom. Legfeljebb karácsonyra jön meg
-
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65711 üzenetére
off: ez a sailfly/toothpick amúgy miben jobb mint a whoopok? nagyobb a prop azt látom, meg nincs keret. kintre ideálisabb? bár asszem írtad beltéren is próbáltad
(#65716) nincs kupon, flash sale-ben van, még él
[link]
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65711 üzenetére
Kellett volna ebből is rendelnem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65666 üzenetére
Pff várható érkezés 08.08...
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Peaceliker #65676 üzenetére
Az sajna nem jó, de hátha kallódik másnál
A másik gép 3", 1407 3600KV motorok. Súlyra mondjuk egy nehézbombázó, mert rajta hagytam a kamera tartót + került alá egy karbon lap az akksi védelmére (+ szilikon csúszásgátló) - 149g körül van most.
Lehet inkább leszedem akkor ezt a két dolgot róla és 850mAh lesz: elbírja ez -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65672 üzenetére
Vagy F0 vagy F4.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65670 üzenetére
Rendelek még egy Sky02X-et is, hátha Nameless is megszívja.
Mobula nem kell, F3-at nem veszek. F sznob leszek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65668 üzenetére
most te vagy a fal.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65666 üzenetére
+1, se Tiny, se Trashcan...
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65662 üzenetére
Nekem (és másnak is) a Racerstar 22kkv-s mocija esett szét. Jó csak a harang jön le. Ki kell szedni a motort, megcsinálni, visszatenni.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #65657 üzenetére
Hogy néz ki egy jó tesztpad? Lehet kapni készen, vagy csinálni kell?
szerk - utánanézek közben.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65657 üzenetére
Kíváncsivá tettél. Akkor majd megnézem, hogy mennyit eszik a KK a gyárihoz képest. (az erőkülönbség, az ugye +5%)
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65655 üzenetére
Majd nem szólunk neki az aksikról.
De nem azért zabál sokat, mert erőlködik (45g-al nem fog annyira), hanem mert magas a kv. Meg valszeg a 200mw is szippantotta az aksit rendesen nálam.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65652 üzenetére
Szerintem a TinyFrog tetszeni fog neked a 85x-ben. És nem fog tetszeni a fogyasztâsa.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65650 üzenetére
Mondhatjuk, hogy a mi jelenünkben történik/történt az egész fejlődés. A nulla választékból elértünk a jó minőségű és sokszínű alkatrészek világába. Én ezt marhára élvezem.
Ugyanezt látom a 3d nyomtatásban is.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65644 üzenetére
Köszönöm! És Saccco-nak is a választ.
Akko' nekem is van Shutterbugom.Nálam kb 56g volt a gép, 1103/10kkv. Nem rossz, 20onvalahány %on lebeg, 30-40%-al már lightosan repülhető. Ilyesmi formán mozog.
Kicsit van bennem olyan érzés, hogy nem tudja kipörögni a végét. Mintha hiányozna a gyorsulás vége.Majd te Megmondod.
Viszont 75mm-en nagyon durva teljesítménye lesz 30g-al, ennek a sok kv-nak. Már 60g-al is majdnem jó volt. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65614 üzenetére
10kkv-val nagyon kapar.
Na, most áruljátok már el, hogy mi ez a "shutterbug"? Egyszer vki azt mondta, hogy a beta75x-et vki 85x vázba tette és akkor voila': shutterbug!
De hát az emberek többsége nem is azt teszi bele, én sem.(#65617) cd334: Én egyből onnan rendeltem és már az országban van.
(#65628) Geller72: igen, ugyanaz a kettő
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65623 üzenetére
Na ez alapján megrendeltem a kukást... FrSky.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65620 üzenetére
Múltkor visszamondtam egy adag propeller rendelést. Elsőre semmi se történt, szerintem bal lábbal kelt a helpdesk-es emberke. Másnap újra próbáltam, mással beszélve, akkor fél-egy órán belül jött az e-mail, majd pár nap múlva a pénz. Banggood
(#65613) DJGABI
Ejha, ez a Trashcan ár tényleg az egyik legalacsonyabb valaha (A linken 73 euró eddig a low, most meg 65-ért adják). Valaki homályosítson fel: még mindig a legjobb ajánlott whoop-ok közé tartozik a gép? Illetve igényel a drón átalakításokat vagy ahogy megérkezik kapásból jó, megbízható?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #65618 üzenetére
azt írta cseten a csóka, hogy cancelezik, de nem jött még mail... tudja valaki ennek mennyi az átfutási ideje?
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #65611 üzenetére
Várni tudok a snapper7 0703 motorjait cserélném a 0802 18k-ra. Ott maradnék 1S-n.
Más a geekbuying is nagy kamu tud lenni, rendelztem ugye onnan geprc 12A whoop fc-t, mert úgy nézett ki raktáron van... Na persze nem volt, így gyorsan refund lett belőle, közben szerencsére a banggoodon megérkezett és már pénteken el is indult az FC.
-
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65615 üzenetére
úgy kell... nekem sajna már feladták, különben meglépném én is.
jó mondjuk így még nyáron lesz egy plusz hetem, de akkor is dühítő. nyilván, számíthattam vna rá. kupon, minden nélkül rendeltem... na mindegy -
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65611 üzenetére
good-good, legalább lesz kit kérdezni ha elakadok
de amúgy a frog mellé, minek?
tegnap találtam, itt vannak róla (+mobula) hasznos infók: [prop teszt] [keret csere] [props out] [jst csatira csere] [rx mod]
meg ez az akksis téma: [link] hát, lehet elcsesztem hogy a fentebbi 1S-eseket rendeltem. vagy meglépem belőlük a konverziót, ez a power sag tényleg durva shutterbug tesztjében is [link] mondjuk lakásban is használnám, tudja fene... a tesztben [link] 1s 4-600mAh-t ajánl vagy throttle limitet
(#65565) Geller72 én is rendeltem hozzá csipogót. egy 2s-el azért már messzebbre is el lehet merészkedni így videók alapján
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #65604 üzenetére
Bétáéknak is van, ha jól láttam..
-
cd334
tag
válasz
0802 változatról nem tudsz valamit?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65606 üzenetére
Arra is várni kell, mert csúszik.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Emax?
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #65566 üzenetére
Dshot buzzerből hogy lehet megsccolni a max hangerőt ami nem káros a motorokra nézve?
Más; távból a Jumper miért nem nagyobb favorit? Jó áron van, hall cellás gimballal, lehet választani deviation és opentx között, és a csúcsmodelljük meg annyira jól sikerült, hogy háborút indított ellene az frsky.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65584 üzenetére
Igen, az a kicsi.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65581 üzenetére
Kell hozzá egy modul foglalat átalakító, aztán mehet bele a multi, ha kell a D8.
Egyébként Kabab oda van érte.
Ezen is elgondolkoztam, csak nekem kell a modul hely.
Meg a D8 is. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65579 üzenetére
Beware! Jó cucc, de nincs benne D8, ha esetleg ez számít.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65566 üzenetére
Oh, az a csodálatos 45 perc, amíg a Böszmét kerestem tavasszal a rövidre nyírt füvű mezőn...
(Első teszt, még se buzzer, se semmi nem volt
)
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65561 üzenetére
A srác a UAVFutures $99-os build-jét vette alapul, aztán pár dolgot variált (maradt a váz és az ESC). 210-220 mm-ben hasonló árban ajánlanál jobb vázat? Kezdő drón, úgyhogy a súly nem túl fontos szempont.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #65556 üzenetére
akkor REDDEVIL! jo kamcsi 200mw-es VTX 9e alatti moci!
beeper es XM+ ra! lesz 40gramm! 2S aksi bele max 30gramm!
summ max 70gramm....
konnyebb lesz mint 2S kefés!
de pont a mocik sullyaval... 5g VS 3g -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #65554 üzenetére
jaja.... ha buzzer lenne rajta? Az a legjobb de ne legyunk telhetetlenek!
vagy legalabb is a képeken nem látszik a forrpad... de csak jelölnék!nekem ranézésre a ifight tetszik vtx-el... jelenleg!
iflight gepprcde tényleg igaz amit Gellert mond.....
4-6S-re 5+ coll
4S-re a 13xx/14xx..
3S-re van egy halom masik gép!
1104/1106....2-2,5-3coll 65-75-85-95 grammigha konnyut gazdasagosat kivanunk es megse propvedős whoopot... akkor fogpiszka es hogy konnyu maradjon akkor max 2S! viszont akkor kell 10-11e+ 1102-es moci es elég 5-6A lap!..... talán? azert a low budgetban occobb az 5-6A!.... REDDEVIL???
latom mar jonnek a 3 csavaros mocibol is a valasztek 1102/1103 igaz már nem 2.8g hanem 4g!? de ahogy nol a suly? nol a felvett A mennyisége is! maris nem eleg a 5-6A-s lap!!?? lehet erdemesebb a 1102 csak hogy konnyu legyen.......
majd kiderul mit irnak a megmondo emberek
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #65546 üzenetére
SzSpeed... fullspeed... egy jo moci! de ide felesleges egy 7grammos nehezék csak mert 4S?!.... ha lepottyan csak a vazat fogja zuzzni.... fogpiszka maradjon az1xru konnyu épitésnél meg a 3grammos mociknal amihez mehet a 10eKV+ amihez 2S aksi passzol sulyban a legjobban.... vagy legalább is igy gondolom... a végén a REDDEVIL jellegu gép lesz az optimális választas!
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #65541 üzenetére
4S??
tenyleg teljessen felesleges! meg tokmindegy hogy +20 vagy -20gramm! a 1106/6000KV 3S en 2,5collon rohogve viszi 1000x-el a 85 grammot is! De 1104/7500KV 3S-en fuligérő szajjal hasit 75grammal 5 percet is!
Nos ez hiaba csak 65gramm plus aksi 4S-el de még akár 3S el is? lesz 100gramm+! konnyebb DE gyengébb váz? torni fog!átcsomizták az "őskövület" motorokat azt lehuznak meg pár bőőrt a cuccrol!
miért érzem azt csak extraprofit a cel a fogpiszkáloval,
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #65541 üzenetére
A 3s változatról azt mondja Kabab hogy majdhogynem irányíthatatlan.
Most tovább néztem, azt is mondja, hogy már a 3s is felesleges ehhez a súlyhoz és mérthez. Ráadásul a kamerát nem lehet eléggé felállítani ahhoz a sebességhez. Mondjuk ki lehet reszelni a kabin tetejét. -
cd334
tag
válasz
Peaceliker #65531 üzenetére
37$ + free shipping
azért rádoptam egy insurance-t.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65510 üzenetére
Ugyan régen, nem hajtottam 2colt, de az biztos, hogy a CineBee-nek kevés a 1103/10kkv. És annak tán még valamivel kisebb is a súlya.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #65502 üzenetére
Még a végén meggyőztök, annyit foglalkozunk a mobulával.
Nekem a gramm dolog már a vázzal elúszott... Onnantól meg ehh... laza vagyok és gramm-hedonistaSpydeR3412 belinkeltem az előzőbe, már nem akartam 47x szerkeszteni.
+ Peaceliker én most tanulok nagyon kicsi ónfelhasználással forrasztani! Gondolj bele hány forrpad van! Ha mindegyiken nagy göböket rakok, simán összejön fél gramm!
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #65495 üzenetére
Az eachine csatlakozóval antennával 3,04g a mobula csak a lap 2g. Ha hozzáadod az antennát és az eachine-t beforrasztod, max 0,2-0,3g lehet a különbség. Tényleg inkább a szerelhetőség számít, hogy nem kell vele oboázni, megvan a helye. Vázból se a legkönnyebbet választottam, mert az annyira puha volt, hogy szerintem az első ütközésnél törne a prop és a motor.
(A kacsintós szmájlit későn vettem észre, ha nem nekem ment, hanem az esetlegesen itt megbúvó gramm-náciknak, akkor bocsi benéztem)
mrbig köszi, láttam!
cd334 EOS2-ből van 4:3-as és 16:9-es, most kb egy árban vannak, amúgy a 3:4 olcsóbb szokott lenni. De még így is olcsóbbak mint a Runcam nano, és bevallom én szebbnek is látom az EOS2-t
AMDaZERG_1 nekem bejön ha sivítanak a motorok egy videón. Ha nagyon szarul szól, és lehalkítom és alákeverek valami zenét, akkor is jobb mint a semmi, de majd kiderül. Csodát nem várok tőle, de ha mikrofon nélküli vtx-et vennék, ott lebegne a kihagyott ziccer zöld epeszörnye a tudatom mélyén...
SpydeR3412 - Mobula 7 vtx ilyen whoop-okra tényleg ideális, az alakja miatt.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #65491 üzenetére
Te is inkább a mobula7 vtx-et választanád?
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65491 üzenetére
Egyszer volt, hogy bedugtam a fülhallgatót az EV800-ba meghallgatni a VTX által közvetített hangot, de két percnél tovább nem bírtam olyan borzalmas szél és motorzaj volt
Mondjuk a hangfelvétellel úgy összességében is küzdenek a gyártók, mert még mindig nincs tudomásom olyan kameráról (FPV/VTX vagy akciókamera) ami megközelítené a GoPro-k hangzását.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #65484 üzenetére
Kissé gumi állagú, ha így érted. Pl epoxi megkeményedik és még jól ragaszt is.
Vezeték szigeteléshez használom ezt a ragasztót. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #65482 üzenetére
Inkább csak puha. Szerintem ragasztási erőssége megfelelő.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #65480 üzenetére
Én használok ilyet és B7000 T7000 ragasztót.
E6000 szerintem puha a műanyag ragasztáshoz. Vezetékeket szoktam vele rögzíteni. Arra teljesen jó.
A B7000 ragasztóra leszek kíváncsi. Azt még nem használtam. Talán az keményebb. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #65476 üzenetére
Majd még próbálni kell, mert negkavarodtam, hogy melyik aksival hogy is volt. 2-3s 300, 350, 400, 450, 550mah. A 3s 300-350essel nagyon szaladt, az 550-t is vitte, de az már sok volt neki (nehezebb mint a gép). De annyira azért nem fogja meg.
Am ez csak3gy hülye ötlet volt, az ur85 váz miatt. -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #65461 üzenetére
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #65461 üzenetére
Pont ezért választottam. Egyből kettőt rendeltem.
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #65448 üzenetére
És miért jó ez a csere?
-
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65427 üzenetére
ja, valamiért a simára átugrott, az van egy árban a fentiekkel.. akkor tárgytalan
-
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #65419 üzenetére
ezekből a felvételt amúgy legegyszerűbben úgy lehet kinyerni, ha vevő oldalon teszel egy DVR-t ugye? mert látom kb az összes videón ott vannak az OSD feliratok
UR85HD [link] erre is van kupon, alapból 85-ös vázban van, ahogy olvasom tud SD-re is venni. és hasonló áron van. szerk: uhh, elég nagypapisan repül
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65421 üzenetére
Semmi.
Kess
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65414 üzenetére
Még gondolkozok rajta. Most rendeltem meg a Tinyhawk-ot...
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #65404 üzenetére
csak megerositeni tudom..... mikor felszálltam a whoopbol jovo 07xx motoros bat100-as szardarabok gyártása nevu vonatra! b+ 10euro volt a motor darabja! sunnysky happymodel fosszarok.....10-20 perc repulés es egy razossabb landolas utan lehettett venni a kovetkező garnitura motort!
egyenlöre nem szallok fel a fogpiszka nevu szopo-vonatra sem
.... a whoopot is kihagytam amit nem bantam.... azaz bantam hogy whoop motoros bat100-as szardarabot csinaltam
nekem a kis teren 100meteren belul pl jatszoteren porogni forogni??? nem játszik valamint propvedo es tejfolosdobozos keretek....50 gramm alatt elfujja a szela kefés a gépekkel is ez volt a fo probléma valamint torekedtem, hogy legalabb 300meterre vagy tobbre elmenjen
most hogy az elf/diatone (XM+ karbon vaz 15A torony jo kamcsi) hozza ezt? nagy terben 500meteres radiuszban mozoghatok ugyanugy mintha 5 collos lenne szinte majdnem olyan gyorsan....
szoval ha 60-70 grammos gépet mozgatni akarok? ahhoz kell a motorero a nyomatek... nos a 1102-1103 motorok a max 3grammjukkal? csak a 30-40 grammos gépekhez jatszik.... azokat meg e-fujja a szél!
de jatszoterre 100-200 meterre pont jo lehet.....
de aztan lehet késobb magával ránt a robogo vonat
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65404 üzenetére
110x csapágyas?
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #65396 üzenetére
Valóban a tekerentyű alapból... Nemrég reseteltem és vagy 1 óra szenvedésbe és youtube-ozásba került mire rájöttem, aztán még egy mire sikerült áttennem a kapcsolókra
Elég vicces a tekerővel arm-olni és módot váltani
-
Tibusz00
tag
válasz
Peaceliker #65391 üzenetére
A BF-be sem látszik, hogy működne. Én is a táv beállítás hiányosságára gondolok. Mit kell állítani a CH5-ön? És hol??
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65384 üzenetére
Szeretek az M80-nal repülni, azóta, hogy tettem bele egy Boldclash lapot. Előrendeltem a Tinyhawk S-t és most nagyon kattogok ezen a Tinyfrog-on... főleg, hogy lehet belőle egy 85x shutterbug bigyó is...
Lenne értelme több 300-350-es 2S HV GNB-t is venni...(#65386) Tibusz00:
Tedd fel egyből a kérdést is, hátha más is tud válaszolni rá. -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65378 üzenetére
Köszi, szuper.
Kíváncsi leszek a gépre
Egyelőre 2db 350-es 2s hv GNB-t rendeltem, meg xt60 - xt30 átalakítót a töltéshez. Ha megjött és passzol az akku, akkor rendelek még kettőt. Nekem 2-3 perc repidő elég.
Gondolom a brushed gépeimhez képest ég és föld lesz.
Bár lehet berendelek még 2db akkut, legyenek együtt töltve, majd rátákolom valahogy, ha nem férne be.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65378 üzenetére
Ebben a videóban elhangzik, hogy haveri körben kezdtek 2S whoop-okat építgetni, konkrétan az egyik gép ihlette a BetaFPV 75X-et.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #65374 üzenetére
3-5 perc a 300-as 2S-en és 7 perc a 450-esen.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65374 üzenetére
Köszi!
Ha vevővel veszem, attól még cserélhető a vevő, nem beépített?
Nekem Ft27,694 az eu priority line szállítással a flysky változat, ha minden igaz az áfamentes.
Ezt írják:
it's just not something you can swap easily to a toothpick frame, so its something to consider if you want to go to that route.
Mi lehet spéci, az FC?? Lehet nem standard elrendezésű.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #65363 üzenetére
Akkor ez jobb gép, mint a Trashcan? Lehet én is berendelem
2S-el működhet a dolog? Látom azzal is adják gyáááááá most mi legyen
A váz ha jól nézem semmi speckó, bármelyikbe be lehet építeni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #65366 üzenetére
... rendeltem, meg egyből egy 85x vázat is
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #65358 üzenetére
Ha érdekes a 2s akkor mobula szinte ugyanannyiba kerül, de megy mint állat.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Peaceliker #65356 üzenetére
Idén még FlySky
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest