- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #59125 üzenetére
A Bl whoop-om nekem is 6-os, súlyban is ott van kb, mint a kefés (talán kicsot több).
Ez is szépen megy a 250es hv-val. Próbáltam 3.7v/210/30-60-as Gaoneng-el is, de az vérszegény volt neki. Igaz a csati is más (ph1.25 vs ph2. 0). -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #59118 üzenetére
Igaz, nekem nem egybe aio-m van, emiatt én 2oldalt +felül is taknyolom. De nálam több repülési napot kibír. Ha láttad már, mit kapnak tőlem a gépek, akkor tudhatod, hogy ez egy elismerés.
Ja, és a kamera 1x sem sérült még ott elől.Sose bánd, hogy eladtad az 550es aksikat. Én a Beta85-öt is 450es hv-val hajtottam. Próbáltam 260-600mah-ig.
Hacsak nem szeretnél egy lomha gépet, sztem nem érdemes túl etetni.
A tiny7x az milyen, 720as moci? Ahhoz 260as hv-t használok.Az a baj a gyártókkal, hogy szerintem inkább adnak 500as akkut és odaírják a termékhez, hogy 5p-et repül. Mintsem adnának kisebb akkut és azt írnák, hogy 2-3p repülő, de van teljesítmény is.
6-os whoop: szerintem is, ahogy Saccco írta.
(#59127) Geller72: Az f36-hoz 6os motor van, nem 7es és 150es aksi, nem 250es.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #59125 üzenetére
Nem lehet annyira sok, ha az F36-hoz is ilyen mocik és akku van gyárilag. A 716-hoz a 45C-s 260-as akkuk kiválóak, még kammal is jó repidőt adnak. BoldClash mocik vannak alatta nekem a gyári (most éppen) E011 FC-nek és váznak.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #59123 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #59123 üzenetére
Egy 615-ös pehelykönnyűnek érződik a 716 mellett. Négyes propeller helyett szebben megy kettessel.
200-205mAh körüli akku illik bele a legjobban.
25kkv motorral gyorsabb, mint a 716 19kkv-n. -
thenameless
tag
válasz
Peaceliker #59092 üzenetére
van már 1g alatti, faragok annyit a gépen, hogy fel se tűnjön
néha nagyon el tud bújni a mocsokja, nekem hiányzik ez az opció nagyon
Más..: T8SG-n be lehetne állítani, hogy ne kelljen 2,5 percenként menüből/ki-bekapcsolással bindelnem a gépet akku cserénél? (gyorsgomb, gyors menü, kapcsolóra, akármicsoda?
)
(#59098) SpydeR3412: tűkön ülök az eredményre/megoldásra
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #59068 üzenetére
Szerintem a nagy latency ugyanolyan szar kis gépen is. Főleg, ha gyorsan forgolód(nál)sz, pl beltérben. Mire elfordulnál, koppan.
. De én meg azt olvastam, hogy annyira nem veszélyes. Persze kinek mi az a még elmegy kateg. Ha az LST kamok minőségét, latency-ét örökölné vmi hasonló, de nem sokal nehezebb, legalább ilyen kam, az lenne a legjobb. Én ebben a kategban még ennél jobbat ilyen paraméterekkel, még drágábban se nagyon találtam.
A Cyclops V2 Mini meg nem DVR-es. :/ Pedig ennél mér 4.2g all in. -
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #59060 üzenetére
Én örömmel vinnék el nagy fegyverszekrényt
(ha puska belefér)
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #59068 üzenetére
Én a súlyuk miatt tettem le az ilyenekről. Nagyobb gépen jó, de azok meg akkor már simán elvisznek egy 7-8g-os csupasz hd kamot is.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #59065 üzenetére
Meg az antenna rész. Azzal már 7.2g. Kari nélkül.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #59060 üzenetére
-
enfEE1
újonc
válasz
Peaceliker #59042 üzenetére
Köszi!
Tudsz hasonló árkategóriában ajánlani motort / esc-t? Illetve néztem az ilyen 4 in 1 esc-ket. Azokról mi a véleményed?
Honnan tudom milyen vezérlőre megy fel a legújabb BF? -
thenameless
tag
válasz
Peaceliker #59033 üzenetére
Akku merítés: beállítottam T8SG-re egy olyan timert ami 2 percről számol vissza, de csak ha tényleges gáz adás van. Ha zizeg, hogy letelt vissza hozom, kivéve ha még kiadja valami jó helyzet
(boldclash 19k motorral, NFE, Gnb HV 250)
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #59033 üzenetére
Én álltalában addig merítem az akkukat, amíg erőből ki tudja magát húzni a gép.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #59028 üzenetére
Abba csak 6os motor megy. Viszont ha fekete, akkor e011, ha piros akkor h67, ha fehér akkor meg lehet bármelyik.
Na, akkor nem tudom, hogy lesz annyira könnyű neked a gép. Én tegnap is összeraktam egy BetaFPV/BoldClash hibridet, majd 25g.
Ha összeállítottad, majd kíváncsi vagyok úgy mennyi lesz.(59029) Geller72: Ez mit csinál?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #59026 üzenetére
Lehet f36 váz lesz.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #59015 üzenetére
23g az nagyon jó.
Dobj egy linket a vázhoz légyszíves. Gondolom ott tűnt el a súlyfelesleg.A kamera nem para, mindaddig míg rendesen előre tudod tolni az aksit.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58939 üzenetére
Ez már elég jól hangzik.
Melyik a könnyebb váz?
A tiny-hoz nem érdemes hasonlítani, mert azok rohadt nehezek, ahogy látom. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58932 üzenetére
Taknyold oda a francba a mocikat!
A 716 már jó lesz. És ha ki tudod grammozni (tudom, hogy nem fogod
), akkor kb ott fog lihegni a 2s kefés nyakán.
(#58933) Geller72: Én pedig azért írtam, hogy nem gyenge, mert semmit nem változtattam rajta (nem lett erősebb), csak kicseréltem a vázat, mégis olyan mintha egy régebbi 2-3s lenne.
De "tiszetlben" tartom és örülök, hogy más a véleményed, mert több szem, több szempont. -
david335
tag
válasz
Peaceliker #58929 üzenetére
Csavarvágó fogó van az obiban
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58935 üzenetére
Nekem az átépített e011 egész jó, a BClash mocik már 180 perc kürül repültek és ez még csak az első garnitúra a háromból, amit kértem hozzá. Kamera nélkül egész fürge, de kamerával vannak kompromisszumok, bár mondhatnám, hogy olyan, mint a fent elmített S6 is, hogy lendület kell neki, és időben el kell kezdeni padlót nyomni neki, ha hirtelen süllyedni akarsz, hogy ne verje oda magát. Alapvetően jól repül.
LST-S2-es kam van rajta, egy picit lehetne nagyobb a range, elég hamar elkezd szarakodni a kép.GB-n ez írták a rabge kérdésre:
"The maximal range of the signal of this transmitter is between 200-300 meters"
-Persze..
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58922 üzenetére
Az a helyzet, hogy vannak kefésre is 2s-ek.
. Egy olyan azért tud ám menni.
. A 1020-as motorokat szerelték olyan FC-kre is, amik gyárilag 2s-el voltak megáldva.
. De Teréznek is az ólomveréb FC-je (ami nekem is van, csak kicsit újabb) ugyanúgy egy forrasztás után már 2s-es lesz a 8520-as mocikkal.
. 2s-350-es akkukkal. És nem sikít.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58929 üzenetére
Ja hogy motor... XD
Mondjuk ilyen szempontból egy vadállat vagyok. De én csak simán lecsípném a felesleget, aztán jó az úgy.
Saccco: Kicsi Snapi nagyon belehúzott.
Majd ha lesz normális videóm, amit enged is feltölteni a yt, akkor meglátod. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58926 üzenetére
Én szeretem teljesen látni a világot.
Egy pár csavar miatt nem repülni?!
Ilyenkor simán odataknyolom az fc-t, fogja az is rendesen. Leszedni is alig lehet. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58924 üzenetére
Várom a 716os tesztet.
"m1.6" az mi?Más: Az ötleted alapján én is kitoltam a kamerát a canopy lyukán.
Ez így elég jó, és a fél képet sem takarja ki (hangot le!). -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58922 üzenetére
Mivel már megvannak a dolgaid, én azt javaslom, hogy tégy egy próbát egy 250-350as akkuval (inkább 260hv) és jó leszel. Na nem hangban, hanem teljesítményben.
Viszont ha most 0-ról indulnál, akkor az én setupomat (0603/20g) ajánlanám. Ennek annyi hangja van, mint a 716os kefésnek. Teljesítményben pedig, szerintem bőven odaver egy gyengébb 2s-nek. -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58918 üzenetére
450 jó ilyenre..
Max..viszont az S6 meg gyenge sztem.. azt is írták sokan (itt is) hogy oda-oda veri a seggét mint egy F36.
.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58918 üzenetére
A 0705-höz én olyan max. 350-es aksit használnék.
A 8520-as mocihoz (37g a gép) is azt használtam, meg 300-ast, meg 260-ast.
Van még 450-esem is, de az sok volt neki.
Valszeg az 550 meg nagyon sok.
Bár azt mondtad Neked nem kell a teljesítmény.Sokat filóztam, hogy Snapper 6 vagy 7 legyen. Akkor jó, hogy a 6-ost vettem, mert én amúgy sem szeretem, ha hangos.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58900 üzenetére
Hmmmmm...... Na, meglátjuk. Az enyémet 25.én kapta meg a dhl.
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #58900 üzenetére
Valaki nézte, hogy van-e valami az ilyen esetekről az üzletszabályzatukban?
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58884 üzenetére
Az egész brushed whoop nem ér 10eFt-ot. Teljesen mindegy milyen kamot vagy fc-t teszel alá. Betaflight-os FC sem fog nagyon gyorsan / szépen repülni ezzel a könnyű setup-al. Az Lst S2 kamera szerintem pedig teljesen rendben van.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58882 üzenetére
A Vtx antenna elfele löki a kamerát, nem tud semmi semmit összezárni. Más kérdés hogy az egész hóbelebanc 5eFt. Canopy ezeknél túl könnyen nem törik le, akkor már úgyis bezúztam a kamerát
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58868 üzenetére
Igen, olyan aio, hogy külön van a kamera és az adó.
Szerintem ezeket sokkal jobban el lehet helyezni. Plusz whoop-on, befér az adó az fc és az aksi közé.Ragacs pisztolyból nekem is a kissebb van.
Szerintem próbáld ki, mit veszíthetsz vele?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58866 üzenetére
Én mindig így helyezem el a kamerát. Talán most lesz az első alkalom (mivel van ismét egybe aio-m), hogy canopy-t teszek rá.
Igen, takonnyal van odafogatva a kamera. Nekem nem olvad le, (de a mostanin kívül csak külön aio-t használok) és az ütéseket is jól bírja. Viszont a tx200as adóm is azzal fogadtam fel és az sem olvad le, pedig az nagyon melegszik. Szóval bírnia kéne.
Én a kínai boltba szoktam venni.Szerintem megéri megprobálni, mert sokat lehet nyerni vele.
Max lebegj ki egy aksit, aztán meglátod, hogy a helyén marad-e.Igen 31mm-es propp. De már itt vannak a szélesebb pengéjű KK 4esek is (31mm). Mintha stabilabb lenne tőle a gép (kefés), mint a sima 4essel. Szerintem jobban is húz nála, a 3asnál viszont nem biztos. Kell még idő tesztelni, mert ma is csak 2-2 aksi jutott a gépekre.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Peaceliker #58855 üzenetére
hát, ha befut és _nagyooon_ útba van csak szólj, ki tudja...
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Peaceliker #58788 üzenetére
Ha nagyon fölös átveszem, pusztán azért hogy megóvjalak a gondoktól nyilván...
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #58849 üzenetére
Hagyjuk, de hogy 1-et sem az gyalázat, amennyi pénzt én már otthagytam náluk, ingyen is adhattak volna 1-et.
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #58839 üzenetére
Nálam 1 standard. Egyelőre semmi gond, elvileg shipped state, van követési számom és látja a DHL eCommerce követője.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58844 üzenetére
Rendeltek még innen páran...
Nekem 3db jön, a Pro-t vissza mondtam, de nem tudnak mit kezdeni vele eddig, mert még mindig Contant Consumer. -
kriszbon
őstag
válasz
Szerintem nem sok, mert nekem is jött levél mindegyik rendelésre, hogy fizessék még ha kell.
Egyet sem adtak fel.
Annyit még tuti nem ér mint amire kijönne az ár. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Szerintem Hitchcock madarai elbújhatnak mellettük.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58834 üzenetére
Ez pont nem az a vidi, ez alapján pont nem vettem volna meg, de olvastam fórumokat is, ahol nem csak hype volt, hanem panaszok is.
. Én általában ezeket keresem meg.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58832 üzenetére
Én is a pro-t néztem ki, de aztán egy rakás vidi után döntöttem ez mellett. De szó se róla, a pro is fasza.
Egy ilyen után bizonytalanná válik az ember.
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #58829 üzenetére
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #58825 üzenetére
Ha már egy jó szemcsi 70 akkor már a maradék deák már lecsúszik mellé
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #58819 üzenetére
ez a true egy 20-as
és jo?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #58821 üzenetére
Dehogy! Mint írtam GPS esetén rendben megáll a pozícióban, aztán, ha kikapcsolja a GPS-t, és manuálisan akar repülni szinte lehetetlen. Nem tudta normálisan irányítani sem.
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #58817 üzenetére
Eu express-el nem lenne para a szemcsi. A vevő érdekelne jobban
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #58801 üzenetére
Nagyon patentnak nézz ki, csak sehogy se úszható meg vám nélkül?
-
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #58810 üzenetére
Nem, nekem mágállt a dolog a contact customer-nél.
Íg viszont bukok egy csomót az átváltogatáson.( Huf usd, usd huf) -
defy456
aktív tag
válasz
Peaceliker #58805 üzenetére
Most jött az email, hogy elrontották az árat és fizessek még 143 dollárt...
Ilyenkor nem lehet reklamálni, hogy eladó volt, kifizettem, küdjétek. ? Mert ügye itthon így működik, ha kifizettem akkor ki kell, hogy küldjék. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #58805 üzenetére
Szerintem EU-ba nem is szállítanak. Majd adnak valami pontokat.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58801 üzenetére
A gyári Snapper6-ot ültettem műanyag vázba.
Canopy nélkül, de gondolkodom hogy felteszem (+0.5g). Ennek a fajta aio-nak kell.
Szerintem annyira nem jó súly, de persze nem is rossz.A kefések ez alatt mennek kicsivel és az 25kkv, nem 19kkv. De nekem ez így szerintem bőven elég lesz.
Később lövök fotót. -
david335
tag
válasz
Peaceliker #58786 üzenetére
Köszi a tippet
A gyári vevővel milyen kehe van, hogy cserére érett?
Ezt jófélének mondják több helyen.
[link] -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #58788 üzenetére
No, már újra 200+ dolcsi.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #58764 üzenetére
Azt én nem tudhatom hogy neked jó vagy sem, de ha elküldik őket, én valószínű megnézem meddig megy el.
Pláne hogy van GPS is rajta, meg kutyafüle minden, ráadásul nem is drága ha elveszne(bár sajnálnám az biztos). -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58758 üzenetére
Azt még én sem tudom, de ennyiért valamire csak jó lesz.
Más:
Crazybee f3 fc-t ismeri valaki?
A benne lévő 4in1 esc érdekelne, hogy mennyire bírja?
Nézegettem a Snapper-es videóimat és bőven 6A fölött eszik, ha odalépek neki. De azt írják róla 5A max.6A 3mp-ig. Ami elég kevés, lévén igyekszem 70-80%-ban csőgázon haladni. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58747 üzenetére
Nekem 4.643Ft volt.
A Bugs 6 most 22k BG-on.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #58740 üzenetére
Hmm.. megérthet vajon az a gép(Prof.) 12000+5000+tréfát(kb.7000 kezelésivel)?
Vajon posta rendezné a vámot? -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #58687 üzenetére
Aha,nagyjából akkor hasonlóan csinálom én is.Töltéskor mindig azt tapasztalom hogy egy kellemes 3,8-3,85 az érték cellánként.
A vicc kedvéért ma megpróbáltam minél több üzemidőt kihozni egy akksiból (pár flip volt azért
),olyan 6 perc után jöttem le.
Ami mindenképpen user error volt,az az,hogy mivel elromlott az idő akkor,nagyjából egy hetet álltak teljesen feltöltve az akksijaim,és tapasztaltam már hogy ilyen esetekben jelentősen alacsonyabb az üzemidejük,mint friss feltöltés esetén.
Az átlag ma nagyjából 3 perc volt,az azt mondom,elfogadható,viszont rendelek alacsony profilú anyákat hogy a Dalprop-okkal is tehessek egy próbát.Mai rövid gyakorolgatás . Anyám ez a Firefly Micro olyan minőséget tol,amilyen a súlya.Ultra low.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #58705 üzenetére
Az invertálást a Futaba kezdte el, de hogy miért, meg nem mondom.
A vicc az h az F3 újabb mint az F4, azért vannak már beépítve inverterek. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #58703 üzenetére
Rövidebb idő alatt megy át a frame. Azért ideje volt, mert már nemcsak a TBS megoldásai voltak gyorsabbak, hanem a lesajnált Flysky iBUS is. Ja, meg rájöttek, hogy a nagy büdös fenének szopatják széjjel a community-t a debil invertált jelükkel.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #58700 üzenetére
Láttál olyat, hogy azt írtam az SBUS és az S.Port ugyan az?
Valami olyasmi lehet, hogy ötvözték az SBUSt és S.Portot helyette van az FrSky F-Port.
Legalábbis úgy tűnik. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #58698 üzenetére
Nem lassítja, mivel az helyett van, és ezért kell másik FW a vevőre. Elolvastam Oscar írását, és azt írja, hogy nem kell forrasztgatni, mit az S.Portnál az invertált vevőt, de amit mutat ábrát azon három bekötést jelöl. (+) (test) és a telemetria vezetéket, vagyis nem jelzi a (jel) bekötését. Kicsit furcsállom, és ezért nem is ugrottam neki a változtatásnak.
szerk:
Közben leesett, hogy Joshua BF-ben a vevőnél nem SBUS, hanem F.Port beállítást használt, vagyis valóban azon kommunikál a vevő és a vezérlő. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #58696 üzenetére
Az FrSky találta ki, ami gyorsabban kommunikál az S.Portnál, és elvileg beköthető a vezérlőre anélkül, hogy külön vezetéket kellene forrasztani a vevőre. Bár nekem az XSR-en és az R-XSR vevőn is megcsináltam a nem invertált jel módosítást.
Ja, és a feladata a telemetria közvetítés. Elvileg nem foglal külön UART portot sem, míg az S.Port lefoglal. -
ezoltan
tag
válasz
2206/2600 kv
-
kriszbon
őstag
válasz
Lejössz?
Nem lepottyanni szoktál Disarmolva?(#58688) ezoltan :
Valami [ilyesmi] csavarok kellenének neked akkor.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #58684 üzenetére
Még a végén kiderül hogy nem is annyira vészes a repidő...
Nagyon körültekintően kell propot rendelnem mert (ezek szerint ennyivel rövidebbek a motortengelyek) nem minden fajta megy fel.Egyébként ki milyen akku-státuszban teszi le a gépet?
Esetemben 3,6-ra van állítva a jelzés cellánként és legkésőbb 14-es összfeszültségnél teszem le,de az esetek többségében hamarabb. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #58667 üzenetére
Talán [ez is jó neked] és kicsit olcsóbb lenne TN számmal együtt.
(#58666) Teréz Atya :
Köszönöm átnézem, de ha bonyolult lesz vagy nem értem rendesen, marad a forrasztgatás, és esetleg ez marad jelvesztéses kereséshez.
Ja amúgy mikor kerestem a gépet, az utolsó koordinátákra oda találtam a navigációval, később mutatta is kipontozva hogy merre kóvályogtam keresés közben, persze arra nem jártam ahol a gép volt.
Egyrészt sokat csalt a kamera kép amit utoljára láttam, meg haladt valamennyire a gép, közben sodródás is volt, és vagy 40m magasságból esett. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #58654 üzenetére
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #58653 üzenetére
1 mp-t se, erről olvastam korábban, hogy így leég a pi**ába, szóval erre figyeltem
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #58626 üzenetére
7-8V-t kap mindkettő.
Minimum 7.4V. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58615 üzenetére
A 20kkv-s az 07es moci? Annak nem kicsi a 31es propp?
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58615 üzenetére
Nem hinném, hogy véletlen lenne az a 40-es prop..
Gyárilag.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58612 üzenetére
A B06 is szinte ugyanennyi és az is 40-es propokkal van gyárilag.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58608 üzenetére
Ha majd hazaérek végre (7 hét után) megmondom.
. Szerintem ez a kategóriájában még abszolút nem számít nehéznek.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58604 üzenetére
Nekem a Snapper 7-ben a SE0703 19000KV Motor 2.1G, AIO kam 3g, FC 3.5g, a 450-es akku 13.5g. 40-es propok vannak gyárilag rajta..a 45-ös alu propvédő 1.4g/db. A 75-ös váz az összes prop védővel, kamera tartóval/védővel, csavarokkal 10.5g.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58573 üzenetére
Köszi! Ez hogy nem jutott eszembe, pedig direkt ide tettem a papirt is.
Nekem is az a furcsa, hogy eddig egyik gépnél sem írta ki, hogy bind ok. Csak kikapcsoltam, ahogy irtad is és működött.
Na, akkor manualból megprobálok kiokoskodni valamit. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58560 üzenetére
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58552 üzenetére
Flysky fs i6 táv, a vevőről annyit tudok, hogy "compatible flysky receiver".
A bf-ben 'afhds 2a' van beállítva, a távot is oda állítottam. Ekkor vinnyog egyfolytában. De ha kapcsolgattam a kapcsolókat, pl. A jobb karra pörgeti a jobb első motort.
Ha átteszem 'afhds'-be, akkor ugyan nem sipákol, de nem csinál semmit. -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #58543 üzenetére
en 10mm-eseket rendeltem mert ki tudja mikor mihez hogyan kell? esetleg propellervédőt rak fel az emberfia! 1.6mm-est foggal atharapom aztan körömreszellővel méretre igazitom 30sec/db
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #58538 üzenetére
nekem van...... par motorral megspékelve
5 moci 20 csavarral!nem kuldtek a kinaiak csavart hozza?
na de van M1,6 -os csavarom is csak meretre kell vagni! [link]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58533 üzenetére
Ha eccer Pesten jársz, irj rám és összehozzuk.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58533 üzenetére
Lehet bizony! Régen az 5collal is itt nyomultam.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #58523 üzenetére
Az frsky-nak is van baja nagyobb távolságon. Sok röpcsi disarmolt jó messze RTH helyett, de néha relatíve közel. BF-nél észre sem vették, mert alapból drop-ra vannak állítva. Ha jól emléxem, akkor Pawel arról beszélt, hogy giant frame-ek jönnek létre, azt meg az rx semmi ellenőrzés nélkül tovább küldi. Na, ezt már lekezelték az új iNAV-ban, mert kegyetlenül sokan használnak fsrsky-t.
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #58525 üzenetére
Ez adott a snapper 7-ben, megnéztem darabokban drágábban jönne ki a cumó. Mondjuk ha extra motor szettet számolunk hozzá....
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #58523 üzenetére
Vennék egy snapper7-t, ami 75mm váz, 0703 19000KV mocival, gyári 450mAh LiHV akksival. Itt viszont a váz canopyval, 10.5g ezt lecserélném egy boldclash B06 vázra, ami canopy-val csak 7g, így nyernék kb. 4.5 grammot, minden más a snapperből jönne.
Snapper7 28g akksi nélkül. A std 450mAh LiHV akksi hozzá ~14g ez összesen 42g. Ha kap egy B06 vázat akkor 10% lehet súlyban spórolni, ami szerintem nem rossz.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #58510 üzenetére
Fák mögött 100m-en potty. A VTX03-nak UXII stubbyval ott még tökéletes a képe, tehát zavartalanul élvezhetem a zuhanást. Mert arról nem szól a fáma, hogy a Flysky-nak milyen retek hatótávja van, ha egy kicsi visszaverődés vagy zavar bezavar. Azt a hajamra is kenhetem, hogy egy vitorlázó gép, FC és VTX nélkül elmegy 1km-t. Vagy egy kamerás kerepelő 10A szabival, műanyag vázzal, az RX meg jól kilógatva a gép törzséből. Vagy egy sivatagi rókakergető tesztje sem mond sokat a táv valódi képességeiről.
Az a szervó teszt, meg hát, hogy is mondjam, nem releváns. Egy valódi gép a fene tudja hányszor failsafelt volna. Látod egy szervón, ha nincs beállítva failsafe, hogy most éppen azért tartja a kitérést, mert jelet vesztett, vagy azért mert épp úgy kommandírozzák? Legalább egy FC-t kellett volna rárakni iBUS-on, aztán megnézni a blackboxot. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #58501 üzenetére
Taranis x9D:
18dB az erősítő + 2dB antenna = 20dB= 100mWAmerikai Futaba-k 21+2=23dB=200mW-on nyomulnak.
Az i6-nak meg van 50mW-ja. Fura is volt h ebből nincs EU verzió.
De gondolom a Taranisodon EU FW fut, mint itt mindenkinek.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #58483 üzenetére
52 euróért kefés gépet (sem nagyon) kapsz...így kezeld, ne azt, hogy nem egy verseny kateg.
-
válasz
Peaceliker #58483 üzenetére
Szerintem is kevés az a moci. Snapper6-on 0603 19kkv van. Ez ugyan az a méret, kicsit nagyobb proppal. De szerintem is kellene a 8-10k, hogy tényleges Angry Oskie legyen.
Itt van egy hasonló 0703 15kkv motorokkal, hát nem egy világbajnok, így arányaiban nagyobb motor kevesebb kv-val az a gép kb ugyan itt lesz.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58472 üzenetére
Köszi!
Nem gondoltam, hogy ez is kijön alul.Saccco: Köszi és így van.
KaiotEch: Rossz hírem van számodra, a KK is olyan nehezen felmenős.
Ezek a tapasztalatok eddig 31mm-es proppokkal:
- gyári 4es: tökéletesen felül a tengelyre
- KK 3as: kicsit már neccesebb, de még felmegy
- BetaFPV 3as: iszonyat nehezen megy fel, emiatt félre is lehet tolni, ami azt eredményezi, hogy ütni fog a propp. Valszeg ez inkább 6os motorra van (de szerintem ez húzza legjobban a gépet, ha rendesen fel bírod ültetni). A dupla árat sztem nem éri meg.
- Happymodell 3as: még teszt előtt
- KK szélesebb 4es: még úton vanÉn egy rossz motorral elő szoktam "fúrni" a proppokat, hogy azt csessze szét, ne a jó motor tengelye figyeljen ki alul.
Nézegettem videókon a gyári Snappert. Ha ezt beteszem 20g alá (papíron 18-19g), nagyon nagyot fog lépni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #58468 üzenetére
Tárgytalan, mert mégsem lesz
Akkor marad az hogy össze rakom a bl gépet ami jön most darabokban hozzám -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58460 üzenetére
Nekem tegnap jött meg a Boldclash töltő, hibátlan. Itt ugye minden akkut egymástól függetlenül tölti, állítható a töltési sebesség, hogy hv vagy sima, meg közben is jelzi hogyan állnak.
Amit vettél fent van Banggood-on, valaki írja hogy 2 ugyanolyan töltőnek gyulladt ki a 6-os portja stb stb...
Aokodával pedig az a baj hogy mindig gyorsan tölt, nem állítható. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58452 üzenetére
Erre gondolsz?
Nekem nagyon pontos, mindig 4.35-re tölti az aksit, utánna lekapcsol.
A régebbi aksijaim elkezdtek ugyan puffadni, de nem gondolom, hogy a töltő miatt. Hanem inkább, mert szinte folyamatosan csak max gázállásnál hajtottam a gépet. -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #58450 üzenetére
Emax lite specben elvileg a csapágy is elég gagyi, nem is nagyon bírta az ütéseket.. Az új remélhetőleg jó, csak az ára nem
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #58414 üzenetére
Akkor gondolom máshol nem olvastátok el a véleményeket, még a hv akkut is túltölti
Ahhoz képest drága hogy hulladék. Majd mérjetek rá multiméterrel a feltöltött akkukra.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #58434 üzenetére
Sok érdemleges infót személy szerint nem láttam még róla,csak ilyen parasztvakítós kálör táccsszkrín,blútúsz meg vájörlessz ládesztéjsön stb a szokásos fícsörök mellett.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #58430 üzenetére
Jó,én i6ról lépnék ám feljebb 😄
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #58425 üzenetére
Nem tudom,én most látom először,de ez viszont eléggé bejön...
Hangmodul is lehet benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest