Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patics
tag
válasz
Patics #16161 üzenetére
Bár tudjátok, de tényleg, belegondoltatok? Mennyi ilyen szénkefés drónt eladnak, pl. az Auchanos akcióban is? Biztos nem tudja a vevők 90%-a, hogy ha esetleg rá is érez és nem töri rommá az első 2-3 órában, 5-6 üzemóra után mindenképpen bedöglik és motorcsere nélkül használhatatlan lesz a drónjuk.
Nekem még meg sem érkezett a V686-om, de már rendeltem is a pótaksit, motort, csapágyakat, stb..
A Fiam is vett egyet Karácsonykor (akkor kaptam én is kedvet hozzá), kb. 5x beindította, abból 2x én segítettem, magyaráztam, az óta a szekrényében porosodik.. Az aksi meg hamarosan véglegesen lemerül..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest