- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
válasz
zoli1982 #130 üzenetére
Utólag sajnos nem, de ezzel kéne kezdened, hogy 800x600-ra vagy 1024x768 legyen az alap. Legalábbis szerintem. Még mindig sokan vannak akik 800x600-al nézik a netet (pl. én is
).
Ha széthúzza próbáld meg %-ban megadni a méreteket, így talán valamivel jobb lesz - bár kevés remény... -
Csipi
aktív tag
válasz
zoli1982 #126 üzenetére
Pedig update-elnie kellene az összes oldalt! Nekem eddig müködött.
Minden, vagy majndem minden böngészö között külömbség van, legegyszerübb 2-öt kiválasztani amin jól látható az oldal, aztán ha akarod beírod alul, hogy ezzel meg ezzel optimális a megtekintés. Legtöbben jelenleg is IE-t használnak, tehát ez legyen az elsö (bár itt most sokan ordítanak majd rám, hogy az IE sz@r, de akkor is ez a leg elterjettebb), a másodikat meg te döntöd el. Az a baj, hogy nagy a választék, aztán az ember ha nekikezd egy web oldalnak, hol egyik, hol másik böngészöben kap hibát; ez engem is idegesített eleinte, de beletörödtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest