- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
A zenével nem tudlak segíteni, de tudom, hogy létezik egy loop vagy valami más elnevezés amit ha beírsz, akkor ismétli a dalt.
Keresgélj a köv. topicban: Bővebben: link
A sok kép egymás utáni megjelenését szerintem flashben csinálhatod meg. Kérdezz a Flash-es topicban utána.
És próbálj ékezeteket használni mindenütt, látom az elsö részben vannak. -
Csipi
aktív tag
Megnéztem az oldalad, nálam csak a jobb feléböl hiányzik egy kevés, másképp jól látszik, minden ok. És a jobb felét is megnézhetem ha arrébb taszítom a csúszkát.
-
Csipi
aktív tag
válasz
zoli1982 #130 üzenetére
Utólag sajnos nem, de ezzel kéne kezdened, hogy 800x600-ra vagy 1024x768 legyen az alap. Legalábbis szerintem. Még mindig sokan vannak akik 800x600-al nézik a netet (pl. én is
).
Ha széthúzza próbáld meg %-ban megadni a méreteket, így talán valamivel jobb lesz - bár kevés remény... -
Csipi
aktív tag
válasz
zoli1982 #126 üzenetére
Pedig update-elnie kellene az összes oldalt! Nekem eddig müködött.
Minden, vagy majndem minden böngészö között külömbség van, legegyszerübb 2-öt kiválasztani amin jól látható az oldal, aztán ha akarod beírod alul, hogy ezzel meg ezzel optimális a megtekintés. Legtöbben jelenleg is IE-t használnak, tehát ez legyen az elsö (bár itt most sokan ordítanak majd rám, hogy az IE sz@r, de akkor is ez a leg elterjettebb), a másodikat meg te döntöd el. Az a baj, hogy nagy a választék, aztán az ember ha nekikezd egy web oldalnak, hol egyik, hol másik böngészöben kap hibát; ez engem is idegesített eleinte, de beletörödtem. -
Csipi
aktív tag
Bővebben: link
Na itt próbálozz! -
Csipi
aktív tag
Szia!
Nem tudom gallery-t lehet-e, de amit te akarsz meg lehet oldani másképp is. Minden képröl csinálsz egy pici és egy 1:1 nagyságot, aztán a kicsinek megadod az utat a nagy kép fele egy _blank vagy _top oldalra. Igaz így mindig csak 1 kép lesz nézhetö, a nyilas dolgon még el kell gondolkodnom.
Egyébként írjál egy másik linkre, ott biztosan hamarább fognak válaszolni kérdésedre, a Dreamweavert elég kevesen használják, úgy tünik nekem.
Mindjárt megadom a linket is. -
Csipi
aktív tag
Szóval, én akkor tudok segíteni ha hajlandó vagy a szöveget is mint képet megcsinálni, és úgy felhasználni. Ha igen, akkor a következöket kell tenned:
Ráklikkelsz a helyre ahová a képet akarod -> Insert -> Rollover image. Itt az elsönek beírod a kép elérhetöségét (Original image, vagy valami hasonlót kér), másodiknak pedig a másik képet amely végül is a szöveged lesz. Nevet adsz neki és ennyi. Mikor nincs rajta a mouse a kép látszik, mikor pedig rajta van, a szöveg. -
Csipi
aktív tag
-
Csipi
aktív tag
Szia Dexter! Végre én is tudok rajtad segíteni, nem csak fordítva.
1. Ha jól értem neked egy olyan kép kell ami fölé ha rámész az egérrel megváltozzon és más kép látszodjon, nem? Elöbb megcsinálod a 2 külön képet Photoshop-ban. Utána a Dreamw-ben ráklikklesz az Insert -> Rollover image-re. Itt megjelenik egy kis ürlapocskaféle amibe elöbb beírod az alap képet, utána azt a képet ami rá fog jönni. (Meg egy akármilyen nevet is kell neki adjál). A képeid bent kell legyenek a site-ban (document root- ha nem tévedek), csak akkor müxik az egész. Ha nem értesz valamit kérdezz újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest