- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli1982
tag
Nem hiszem el... Tegnap éjjel óta nem tudok oldalt feltölteni az uw.hura, sem dreamweaverrel, de még manuálisan sem.... A dreamweaver ezt írja ki:
''An FTP error occured - cannot put index.html. Access Denied. The file may not exist, or there could be a permission problem.''
Ha símán akarom felmásolni, akkor a Total Commanderben ezt írja ki:
''553 Disk full - please upload later''
Mi a fen lahat a baja? Elvileg 200 mega a tárhely, de eddig csak 30.5 mega van feltöltve
[Szerkesztve] -
zoli1982
tag
Az oldal alján lévő hozzászólási lehetőséghez, hasonló scriptet nem tud valaki?
[L]http://mufanpage.srv.hu/index.php?subaction=showfull&id=1118155720&archive=&start_from=&ucat=14&[/l[
[Szerkesztve] -
zoli1982
tag
Utólag nem lehet űgyeskedni az oldal optimalizálásával? Csak mert én okoska
1152*864-es felbontásban használom a monitort, és elfelejtettem átrakni 1024-*768-ba, viszon így már 1024*768-ban széthúzza a képet
-
zoli1982
tag
Van egy újabb probléma is, ami inkább idegesítő mint baj. Szóval, ha a templatet megváltoztatotm, teszem azt belerakok a legördülő menübe egy új hivatkoztatást, akkor egyszerűen nem updateli az oldalakat, pedig megkérdi, hogy updatelje-e. Szépen átnézi a keresőjével az oldalakat, de nem írja felül. Ez nem is lenne még baj, de ha már van 100 oldal, akkor mindegyiken külön-külön kéne berakni a hivatkozást, és ez már nagyon nem tetszene
Van erre valami más módszer?
Ja még az lenne, hogy én Firefoxot haszálok, de próbálok kompromisszumot kötni az IE-t használók kedvéért, viszont van olyan, hogy a Firefoxban helyén van az oldalon minden, de az IE alatt már el van ''csúszva''
De ennek a fordítottja is elékpzelhetőVan rá orvosság, vagy nyugodjak bele?
[Szerkesztve] -
zoli1982
tag
Please, hogy lehetne kirakni teljesen a szélére a buttonokat, és képet? nincs beállítva semmilyen szegély, mégsincs a szélén egyik sem. Ez lenne a majdani weboldalam, persze még nincs rajta semmi sem
, viszont sehogy se tudom rávenni a dreamweavert, hogy a széléra pakolja kia a cuccost
http://forredglory.uw.hu/index.htm -
zoli1982
tag
Üdvözlet. Valaki el tudná szájbarágósan magyarázni, hogy kell az oldalt fellőni a tárhelyre? Már annyi mindet próbáltam, de nem működik
és nem akarm a billentyűzetet szétverni, ha nem muszáj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest