- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Bővebben: link
Na itt próbálozz! -
vallas
őstag
Hali Csipi!
Már hogyne lennék hajlandó, akkor kell egy akkora képet csinálnom, mint a mostani kép, és utánna ez a kép lenne a rollover második eleme ugye?
ui. nem egészen így gondoltam megoldani, de így is jó lesz. eredetileg olyamit szerettem volna mint az excelnél a megjegyzés, ami akor jönne elő ha a kép fölé menne az egér.
ha valakinek a másik megoldásra is lenne ötlete ne tartsa magában. -
Dexter68
addikt
-
Thyb
senior tag
Kerestem ismerőst, aki kicsit jobban otthon van a témában, és Ő mondta, hogy valszeg azért jelenik meg a frame-en belül csak 1 x mert nem az adott könyvtárban (ahol a site van) van a kép. Javaslata: nyissak 1 uj alfoldert és oda gyüjtsem be az image-eket). Estére ezt megnézem és utánna visszajövök ha még gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest