- Fórumok
- PC játékok
- DOTA 2
- (kiemelt téma)
-
15500 - 15401
21327 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
-
szilva01
őstag
-
wikings2
őstag
-
sg22
senior tag
amugy dotazni is szoktatok vagy csak teori kraftoltok meg szakertgettek?

kinek mennyi MMR, van-e csapata, CWzett mar, miota tolja ?
-
xavix13
őstag
-
.LnB
titán
És mit szóltok a 4. meccs EG drafthoz? Csak szerintem volt a Lan egyik legrosszabb pickje? Én nevettem rajta egy jót.
Főleg annak fényében, hogy a secret első három pickje: gyro, qop, undy volt. -
Иван
őstag
-
xuldar
addikt
EG-nél meg ppd szokott mostanában. Ott sem fix, ki draftol, az aktuális csapattól függ. Mindenesetre úgy tűnik,S4 draftjaival és az új lineuppal magára talált a Secret.
Mondjuk szerintem ezt a drow-t nem kéne annyira erőltetni, főleg nem 1. picknek. Lancer ellen moccanni sem tudott, és majdnem az összes többi carry megeszi, csak 1db bkb kell, meg egy mkb, ha buttert rak. -
Иван
őstag
Minden TI-nak, sőt nagy LAN-nak saját metája van. Tavaly is szinte a semmiből lett razor, void meg skywrath nagy pick, TI3-on weaver volt a hirtelen sláger. ÉS akkor még azt is bele kell számolni, hogy vannak csapatok akik TI-ra készítenek új stratégiákat (mint tavaly VG), ami nagyon sikeres lesz, és a többiek elkezdik másolni vagy dolgozni ellene, ami megint nagyban befolyásolja a dolgot.
AMúgy meg WP Secret, amióta s4 draftol, nyertek két lant. Where r u now FrankerZ fangays?
-
.LnB
titán
Bizony, Kuro nagyon jó volt. Az egyik kedvenc játékosom. Főleg amit Rubick-kal játszik az félelmetes. A döntőben is volt egy nagy megmozdulása mikor a Mirana Starstorm-ot lopta...
De számomra a Lan megmozdulása Aui_2000-hoz köthető: [link] az az Earth Spike mindent visz!
Szerintem ide elég gyors patch kell vagy valami komolyabb update mert ha ez a meta marad akkor 3 nap alatt le lehet zavarni majd a TI6-ot ilyen 15perces meccsekkel

(#15492) Иван S4 draftol?!?

-
-Faceless-
őstag
Szerintem ez nem kiforrott meta, egyszerűen ez volt az első nagy meccs update óta, amikor valaki bedobbantott valami ujdonsággal. Nem tudom hányan ismerik itt, de ez a helyzet sokban hasonlít arra, amikor Heartstone-ban GvG update után az első meccsen megjelentek a face deckek. Mindenki fel volt készülve az előző paklikkal amibe bele volt dobálva néhány önmagában jó lap. Dotában mindenki hozta a régi jó csapatokat, egy-kettő önmagában erős hőssel leshrac, dk, alch. Szóval úgy nézett ki, hogy addig a versenyig minden egyes játék 15-20 percig tartott, majd betoppant egy gyerek pár paklival amiket mindenki kiröhögött. Nem ütött minionokat, csak és kizárólag a hőst átlag 5 perces meccsekkel megnyerte a versenyt.
A summiton is pontosan ugyan ez volt csak nem kifejezetten a pickeket kell nézni, hanem a játékstílust. A patch jutalmazza a gankelést, és nagyon büntet ha freefarmot adsz egy hősnek. Secret ezt kihasználta a többiek pedig csak többé-kevésbé voltak rá felkészülve. Bounty gyönyörűen működött ellenük.Hearthstone-ban is a verseny után mindenki az új játékstílust próbálta, és normalizálódtak a meccsek mire mindenki kigyakorolta az új stratégiákat. Ti is ugyan ez lesz, mindenki rá fog gyúrni kicsit a mobilságra, a farm megőrzésére, a roaming supportokra, és újra 40-50 percesek lesznek. Egyáltalán nem rossz ez az update mióta játszok ez a kedvencem. Szerintem összességében érdekesebb meccsek jöhetnek, nem afk farm 30 percnél elértünk 5 öléshez, és nincs facepalm egy bizonyos hero kihúzásánál.
-
xuldar
addikt
Nem hiszem, mert szerintem a fő mechanizmusokat és a térképet nem fogják átírni mint ahogy az 5-ös és a 6-os között történt. A motorváltás csak a programkódban lévő káoszt és a hibákat szünteti meg, amiket a jelenlegi elavultsága okoz, pl. a pathing rendszert állítólag most nem tudják normálisabbra írni, csak a source2-ben.
-
Pocok256
veterán
-
xuldar
addikt
Ettől függetlenül Sumail rettentő fiatal és nagyon tehetséges. Még sokkal többre viheti, hiszen a pro színtérre alig fél éve került be, és az teljesen más mint a pubtrash.
Viszont szerintem a torna egyik legjobbja Kuro volt. Nem láttam minden meccsüket, de hihetetlen, miket csinált a srác, sorozatosan gamebreaking megmozdulásai voltak. Elhiszem, hogy carryzni jobban szeret, de szvsz supportként a legzseniálisabb. Tegnapelőtt amit a wd-vel leművelt VG ellen...Amúgy figyeltétek, hogy most már a 6-os dota is elérte az előző főverzió buildjét? 5.84d volt az utolsó az 5-ösből. Vajon lesz 7-es, vagy megy tovább a jelenlegi, egészen 6.23596-ig, vagy ameddig Icefrog meg nem unja?

Pocok256: Tegyük hozzá, hogy S4-et is f*ssá gankelték, amikor csak tudták, kb minden meccsen.
Észrevettétek, hogy a pár hónappal ezelőttihez képest megváltozott a Secret felállása? A DAC-on RTZ midezett, S4 safe-en farmolt általában egyedül, a supportok meg mászkáltak, gankeltek, stackeltek. Most S4 bement midre, RTZ meg safe farmol. Jobb ez, szerintem S4 jobb mides mint RTZ.
-
Pocok256
veterán
-
.LnB
titán
És megnyerték! LOL!

Szurkoltam nekik, nem is emlékeztem erre a kijelentésemre. Végre nyert valamit a secret. És Ti előtt mennek kínába ki gyakorolni. Az azért vagány. Tudják, hogy kiktől kell félni, a Kínaiaktól, és ők kimennek hozzájuk... okos döntés szerintem.
sumaiL hírneve kicsit csorbult ezen a LAN-on, nem nagyon tudott magával mit kezdeni. Fear hiába tett meg sokszor mindent, kevés volt. -
Pocok256
veterán
13 perces gg. Akkor okay.

-
Иван
őstag
Akkor meg? Problem? A summitra készültek, nem nyertek. Ez van. Majd túlteszem magam rajta valahogy.
-
ígyvanferi
addikt
-
Иван
őstag
Az, hogy nem hiszed el azt a kiírást, az a te bajod. Tanulj meg mandarinul, és ellenőrizd.
topkek
Amúyg a summitért már bocsánatot kértek a fanoktól. lelelelele
-
ígyvanferi
addikt
-
xuldar
addikt
-
Иван
őstag
-
szilva01
őstag
Érdekesek ezek a 20 perces meccsek, szituációs pozitívuma, hogy talán végig tudom nézni a döntőt, negatívuma, hogy nagyon szarnom kell, így lehet az első meccsről le fogok maradni...
-
D1Rect
félisten
-
Pocok256
veterán
-
Иван
őstag
-
.LnB
titán
-
la_cc
addikt
-
.LnB
titán
Nézői szemszögből ez a Meta szerintem borzalmas. A meccsek nagyon nagy része az első 6-10percben eldől, utána csak a vergődés megy...
-
ígyvanferi
addikt
Igen, ha 1000 HP-d és 20 armorod van, akkor effektíve 2200 HP-t kell leverni rólad. Ez nem mondd ellent a játék által megjelenített physical dmg reductionnak sem. Ez a képlet: 0,06 x armor/(1 + 0,06 x armor). A példában: 1,2/2,2=0,5454. A játék ezt az 54,5%-ot fogja kiírni neked. Ez esetben ugye a sebzések 45,5%-át kapod be, 2200 x 0,4545 = 1000.
-
EmptyParadox
senior tag
Lehet erre gondoltál, mint konkrét értékekre. (Damage multipliers at different armor values)
Nem lineáris az eloszlása. -
MaciG
addikt
Én ezt értem ,hogy minél több a hp-d százalékban annál többet kapsz, de akkor ezek szerint ha 1 armor 6%; akkor húsz armor az már 120%? Vagyis ha 1000hp-m van és 20 armor-om akkor 2200 fizikai dmg-től halok meg?(Én arról számról beszélek amit a játék megjelenít az armor-nál, hisz azt látom.)
-
ígyvanferi
addikt
De a másik 10 mondatot érted? Mert nem az elsőben van a lényeg.
1000 HP-d és 2 armorod van, 1120 az EHP-d, 400 HP-d és 2 armorod van, 448 EHP-d van. Mindkettő 112%-a az alap HP-dnak. 4 armorral az első esetben 1240, a másodikban 496 EHP-d van. Mindkettő 124%-a az alap HP-dnak. 1 armor 6% EHP növekedést jelent
Nem a dmg redukcióra írtam a százalékos megállapítást, hanem az EHP növekedésre. -
MaciG
addikt
Ezt most nem értem, hogy százalékosan ugyanannyit ad. Ha van 1 armor-om akkor írja, hogy 8% ellenállás, de ha teszek 10 armor-t akkor nem lesz 80%

sg22 : Akkor ezért vagyok én n00b ,mert 4:3-ban játszok és a az enemy már lát engem ,de én még nem látom őt.

-
.LnB
titán
-
Pocok256
veterán
-
D1Rect
félisten
-
moltam88
tag
Csináltam néhány képet összehasonlításhoz.
21:9-nél a játékból látszódó rész növekszik annyival, amennyivel nagyobb a felbontás, de a HUD-ot is felskálázza a szélességhez, így függőleges irányban kevesebbet látsz.
Engem zavar a nagyobb HUD, így 16:9-ben játszok windowed módban. 16:9-es fullscreen esetén két oldalt természetesen fekete sáv lesz, de én jobban szeretem a windowed módot, mert gyorsabb a böngésző és a játék közti váltás.
-
D1Rect
félisten
-
sg22
senior tag
nekem 21:9 van igaz nem 4k , de itt engedelyezve van a 21:9, tobbet latsz a mapbol : )
annyi h nincs normalisan megcsinalva nem tudom miert elvan csuszva a HUD meg a shop de egyaltalan nem veszes, sztem sokkal jobb mint 16:9-cel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
regen volt ra egy hekk, hogy jol nezzen ki a hud de most mar kivettek
-
D1Rect
félisten
Tudja valaki, hogy áll a doto a 4K-hoz vagy a 21:9-hez?
-
.LnB
titán
-
la_cc
addikt
Mi volt az első Secret vs EG meccsen?
Épp rekteltek, így nem néztem.

-
ígyvanferi
addikt
Százalékosan egyébként mindig ugyanannyit fog adni, ha duplázod az armort, az EHP növekedés is duplázódik (nem a teljes EHP, hanem az extra mennyiség, amit pluszban le kell rólad verni). Tehát 1000 HP-nál 10 armor 600 extra HP-t, míg 20 armor 1200 extra HP-t jelent. De itt egy táblázat hozzá a redditről, hogy világosabb legyen.
Ebből az is egyértelmű, hogy minél több az alap HP-d, adott armor növekedés annyival több EHP növekedést jelent. A fenti példánál maradva 1000 HP-d van és 10 armorod, amit megduplázol, ez 600-zal növeli az EHP-d, míg ha 2000 HP-n növeled 10-ről 20-ra az armort, az 1200 plusz EHP-t jelent. Szóval kevés HP-n felesleges az egekig stackelni az armort. -
la_cc
addikt
-
Sinesol
veterán
Kb +/- 20 armor ameddig effektíven nő az elnyelt/ erősített sebzés. 20 körül és utana mar nagyon elhanyagolhatóan nő, hiaba adsz hozzá 5-10et akár.
Persze érdemes azon is gondolkozni hogy ha pl van 30 armorod az alig ad többet mint a 20, viszont egy desolator esetén is közel azonos marad a védelmed. -
Pocok256
veterán
Napokban jártam úgy hogy csapattars kihozott egy omnit safe lane re mondom faja hozok mortredet. Megyek lane re és beirja, hogy ő bizony carry és supportoljak vette is a momot én meg a wardot csirkét mortival. Asszem mondanom sem kell, hogy kikaptunk....
-
MaciG
addikt
Van arra valami aranyszabály, hogy mennyi az-az armor mennyiség ameddig érdemes növelni, mert felette már százalékban nem ad annyi plusszt, hogy megérje?
-
-Faceless-
őstag
-
la_cc
addikt
Hogy lehet beállítani egyedi ikont?

-
.LnB
titán
Jah elég kemény volt, hogy engedték az EG-nek, hogy visszajöjjenek...
(#15441) Ozrych Köszi.
-
ígyvanferi
addikt
Rave-nek majdnem meglett a második meccs miután legalább 3-szor dobták el az előnyüket valami f.szság miatt.
-
EmptyParadox
senior tag
-
.LnB
titán
Compendium-ban az All-star-os cucc az tippelés, vagy szavazás?
-
szilva01
őstag
-
ígyvanferi
addikt
-
xavix13
őstag
Full f2p módban nekem most kemény lvl3 és 70p-ra vagyok a lvl 4-től.
De néztem, most lehet majd egy pár szintet lépni az új challangekel, elég sok pontot adnak.
10 hero challange-t el is kezdtem, mentem egy fasza gamet dark seerel, volt egy két jól sikerült kombó a QOP-el. Ritka az ilyen amikor random pubal összejön a wombocombo, mindenki tette a dolgát és még commendeltek is.
(#15436) Ragnar_ : Dagon kb. mindenre legit tud lenni
(Na jó nyilván nem...) -
Ragnar_
addikt
-
la_cc
addikt
Kinek, hogy megy a pénz nélküli compendium szintezés? Nekem kemény 1 szintet sikerült lépni 2 hét alatt, igaz hétköznap nem nagyon tolom.
-
la_cc
addikt

Hétvégén lehet rákukkantok 1-2 c9 vagy secret meccsre.

-
xuldar
addikt
-
EmptyParadox
senior tag
-
-conrad-
addikt
-
Иван
őstag
-
szilva01
őstag
-
-conrad-
addikt
-
ígyvanferi
addikt
-
sg22
senior tag
EMPIRE most a raj csapat, agyonvernek mindenkit kivancsi leszek TI-n micsinalnak
-
lebesgue
tag
-
ígyvanferi
addikt
Ez a hülye gsl lebonyolítás az oka. Nem is értem, miért csoportokba rendezik őket, miért nem lehet eleve az ágrajzot mutatni.
Nekem új infó volt most, hogy lesz nyílt selejtező is. Többet nem tudok róla, csak most felmerült a Summoner's Rift kapcsán, hogy mivel ők is játékost cseréltek, miután bekerültek a selejtező csapatai közé, ahonnan ezért gyorsan ki is kerültek, így már csak az open qualificationben indulhatnak.
-
xavix13
őstag
Érdekes ez az új patch ezekkel a 20-30 perces gamekkel. #nocomebackmechanism
Tegnap a secret nagyott játszott az lgd ellen, pedig az lgd se volt rossz az előző gameben a peruiak ellen.
A c9 cast meg nagy volt, beugorhatnának többször is.
-
.LnB
titán
Az. Nagyon elnéztem, azt hittem többen vannak a csoportban mint négyen. A héten nem volt időm követni a Summit-ot csak az eredményeket néztem. Sorry.
Akkor inkább (óvatosan) úgy fogalmaznék, hogy nem nyerik meg a LAN-t. (Ha most erre fel megnyerik akkor t*k*n szúrom magam
, az már megfail lesz.) -
ígyvanferi
addikt
-
.LnB
titán
-
szilva01
őstag
Vajon secret megint eljatssza a veretlen csoportkor utani egybol kiesest?

-
bookninja
tag
nullat semmi ertelme kettovel, plane harommal osztani
-
la_cc
addikt
Én is hasonlókat tapasztalok sok win-sok lose vagy épp 1-1.
Szal minél többet nyersz, annál nagyobb a retard faktor.
Én egyébként átérzem condrad kolléga szenvedéseit, csak azt nem értem minek egy noob társakkal tötlött meccset még tovább is elemezgetni. Sok a qq.

-
Иван
őstag
Igen. A rendszer igazából nem más, mint egy picit módosított ELO rendszer (amit Élő Árpád magyar sakkozó dolgozott ki). Mint írta, valószínűségeket néz a rendszer. Ha 50%-os a meccs kimenetele, akkor egy alapegységet oszt ki és von le a gép (nálunk ez 25). Ha a meccs kimenetele mondjuk 10%-90%, akkor ennek megfelelően súlyoz. Ha a 10%-os csapat nyeri meg, akkor ők 45mmr-t nyernek, ha a 90%-os, akkor ők csak ötöt. Ha vesztenek, akkor a 10%-os 5-öt veszt, a 90-es 45-öt. Ezért látjuk azt, hogy a 7k mmr prok a 4k stackek ellen alig--alig nyernek pár pontot, de vesztéskor sokat buknak.
A rendszer meg próbálja solo rankedban úgy alakítani az oddsokat, hogy a két csapatnak 50% esélye legyen a nyerésre, fair legyen a küzdelem (ha nem az 50% esélyre törekedne, nem lenne értelme az egésznek). Ezért akkor jutsz felfele, ha jobb vagy mint az MMR-ed, azaz a tényleges esélyed nagyobb, mint 50% (és itt kickel a statisztika). A 7k mmr emberek ellensúlyozására kapnak 4db 4k mmr az ellenfél 4db 4k-ja és egy db 6k-ja ellen, mert csak így tud balanszolni. Nincs a rendszerben elég 7k mmr player mindig elérhető, nem tud 10db 7k mmrt összerakni, de törekszik az 50% kimenetelre. Ezt nem tudja elérni, mert az aggregát MMR az egyik oldalon 23, a másik oldalon meg csak 22. A pro csapat tehát nagyobb eséllyel fog nyerni, kevesebb pontot kap.
Mivel a dota playerbase MMR-je nagyjából normál eloszlást követ, ez igazából csak a nagyon rossz (sub 2k) és nagyon jó (5-6k+) embereket érinti. Ahol a többség elhelyezkedik, a playerbase megkockáztatom 95%-a (2-3-4k) ez nem gond, mert nagyon sokan keresnek ilyen játékokra, szóval a rendszer szépen összerak egy 50%-os meccset. Én nem sokat rankedoztam amióta kijött az átlag MMR jelző, de abban a pár meccsben mindig is pontosan egyenlő volt a két csapat átlaga.
-
xuldar
addikt
Szerintem meg megnézi a két csapat össz mmr-jét, és az egymáshoz való arányuk alapján számítja ki, melyik csapat hány pontot fog veszíteni vagy nyerni.
-
-Faceless-
őstag
Azt hozzá kell még tenni, hogy van win, és lose streak rendszer. Ha győzöl a tényleges mmr-odhoz hozzá rendel nagyjából 50-et nyerésenként, ha vesztesz levon nagyjából ennyit. Minden alkalommal amikor elérsz egy bizonyos korlátot, mondjuk egy huzamban nyersz 15 meccset, akkor vesztes, vagy alacsonyabb helyezésű embereket rak melléd, hogy őket fel tudd húzni.
Ezt csak, és kizárólag tapasztalatból mondom, amikor elértem anno a 10 win streaket, már csak 7 mmr-t nyertem, de amit mellém osztották a rosszabb csapatot ismét alap mennyiséget kaptam. Ez fordítva is igaz volt, amikor orosz módra játszottam 5-6 lose után mellém osztott egy felhúzó csapatot volt olyan emberrel, aki 1000-el magasabb volt, mint én.Ha éppen jól megy, akkor a megszokott nagyjából 5 win után 1 lose, amit a rendszer még tűrhető növekedésnek ítél. E fölött már visszahúz inkább.
Itt minden csak az amivel én találkozom, nem tudom, hogy bárhol le lenne-e írva, de már több meccsen is rákérdeztem csapattársaktól, és eddig nekem legalábbis igaznak tűnik.
-
grizlisandor
veterán
-
Иван
őstag
Ugyanolyan szar ellenfeleket kapsz, mint a 4 csapattársad. Ez matematika/statisztika. Az MMR jelzi, hogy mekkora befolyással bírsz egy meccs kimenetlére/mekkora eséllyel nyersz. Tegyük fel, hogy 3k-n vagy. Ha kapsz magadmellé 4db 3k és ellened 5db 3k embert, akkor a meccs 50%-kal megy egyik vagy másik irányba. Ha viszont te jobb vagy, mint 3k, akkor logikusan a te csapatodnak nagyobb esélye van nyerni. Bár nem biztos, hogy megnyered a meccset (ha 5k vagy, akkor 99%, ha csak 3025, akkor 50,000001%), de statisztikailag ha sokat rankedozol, előbb utóbb feljebb kerülsz, mert a statisztika így kívánja. Csak akkor nem mozdulsz, ha már ott vagy, ahol lenned kell. Ez az irány megy természetesen lefelé is. Ez addig ismétlődik, amíg nem kerülsz abba az MMR-be, ahol megint 50% esélyed van a nyerésre.
Természetesen a meccs befolyásolására az MMR-eden kívül vannak más befolyásoló tényezők. Lehet te egy godlike mid vagy qoppal, és 4k mmrt is megversz, de egy support CM-mel feedelsz még a 2k mmr ellen is. Vagy fordítva. Az, hogy milyen hőst játszol, hol mozogsz kényelmesen fontos.
Az egész MMR rendszer nem skillt mér, hanem valószínűségeket, éppen ezért olyan objektív és pontos (bár a skill nagymértékben befolyásolja a meccs kimenetlének valószínűségét). Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki tartósan jobb/rosszabb helyen lett volna.
-
-conrad-
addikt
Ezzel csak annyit érsz el hogy felb@szol agyilag mert nem veszed figyelembe amit írtam.
NEM az a bajom, hogy 40% winratem van rankeden, hanem az, hogy noobokat dob be mellém és mivel keveset játszom így nem tudok feljebb mászni.
itt vannak a ranked meccseim az utóbbi 3 hónapról 71% winrate,mert a 7ből buktam kettőt.
Ebből az egyik 5man stack hunchannel, és arról nem tehetek, hogy Jugger meg Weaver ellen Vasqez szentül állította, hogy Silencer egy tökéletes carry. (mellesleg very high skillen rankedezik szóval nc.)
A másik meg solo ranked volt ahol kaptam egy Tuskot aki nem tudott snowballozni mert nem értette hogyan kell használni és feedelt vele.Azért 7 ranked meccsem van, mert ilyenek miatt nincs kedvem játszani, amit az előbb is írtam, hogy olyan "aljadék"nép jön össze, hogy inkább normalozok mert ott eskü normálisabbak a playerek mint ha bemegyek solo rankedre.
Ha napi egyet tudok menni (rankedet) akkor kb 1 év múlva lesz 300-al több az MMR-em ami reménytelen, ami nem zavarna ha mondjuk 4k-ra sorsolt volna be és onnan buknék/másznék de itt sokszor skillcapet érzek a társaimnál és mivel 5v5 nem 1v1 így hiába akarok nem lehet mindig nyerni. Ezért gondolkodtam a smurf accon, már sajnálom, hogy nem csináltam egy accot mikor volt zeus exploit, akkor most tudnék normális emberekkel is játszani és hidd el, elismerném mikor faszláma vagyok. (mert van olyan meccs is) -
szilva01
őstag
-
D1Rect
félisten
-
-conrad-
addikt
Én ugyanezt fogom csinálni, centa nagyon tanky, majd tolom vele minden nap (vagy másik heroval amivel jó a win%-om) azt csak feljebb jutok.
Supporttal biztos nem megyek, mert azzal nem lehet lehozni ha faék a team, de egy centa, spectre, vagy esetleg legion le tudja hozni ha úgy adódik.#15403: Nem írtam oroszokról/törökökről/lengyelekről. Nem tudom milyen nemzetiségűek voltak velem, de felőlem lehettek magyarok is, nem az volt a lényeg.
-
szilva01
őstag
-
.LnB
titán
Attól függetlenül, hogy szerencsétlenek voltak, a Tiny+Io az elég durva kombó. Főleg mid-re jó.
Én is 3k körül vagyok, és 2napja annyira jó meccseket játszottam, hogy leírni nem tudom. Iszonyat állat volt. 5 nyert meccs zsinórba. Most két napja pihentetem is, nem akarom elrontani a hangulatot

Új hozzászólás Aktív témák
-
15500 - 15401
21327 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- DOTA 2
- (kiemelt téma)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 64GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AM4 A520M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 TI 8GB Zalman S2 TG be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD ARC B570 Zalman S2 TG Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370 i7 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 4GB Rampage SHIVA Thermaltake 600W
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg annak fényében, hogy a secret első három pickje: gyro, qop, undy volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)