Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ezzel a "magadbol kihozod a legjobbat, akkor nem szamit, hogy nyersz vagy veszitesz" hozzaallassal nem tudok mit kezdeni, szemely szerint.
Egyreszt egyetertek vele, masreszt egy veresegben mindenkeppen benne van (legalabbis szamomra) az a bizonyos keseru szajiz, es nem tudom, hogy most azert szoptunk ki, mert esetleg megsem voltam olyan jo, vagy mert bena volt a csapatbol a carry. Sokszor persze egyertelmu, hogy fos a drow vagy a sniper vagy a pa, de nem mindig."Biztos vagyok benne, hogy olykor miattad kaptok ki, olykor meg miattam. Ez ilyen.
(#18473) Иван: Természetesen mechanikai skill is szükséges hozzá, lehetsz bármilyen okos, ha 20% a farmod mint carry.
(#18465) K1nG HuNp:
"Azt nem is említve hogy nem teljesen debil és fogalmatlan (pl 3k+) játékosok "

-
válasz
Pocok256
üzenetére
De nem veszíted el a játékot annyival, hogy out of position vagy 0.2sec-ig.
Sokkal megbocsájtóbb játék.MOD: nálam nem az jelenti a "skillt", hogy eltalálod-e a hook-kal a másikat, hanem azt, hogy átfogó képed van mindenről a játékban a skillek range-étől kezdve a cooldown-okon keresztül a ward pozícióig.
-
válasz
-conrad-
üzenetére
Igen, nekem is ez a "bajom vele", de ez ízlés kérdése.
Egy jó csapattal szerintem hihetetlenül jó játék lehet, csak ott nem tudod "megnyerni a játékot egyedül".
Viszont ott gyakran még az "utolsó percben" is lehet fordítani.A dota messze "skill alapúbb" játék mint a klónjai(lol, hots, etc) és pont ez a jó benne, persze frusztráló, ha valaki megreked egy ponton és lövése sincs, hogy mi a fenét csinál rosszul.
Szerintem soha nem fogom elfelejteni, amikor néztem singsing streamjét és megfordult, hogy "nem arra megyek, az az útvonal most kockázatosabb". Akkortájt nekem ilyen eszembe nem jutott.(#18451) Joezyka: El kell engedni, te 1 karaktert irányítasz az 5 fős csapatból, ha kihozod a legjobbat a meccsből, akkor szerintem nem számít, ha veszítesz.
-
"miert jatszanank, ha nem a gyozelemert?"
Minden multiplayer játékban ~50%-ban fogsz nyerni, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor told gép ellen.
Tök jó dolog nyerni, de ha ez az egyetlen célod, akkor csak a játékok felét fogod élvezni.(#18448) -conrad-: Szerintem a hots nagyon jó, csak borzasztóan csapatalapú.
-
Az Alli tényleg visszaállt az eredeti felállásra?

Már csak ezért drukkolok nekik egy kicsit. -
Envy ahogy kifogyott a manából... Azon nagyon kacagtam.

#justenvythings -
Döntőbe belealudtam, melyik meccseket érdemes megnézni?
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Max ti, én beírom, hogy "na látod most nyerni akartak".
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem is akartak nyerni.
-
válasz
PitbullStyle
üzenetére
Igen tudom, én "onnan ismertem".
-
Ó FiercE meghalt.

-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Én egy ideje a lol varázspontokat gyűjtöm reggelente botok ellen, kellenek a hősök a rankedhez.
Kíváncsi vagyok meddig fogok jutni. -
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Akkor béna vagy, mert itt korábban le lett írva, hogy ötös win/lose streak után dobja az ellenpárját.

Amúgy túl sok a dota nekem is rossz, érdemes tartani pár hónapos/éves szüneteket.

Tényleg, aztán megint olyan jó lesz mint régen. -
Tudja valaki, hogy áll a doto a 4K-hoz vagy a 21:9-hez?
-

Bírom ezt a topikot. -
mouz.Black^
-
-
-
Volvo plz stahp, gam iz too hard.
-
Chuan mosolya nem őszinte.

-
"Ettől függetlenül sajnálatosnak tartom, hogy a sok kreatív hős helyett snipereket kell néznem a pubomban és a pro meccseken is.Sőt, az olyan skillbomba hősök mint QoP is kezdenek leredukálódni a "press R" szintre. Az meg egyenesen nevetséges, ahogy szép lassan minden spell átmegy már bkb-n."
Willkommen in dah league of dota! -
válasz
PitbullStyle
üzenetére
Epilógus? Miért?
-
válasz
PitbullStyle
üzenetére
"Azt már nem írom le újra, hogy szerintem miért nincsenek magyar profik, mert az az elmúlt fél év után szerzett tapasztalataim alapján még a korábbi cikkemnél is ütősebb lenne."
Én ezt olvasnám el szívesen.
-
válasz
PitbullStyle
üzenetére
"ellenben a személyes képességei nem érnek fel a saját elvárásaihoz sem. Ő nem elég profi, de másoktól többet vár el."
Szóval pont olyan mint a többi dota játékos.

-
válasz
PitbullStyle
üzenetére
Arról véletlenül nincs infód, hogy Sing miért nem tud megmaradni sehol?
Elég tehetséges játékos, de mégsem veszi fel egy nagy csapat sem. -
válasz
PitbullStyle
üzenetére
A captcha szövegeken jót kacagtam.

-
válasz
-Faceless-
üzenetére
Próbáld ki a lol-t, pwnin plats like nubs is much fun.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerencsétlenek azt se tudják merre szaladjanak a lvl2 allin-ektől.Viccet félretéve: nézz rá esetleg a HotS-ra, sokkal lazább.
Amúgy nincs attól viccesebb amikor sírnak, hogy smurfölsz és mi az igazi accountodra betolod, hogy dota2.

-
válasz
-Faceless-
üzenetére
It's just hétvége, don't be too serious.
-
válasz
PitbullStyle
üzenetére
Pedig a replay rendszert nem is említetted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit hiányoltam, hogy kimaradt az, hogy altklikkelhető minden, de ezt leszámítva nagyon tetszett.
-
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Ne játssz rankedet akkor amikor nincs:
- iskolaidő
- munkaidő
- alvásidőEz a 3 a "halálzóna" amikor olyanok jönnek tömegesével, akik csak szórakozni szeretnének. Érezhetően hígul az MMR a "downtime"-hoz képest, de mivel rengetegen vannak, ezért nekik ez a "normális" szint mittomén 3K-n.
Éjjel 3-4 körül a 3K-s meccs megfelel a hétvégi 4,5K-s meccsnek.
(mindkét értéket hasraütéssel írtam, csak példa)
Aztán te meg belefutsz, hogy "hádemévanennyihülye", nincs több hülye, csak ha más időpontban játszol, akkor más az MMR "jelentése".Ezt persze lehet abuseolni is, ezekben az időpontokban(délután, hétvégén) spammelheted a legjobb hősödet => free points.
De úgy kell nekiindulni, hogy ez most nem 5v5, hanem 1+1+1+1+1 vs. 1+1+1+1+1. -
válasz
PitbullStyle
üzenetére
"We lost boyz" Announcer.

-
200+ perc C9 vs. SFZ, na így kezdjen el az ember meccset nézni.
Tekerjetek az utolsó 10 percre, a többi lényegtelen.
-
válasz
PitbullStyle
üzenetére
w33 cheatjén anno is sokat kacagtam és most is. Jó volt újra olvasni.

-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ő mondta:[link]
Amikor carry-t játszott, akkor 4200 körül volt az MMR-ja, amikor supportot, akkor visszaesett 3600-ra. -
-
válasz
PitbullStyle
üzenetére
Hiányoltam a gépigény vonatkozását a játékoknak, mert a lol népszerűsége sokban azon múlik, hogy egy kávéfőzőn is elmegy. A hots ezen simán elfeküdhet, mert brutál gépigénye van. (a többihez képest, és tudom, még beta)
A lol "kezdeti történelmét" pedig már nagyon várom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eddig hiánycikk volt,szépen összeszedve magyarul, sok kis peasant biztos idegrohamot fog kapni tőle.
-
válasz
wikings2
üzenetére
Tavaly mindenkinek osztották halomra az "akár 30-40€-s itemet", jól vissza is éltek vele a userek, most mást próbáltak, mert a beastes event unalmas, repetitív, stb. volt olvasd vissza, hogy akkor miért ment a sírás.
Mondhatjuk, hogy kicsit p2w az event (egyszerűen nem éri meg költeni rá), a "nyeremény" eladhatatlan, cserélhetetlen, véletlenszerű item.
De azok is kapnak, akik nem költenek semmit. -
válasz
wikings2
üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy tavaly több tízezer/százezer/lehet többet eurót vettek ki a játékosok a valve tárcájából bugokat kihasználva, farmolva, stb. emiatt lett ilyen az event.
Ezért van random időpontban és ezért van ez a hülyeség is.Igen, el van b@szva, erre ők is rájöttek, de túl nagyot már nem tekerhetnek már rajta, mert akkor azokkal szúrnak ki akik vettek pontot az idén.
-
Paszmek ez a sok sírás, hihetetlenek vagytok, menjetek lol-ozni 1-2 hetet, aztán a seggeteket veritek a földhöz a dotától, itt most nem a játékról(gyk.:a lol gyerekenek való) hanem a körítésről beszélek.
Már csak az, hogy van event azon felül, hogy kiadunk egy halom skint(szettet) amit meg lehet venni.
RITO-ék egy nyomorult replayrendszert nem képesek heggeszteni a játékba, itt meg lassan már nincs ami nem alt+kattintható.Értem én, hogy nem mennek a szerverek, de addig tessék mást csinálni, 'szt kalap. 1-2 nap és meggyógyul.
hint:a heggeszt szándékosan 2g
-
Vizicsacsiékat olykor szoktam követni, de ez az egyetlen amit képes vagyok megnézni, általában olyan rohadt unalmasak a pro meccsek.
Viszont a lolban szoktam meg a quick castot, ami egy nagyon hasznos dolog.(#13844) wikings2: Én is adom, de tegyük hozzá, hogy kb. csak olyat játszom, ami 100->0-t tud tolni az ellenfélre és elszalad (tipikusan assassinok, <3 Zed).
-
-
Ha már ilyen szépen összegyűltünk, ismertek olyan magyar fordítást ami nem szántja végig az ember szürkeállományát egy jégcsákánnyal:
"We all make choices, but in the end, our choices make us." -
válasz
ígyvanferi
üzenetére
"Nem isteníti senki az angolt."
Guyz, plz stahp. doto iz life![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
PitbullStyle
üzenetére
Nagyon rég nem láttam ilyen jó videót.

-
Na ez új:
Orosz szidja a törököket, hogy nem tudnak játszani. ♥
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)