Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Szánalmas.
Persze arra nem tér ki, hogy minek kellett kínaiul írogatni egy nyilván nem kínai ellenfélnek. Ráadásul pubgame.. ugyan már. Skem az más, bár azt is max egy megrovással el lehetne intézni.
A valve meg csak ne statuáljon példát ... Lakad Matataaag! Normalin, Normalin és társaival nem volt gondjuk mikor azt spammelte mindenki? Ja nem, azt ők tették be az nem lehet rasszista, hogy mindenkinek tolták ezeket a sz@rokat. -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
most kezdtem el megint játszani...
Az lenne a kérdésem, hogy a compendiumot mennyi €€€ felhúzni a Legion immortalig?
Tudja esetleg valaki?
Köszi előre is. -
-conrad-
addikt
Tudjátok, hogy meddig lehet questelni még a majoros compendiumban? Kellene még pár a setekhez, 2-3 van vissza de soloban nagyon fos megcsinálni őket aztán egy ideje jegeltem, de jó lenne befejezni.
-
-conrad-
addikt
4 perc után pub. vs. Complexity.....
ez mid ez life -
-conrad-
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Ez is egy hülyeség, mivel ha egy solo offlaner hős van pickelve - mondjuk egy brood - akkor vagy odamegy valaki és ebarmolja a farmját (ha support és hagyja lasthitelni akkor csak az xp-t) vagy pedig pickel egy junglert. Én pl. a questek miatt toltam Furionnal erdőben, teljesen jó volt, 6min dagon, tp-ztem gankelni, lelövöldöztem vele a lowhp ellent, meg is lett a "kill under 15s after TP".
-
-conrad-
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én is kihagytam kb. fél évet, toltam a hots-ot a hs-t meg a diablo3-at de mindegyiket úgy eluntam a végén, hogy dotázok ismét.
Érdekes, hogy nagyon hamar meguntam a játékokat de a dota-val soha nem voltam így, az "csak" felbaszott azért hagytam abba.
-
-conrad-
addikt
Hozz olyan supportot, amivel nyerheted a játékot. Arra gondolok, hogy pl. egy dazzle az jó, meg tudod védeni a teamet mert van shallow grave, meg jó az ultija is, de hiába ha szar a csapatod, béna a carry akkor veszíteni fogtok.
Ellenben pl. egy rhasta-val tudsz pusholni lane-eket, vagy hozol egy witch doctort amivel early game-ben tudsz olyan damage-t kitolni (cask+maledict) amivel 1-2 killt lehet lopni vagy segíteni a carry-t, később meg az ultival lehet nagyokat alkotni. De ilyen hero akár egy Lina, Lion, Lich, vagy Earthshaker is, azt ha az enemy team le van amortizálva egy faék team is betol egy lane-t.Vagy szimplán hozz valami jó offlaner hero-t, én sokági Centaurt erőltettem, nagyon jó tankos hős.
-
-conrad-
addikt
válasz
Joezyka
üzenetére
Nem gondolom, mivel ha a válasz a magyarul közölt információra a hiszti / hányévesvagy, biztostíz meg az "én jobban tudom", akkor hagyom a fenébe, ignore-olom és legközelebb nem kell nézegetnem ahogy szar angollal flameli a többi 4 playert.
Angol játékosokkal volt szerencsém összefutni, teljesen higgadtak és intelligensek, páran felkerültek friend listára és teljesen más minőségű játékokat játszunk pár napja. Veszítünk is, de nincs hibáztatás, nincs hiszti, ha valaki failol akkor ez van, majd legközelebb megoldjuk együtt. Külön tetszik, hogy van egy csaj a bandában, aki még voicechaten is beszél, és nem akarja mindenki megd*gni, teljesen normálisak.
Az a röhej, hogy ha 2-en vagy 3-an megyünk akkor is sokkal jobb minőségű embereket dobott be mellénk. Nem tudom van-e összefüggés, de jópár játékot toltunk már és nem volt még tard mellénk téve. A minőség alatt nem az MMR-t értem, hanem a kulturált hangnemet. -
-conrad-
addikt
A titok az, hogy friendlistről kell játszani, de nekem sincs annyi ember rajta, hogy el tudjam kerülni a solo gameket. Keveset tudok játszani, így nehezen alakul ki egy közösség akivel rendszeresen tudom tolni.
A hétvégén csináltam az ember spirites questeket (tényleg, nektek is minden reward ládát adott?) és nagyon nehezen ment, mert konkrétan 3 lanen játszva sem tudtam annyit segíteni hogy ne feedeljék el a gamet.
De tényleg, tp cd-re ment meg ramnentekkel közlekedtem a lanek között lvl6-tól mert ilyen elder+pudge offlane meg sniper+huskar safelane pickek voltak és csodálkoztak amikor megrépázta őket az enemy.(5 game 5 report - ennyit kaptam, megint muteolva leszek, mert olyanokért reportolnak, hogy megmondom a snipernek, hogy egy idióta, mert a PA-t autoattackolja mikor annak van avoidance-je, mellette meg ott áll a CM akit szétlőhetne de nem, hadd castolgasson csak nyugodtan....vagy hogy nem kell folyton pudge-t pickelni ha nem tud vele !!!egyszer sem!!! normálisan hookolni, álló targetet sem)
Szerencsére meglett a quest, mert volt egy player aki annak ellenére, hogy a safelane Spectre maga mellett egy Lich supporttal indított egy laza 0/7 stattal úgy, hogy solo volt ellene a Timbersaw, szóval ez a player miden csinált egy laza 31/6-ot OD-vel, lehozta.
Őt felvettem ismerősnek, mert ugyan nekem nem lett meg a quest de neki nem, így mentem vele mégegyet, hogy neki meglegyen (35min win). Tök jó arc, meg skilles is, 24 perc alatt meglett neki a quest.Ilyen emberekből kellene nekem 10 a friendlistre.

-
-conrad-
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy kennie kell a piacot, csak aki ezer éve tolja csak belefutott már ebbe az ócska trükkbe, hogy a 2 centes cuccba beletesznek egy corrupted gemet azt felteszik a piacra mert kb. 2 ilyen item van, és drágára teszik hátha valaki beszopja. Ez kb olyan mint a random hook-ot átnevezni dragonclaw hook-ra azt feltenni, hátha valaki hirtelen rányom.
-
-conrad-
addikt
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Muted reported. Kb. Minek kerdezel ha nem tudod elfogadni a valaszt? Jugger gameben kozod nem volt a meccshez, a sniper hozta le neked, annyit tettel carrykent hozza a killekhez mint a support. 4 meccsbol meg volt egy feed then ragequit meccsed, hova tegyen, very highba? Az, hogy a kezdoket be tudtad hookolni egy meccsen az meg nem very high skill csak mondom.
Ui. Veletlenul dob elsore very highba, de ha jol tolod normalbol is mar a 3. meccsbol felrak. Az elso 4 meccsed alapjan a skilled normal. -
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Nekem az a bajom vele, hogy túl steril, nincsen lehetőség nagy pléjekre, nincs pudge ownage meg olyan omájgád villanások mint a dotában, tipikus blizzard game mikor a 2 wow hero üti egymást 2 órán keresztül de egyik sem bír a másikkal.... (tapasztalat, volt, hogy elaludtam fun duel közben 50 perc után anno..)
Persze nem muszáj ezt negatívumként felróni neki, mondhatjuk hogy csapatjáték és pont ezért jó mert nem lehetsz jó egyedül, de itt jön ki mégjobban a balfasz csapattagok skilltelensége (főleg mert a játékosbázis is sokkal casualabb), mivel nincs lane-en és kvázi neki is te farmolsz, és ha jön akkor sincs semmi köze a game-hoz csak faceroll-ol a billentyűzeten és tuti nem akkor és azt a skillt nyomja amivel segítene stb...
-
-conrad-
addikt
Nem annyira lényeges, de mi alapján dobál infókat a feed-be a játék? Tele van azzal, hogy valami ismerősöm rampage-t tolt, de ezt ő állítja be vagy mi? Én is csináltam rampage-t meg aegis deny-t snatch-et de az enyémet nem rakja oda, ezért gondolom, hogy akiknek látom az infóját azt maguk tolják fel feed-be.
-
-conrad-
addikt
Ki milyen egeret használ, ajánljatok valami jót! Fontos lenne a programozható oldalgomb, én oda tettem ki a hat itemslotból legalább hármat. Most egy razer naga egerem van ami haldoklik, de jó lenne egy olyan ami nem 30.000 forint

-
-conrad-
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Nem tudom, hogy én megvagyok-e friendben van nem, de szerintem is fontos, hogy az ember tudja, hogy mikor volt szar. Nekem a tegnapi 2 winem mindegyik olyan játék volt, ahol azért nyertünk mert az egyik csapattársam lehozta.
ezen a meccsen sajnos egy PA jungle lastpick jött, így egyedül mentem topra windrangerrel, ami nagyon rosszul sikerült mert wd+jugger ellen nem volt esélyem. Kértem segítséget de nem jött így inkább mentem a másik lane-re pusholni az ultival. Időközben Spectre farmolt eleget és lehozta. itt pedig nem volt ötletem ezért hoztam egy voidot, hogy ember ne tudjon elugrálni. Nem nagyon tudtam mit hozzátenni a játékhoz, de volt egy skilles clock velünk. Több amatőr hibát is eltoltam de szerencsére lehozta a team.
Tegnap nagyon szarul játszottam, csak a szerencsén múlt, hogy nem buktam pontot.Inkább az ilyen játékokkal van a baj, mikor kapsz egy snipert magad mellé aki pushol egyedül, mikor meghal akkor megsértődik, hogy nem mentetek neki segíteni, és az egész meccsen nem csinál semmit, csak lövi a jungle creepeket, hogy ne legyen afk.
Ha megnézed a grafikont hogyan álltunk és mi volt betolva, 50 percnél simán lehoztuk volna ha abbahagyja a hisztit és beáll a többi 4 mellé, de nem ő inkább veszített.
Reportoltuk, de nem történik vele semmi, ez a legnagyobb gond, hogy nincs bünti.... -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
válasz
wikings2
üzenetére
Azt a bullshit warningot az enyémre írtad?

Nem azt mondtam, hogy nem lehet felmászni, te is megtetted 3,7k-ról, én azt mondtam, hogy 2,5k-ról nagyon nehéz mert ott tényleg az alja van, onnan nehezebb sztem. Mondjuk egy próbát megnéznék, hogy pl. egy olyan játékos mint Te mennyire képes felrántani egy accot és meddig. Mmint arra gondolok, hogy solo-ban 1v5 mennyire lenne hatékony. A másik az idő amit te is írsz, abból rengeteg kell. Nem a kompetitív játék a cél, hanem az agyhalott zónából való kijutás sokaknál a motiváló erő
Én pl. teljesen elégedett vagyok a normal game-vel, csak ne idiótákat tegyen be mellém hanem olyanokat mint én. A hisztit meg rage-t meg az ilyen tiny dobálást meg büntessék keményebben, egy low prio-t leszarnak az emberek. Főleg most, hogy win kell hozzá, hogy kijuss, ott legalább normálisan játszanak.Az account vétel pedig lehet, hogy a játékos társadalomnak rossz, vagy akár a smurf account is, de akkor kellene egy mmr reset időnként, hogy lehessen változtatni rajta.
Eddig általánosságban írtam, most a saját példa. 3K-ra sorsolt be, akkor anno d1recttel toltuk, ő inkább carryzett én inkább supportoltam neki, vittünk amatőr játékosokat is, feleséget, havert stb., így a besorsoló meccseim ilyen színvonalon mentek le. Ha tudom, hogy azok a játékok annyira befolyásolják majd a jövőbeni játékomat akkor jobban odafigyelek rá. A solo rankingom most asszem 2800-2900, de nem játszok rankedet, nem látom értelmét. A múltkor mentem asszem 4-5 meccset amiket megnyertem de napi kettővel nem tudom felhúzni sajnos úgy, hogy xanaxot kell bevennem ha tolom mert olyanokat ad be mellém. Én nem vagyok 5k player mint te, azt sem tudom, hogy akár 4k vagyok-e, de sajnos úgy érzem nem tudom kideríteni mert 1v5 nem megy mindig, meg napi 50 pont az nem a legjobb úgy, hogy lehet visszabukom a hét vége felé a 80%-át.
Van akkor valami tanácsod a konkrét példámra?
-
-conrad-
addikt
válasz
Xelloss
üzenetére
Most feledkezzünk el arról, hogy x%-a a játékosbázisnak +1k MMR-t érez magában annál mint ahová a rendszer besorsolta, és gondold végig a következőt:
Ha amikor megjelent ez a rendszer nekiálltál supportolni és tojtál a besorsoló meccsekre vagy nem volt meg az az infód róla mint most, és mondjuk 50%-át lossoltad a meccseknek, ahol supportot játszottál, akkor besorsolt 2500-ra. Ezen a szinten olyan szintű emberek vannak, hogy szinte lehetetlen kitörni belőle, ezt fogadd el. Csapatjáték, de nincs hozzá csapat, itt feederek vannak toxic playerek vannak, mindenki rankeden akarja kipróbálni milyen az invoker úgy, hogy soha nem játszotta, meg azt pickeli amihez jó hat-ja van nem azt amit a team vagy az enemy hero-k megkövetelnek, illetve folyamatosan flamelnek, afkolnak, kibasznak veled ahol tudnak (leveri a creepjeid, belököd forcestaffal, bedobál tiny-vel az enemyhez, kiwardolja a jungle-t, hogy ne spawnoljanak a crepeek ahol farmolnál, beírja az enemynek mikor vagy Roshanon, mikor merre jársz, IO-val beTP-zik veled az enemy fountain-be, felrak KOTL-al a sziklák tetejére és utána beküldi a couriert az enemy base-re hogy ne tudj TP-t hozni magadnak stb)
Szóval ilyenkor, ha neked jó is a personal skilled, gamesense-d stb, akkor sem fogsz kimenni innen mert tardok a csapattársak. Ez arra jó, hogy 50% winrate-n szarakodj, mert néha mákod van és van melletted 1 épkézláb ember és az enemy kapja a full tard group-ot.
Lehet ezen húzni, ha mondjuk 5k player vagy, akkor játéktudással fel lehet menni 2,5k-ról gamemaker herokkal 3,5-4k-ra, mert egy van olyan hero amivel le lehet hozni 1v5 a meccset ha sokkal alacsonyabb szintűek ellen játszol. Csak egy példa, ha te 5k szinten ember-ezel akkor a 2,5k szinten lévőket cd-re szopatod és betolod egyedül is a laneket, de ezt a 4k-s enemy team ellen nem csinálod meg akkor sem ha 5k vagy, mert ott már nem akkora a különbség, ott már kifocusolnak és nem tudod 1v5 lehozni, oda már kell a teamed.Innen sokan abban látják a menekülést, hogy csinálnak új accot és odafigyelve feltornásszák azt minél magasabbra, hogy ne full tardokkal dobja össze, aztán araszolnak felfelé, vagy ha túl magasra kerülnek akkor lebuknak a szintjükre.
Anno ez volt a Zeus buggal is, mindenki Zeussal kalibrálta be magát, lett 5k+ MMR-je csak a herodamage-ből, azt lebukott a szintjére.Most azt kerülöd el azzal, hogy belógsz mások hátán rankedezni, hogy 50 szintnyi játékot le kelljen tolnod tőled alacsonyabb tudásúak között, mivel ugye te smurf accal tolod, ők meg elvileg újak.
Azt gondolom mindenki elismeri, hogy nálad sokkal szarabbakkal flusztráló játszani, csak szenvedés az az 50 szint.Nekem 3200 órám van a game-ban úgy, hogy egy ideje csak napi 2 játékot tudok átlagosan tolni, egy új accot kezdve 50 level kurva messze van, ha csinálok újat akkor tutira be fogom magam húzatni rankedre, nincs ennyi időm. Továbbá meg tudom érteni azt is, aki accot vesz. Ha érzi magában azt, hogy több mint ahova került és nincs ideje újrahúzni, akkor annyit megér, hogy vesz egyet. Persze ha utána visszabukik 2,5k-ra akkor nincs több kifogás, oda tartozik skill ügyileg.
-
-conrad-
addikt
Aether lens nerf, Chen nerf, Invoker nerf. Várható volt.
-
-conrad-
addikt
válasz
adam0913
üzenetére
Értem, köszi az infókat.
Én is úgy gondoltam, hogy gamemaker heroval kellene menni én azért is zártam ki azt a lehetőséget, hogy supportoljak smurf acc húzásakor. Én spectre-n gondolkodtam mert egész jó a winrate-m vele illetve a heronak a general win%-a is top5-ben van ebben a patchben. Viszont nem egy early game vagy midgame hero, kell neki a farm. Mondjuk killekre menni tökéletes, ráultizni a lowhp supportokra vagy gyorsan beugrani a farm lane-ről egy fightba. Ember spiritet szeretem még, elég erős early game-ben aztán midgame-ben nem jó de late gameben megint erős, csak kell neki a farm. Ha noob midek vannak akkor az első 10 percben el lehet dönteni vele a meccset, de ha smurf accok vannak ahogy írod is akkor viszont nem biztos, hogy erőltetném valami 5k-s invo/sf/pudge ellen
Mondjuk én biztos nem pickelnék Beastmastert Magnust meg Earth Spiritiet mint te.

Még annyi, ha már próbáltad qsnake bugját, a playert akinek a hátán bemászol, azt nem rakja low prioba mert ki DC-zett a behíváskor? Vagy csak 10 min penality-t kap ami lejár mire te végzel a meccsel?
Flame: tegnapi meccsem [link]
Single draft, pickeltem magina-t mentem farmolni vele, offlane-re kaptam egy Alche-t akinek deny-oltam a creepeket ezért nem lett farmja, ment safelane-re, amikor átment a tard slardar folyamatosan chaten oltott, hogy nem gankelek, mikor ott a lina+lesh+ő, 3x stun lehetne visszaszorítani a farmját de nem, csinált 850 gpm-et. Én farmoltam, 678gpm, meg is lett ami kell és tudtam menni teamfightba mikor arról volt szó de egyszerűen nem lehet mit tenni, 1 ilyen tard is olyan toxic, hogy az egész teamet leamortizálja. -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Az igaz, hogy smurf accolnak de azért nem 4k szinten, röhögött az egész twitch chat.
-
-conrad-
addikt
válasz
adam0913
üzenetére
Az a solo rankedben a trükk, hogy 2 player csinál party-t, így a tapasztaltabbal beenged party rankedbe, de ő kilép mielőtt betöltene a meccs, így téged visszadob "returning to matchmaking with high priority" de ugye akkor már nincs benn a partyban az ember akinek a hátán bementél rankedre, így a 2. meccs amit talál azt már soloban tolod, solo rankednek számít.
-
-conrad-
addikt
válasz
adam0913
üzenetére
Köszi a választ.
Közben próbáltam az oroszoktól választ szerezni, hogy miként is csinálja, de megint nem tiszta minden, van benn egy kis csalás.
Lejátszott 30 normal meccset, utána "bag-elt" ami elvileg azt jelenti, hogy csatlakozott egy régebbi acchoz, indítottak ranked meccset, a régi player kilépett a betöltés előtt (alt+f4 vagy valami) és mikor failed lett, akkor őt már egyedül teszi be újra a keresésbe, mert az nem szakad meg.
Nem tudom, hogy jár-e érte valami bünti, illetve azt sem, hogy 30 meccs után party-ban miért engedi a ranked keresést, de működik, némileg felgyorsítja így a dolgokat.Te, aki már tapasztalt, új acc esetén mennyire nehéz haladni, sok a smurf acc akik megrépázzák az embert vagy lehet dinamikusan tolni vele mert sok a kezdő?
-
-conrad-
addikt
Most, hogy reborn van mennyire egyszerű új accot húzni?
Qsnake csinált egy accot jan. 5.-én, 93 játszott game-nél tart és 5,6k az mmr-je.
[link]
Nem csak a dotabuffon ilyen, ingame is néztem, ott is ennyi a játszott game.
(csak spectre acc, lol)3. game-ben már very high skill-t ír, ezek szerint nem lehet olyan bonyolult feltornászni egy smurf accot.
Páran írták, hogy leromlott a 3k mmr körüli játékélmény, lehet emiatt is, nem? -
-conrad-
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
[link] Bár ahogy nézem már csak 5600 lesz az, péntek-vasárnap nem szabad rankedezni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-conrad-
addikt
Bírom ezeket a magyar dota streamereket.... egyiknek van 3 nézője, lelövi a streamet és átmegy a másikhoz flamelni meg fikázni ahol van 30.
-
-conrad-
addikt
Hellraisers vs Navi most megy, nagyon jó a game1.

-
-conrad-
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Itt, és nem csak nekem, megy a rage a chaten is: http://www.twitch.tv/beyondthesummit
-
-conrad-
addikt
Shanghai major, megy valami akció és kb 1 fps-el tudjuk nézni twitchen... wp.
-
-conrad-
addikt
válasz
Joezyka
üzenetére
Nem baj az, hogy ilyen a 1st pick, inkább az a baj, hogy ilyen a lastpick is

Tegnap randomoltam egy WK-t amivel jelöltem, hogy megyek safelane-re, volt egy mirana, erre hoztak egy troll-viper-void triót mint 3 lastpick, ráadásul mirana is carryzni akart.
So ward se courier, lane-ek elfeedelve,nem is volt értelme bármit csinálni. -
-conrad-
addikt
válasz
Joezyka
üzenetére
A játékosok színvonala is lecsökkent az ünnepek óta, nincs egy rendes játék. Tegnap 3 játékra volt időm, abból a harmadik volt élvezhető amikorra összeálltunk party-ba az előző játék értelmes embereivel, mert ők is ugyanezt mondták, hogy solo QQ-val nem tudnak értelmeset játszani.
Mindenki carryzni akar, de nem igazán tudnak. Akkor is azt hoznak, ha már van 3. Tegnap 2 meccsemen is csak carryt hoztak, nem volt ward meg courier, azt elfeedelték az egészet. (randomolni szoktam egyedül, ha supportot dob supportolok, de felesleges mert a carryk annyira noobok tudnak lenni... mint a tipikus pudge picker mid)Remélem változik ez miután vége lesz a pravoszláv karácsonynak, én a helyedben addig nem rankedeznék.
-
-conrad-
addikt
Arc warden az most bugos, hogy simán lehet vágni melyik a copy melyik a hero, vagy ez így a jó? Tök más színe van.
-
-conrad-
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Sokszor jó a jungler, nem veszi az xp-t a solo offlanertől. Jobb, mint a trilane. Biztosan junglereknek lett hozva, az elején nagyon jó a nagyobb creepek ellen, meggyorsítja a farmot illetve nem kell annyit regenelni.
-
-conrad-
addikt
Játszom már jóideje a játékkal de eddig még nem mélyedtem el a makrókban, beállításokban stb. hanem csak játszottam az alapértelmezettekkel. Látom viszont streamen, hogy nem is kattint rá a creepre hanem valahová a földre és úgy lasthitel, beállítja az autoattackot és stopattackkal szakítgatja vagy mozgással? De akkor nem a legközelebbi targetre lő a hero, ha be van állítva? Gondolom rém egyszerű de leírja valaki, hogyan használjátok? Én eddig nem szerettem az autoattackot, így klikkeltem a lasthiteket. Gondom így sincs vele, csak kipróbálnám..

-
-conrad-
addikt
Ha jól értem mindenkinek kimentek a game adatok, nem csak a spectatoroknak, gondolom ezt használta fel a hack is, hogy a nem megjelenített adatokat megjelenítette. Ezzel játszva le sem lehet bukni, ha ügyesen csinálod. Mindig jó helyen dewardolsz, ha "csillog" a hero-d akkor backelsz, mert van invis vagy ward ami lát, stb. Illetve a mapon látod merre van az enemy...
-
-conrad-
addikt
Dota update: (27.10.2015)
*Player camera positions are now only networked to spectatorsHány ilyen van még?....
-
-conrad-
addikt
Egy ideje kioffoltam de látom jókor, a reborn mint beta nekem sem adott többet mint a source1, így mindig a régiben toltam, most belépve láttam, hogy már csak az új motor van, de itt olvasgatva sztem még jegelem 1-2 hétig a dotázást, akkor ránézek megint a fórumra, hogy mi van.
-
-conrad-
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ma jár le a charm is, amit lehetett kukázni (nyilván maradt rajtam egy csomó, mert nem predicteltem random partykban, hogy ne vesszen el most meg annyi nekik) szóval gondolom ma...
-
-conrad-
addikt
A szünetben csináltam, ilyenek vannak percenként:
twitch
game klienssztem elég idegesítő
Néztem egyszerre, tényleg percenként van egy ilyen. Amikor twitchen "extra" kizoomol azt a game nem követi. -
-conrad-
addikt
válasz
Sinesol
üzenetére
Csak most tudtam megnézni ezt a meccset, most komolyan, ennek nagyon throw szaga van.. 5 percnél ott van erdőben bara kb. 3 percig, senki nem megy oda neki segíteni megölni PL-t, csak afkol a fák között. Aztán meg 21 percnél ez a gg... sztem nem volt még veszve ott semmi, a defelnek akkor a bara meg a razor le tudta volna nekik hozni a gamet.
Lehetett ez egy respect gg de akkor sem volt még vége a meccsnek ott. -
-conrad-
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
.. és ahogy olvasom a valve ezt sem tudta megcsinálni bug nélkül úgyhogy kihagyták a meglepit amit előkészítettek a nézőknek... milyen meglepő.. az ilyenekkel ölik meg az egész hangulatot.
-
-conrad-
addikt
Én is meglepődtem a végeredményen, mert első játékban fényévekkel jobb volt secret mint vp, nagyon jó meccs volt.
Aztán a legjobb kombójukat game1-ből hagyták, hogy vp pickelje 2x is, az az es+lina nagyon jó volt első játékban. Nem tudom minek erőltették dark seert, szerintem a legszarabb volt g1-ben, erre még kihozzák 2x. Jó hős tud lenni de vg-nél második játékban az ultija nem olyan erős, mert kit kopiz le vele? Egyik hero sem physical carry szóval nem ver agyon senkit... nyilván enigma mellé jó mert összerántja az enemy-t meg qop luna is profitál belőle de egy es blinkkel annyival gyorsabb.
G3 meg ugyanez csak Luna helyett SF, ráadásul ott még nem is bannolták drow-t... -
-conrad-
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Csinálok majd ingame screenshtotot a replayről meg arról amit twitchen van, ha lesz időm délután. Nem csak én jeleztem, hanem erről flamelt az spectator chat.
Amikor kizoomolt a caster nekünk nem zoomolt ki, hanem egy feleakkora képet láttunk amiből kilógott az akció. -
-
-conrad-
addikt
válasz
PitbullStyle
üzenetére
Te jobban követed a külföldi fórumokat, nincs rage az ingame meccsnézés miatt? Nem nagyon éri meg jegyet venni mert egyre többet látom a hibát, hogy a casterek kizoomolnak amit az ingame kliens nem követ és lemaradnak a nézők a lényegről.
Most TI alatt olyan zavaró volt, hogy inkább nézem twitchen. -
-conrad-
addikt
Értelmes kezdési időpontok valahol? Mert a hivatalos oldalon csak PDT 10:00 van és ennyi, nincs részletes.
Cloud9 vs. Vici Gaming [BO3] pl. ma lesz még? Vagy csak benn van a stream címében? -
-conrad-
addikt
válasz
PitbullStyle
üzenetére
jutub is eldobta magát
-
-conrad-
addikt
Csinálom a challengeket rebornban, eddig minden ok volt de most csináltam meg egyet, rebornban 1100 felett volt a pontom, belépek normálba elkölteni mert reborn szar és nincs benne compendium, erre sima dotában csak 669 pontom van

Egy dologban csináltam másképpen mint eddig, rebornban rányomtam a "spend compendium point" gombra. Grr... -
-conrad-
addikt
Van egy felesleges NS setem amit Zeusra szeretnék cserélni, ha érdekel valakit.
-
-conrad-
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Nem értem mire fel ez. Bénák, rendben. De nem kötelező őket nézni ha nem érdekel, azért meg, hogy fikázd őket felesleges. Nyilván nem lesznek a nemzetközi csapatokhoz képest sehol, vagy legalábbis nem egy éven belül, de azért legalább próbálnak valamit.
Ez kicsit olyan Baumgartner-es, ő is fikázva lett csak meg kiröhögve de legalább kijutott (és lehet arra fogni, hogy mert apunak sok volt a pénze, de azért egy csapatba sem tudja csak pénzzel kvalifikálni magát ha nem tud vezetni, csak szimplán nem volt egy Schumacher szintjén) -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
válasz
xuldar
üzenetére
Nem kellene leragadni annál, hogy mi kerül a kezébe ha agha-ja van, arra úgyis van immortal meg minden.

Sztem viszont a body nem merül ki abban, hogy ráaggatunk pár kristályt random helyre:
Viszont ez az irány sztem tök jó:
A többi arcana-nál elég jól használják az effecteket, egy fasza "lávás" skin ami animált nem csak vörös, azt jól meg lehetne csinálni sztem.
(az ice infusion pl. nekem nagyon nem tetszik, mindenkinek kellett anno mert az egyetlen tiny set volt de annyira outdated már... mintha belemászott volna a mészbe azt foltos lenne, kb. ennyi )
-
-conrad-
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Hát kb. a legjobb választás lenne.
QOP-n egyedül a szárnyak hangsúlyosak, de abból már van 1000 féle. Juggernek is rengeteg setje van, Zeus most kap immortalt meg annyira nem is nagy szám a kinézete, hogy faszán lehessen pimpelni. -
-conrad-
addikt
sztem a meepo béna
-
-conrad-
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Nekem annyira nem jön be akkor a 3. kör, zeus meg troll ok, talán még kunkka, de a többi... :/
-
-conrad-
addikt
tudtok valamit az immortal treasure 3-ról?
Eddig amit hallani az elég kaki lesz, meepo kalap, furion dagon (megint egy immortal staff?) meg od fegyver, stb... :S -
-conrad-
addikt
tudom, hogy van neki külön topic de azért hátha ti gyorsabban írtok: benneteket beenged a steam? nekem nem megy, a troubleshooting oldal is halott.
-
-conrad-
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Nekem nincs ilyen mappám:
-
-conrad-
addikt
válasz
Sinesol
üzenetére
"...hero modellek is részletesebbek..."
Hát nem tudom, nekem máshogy jött le és a csapattársak is erre panaszkodtak.
Homályos lett az egész, egy kört mentem Legionnal, hát az arcana nagyon fos az új motor alatt. Sima kliensben szép az ambient effect, az új motor alatt meg valami maszatolás a hero-n. :S -
-conrad-
addikt
Mostanában nézegetek egy srácot (qsnake) aki pénzért boostol accokat, hát elég meggyőző...
Kedden vette át az accot, ezen látszik is: [link]
Most jár 27/0-ban, itt szoktam nézni: [link]
Sokféle heroval tolja, de legtöbbet Legion, Huskar meg PA.Mondjuk az árakból sztem nem élne meg de a stream + boost az már szép összeget hozhat neki.
-
-conrad-
addikt

Iskolapélda miért is szar a 3k bracket lol:[link]
7k main acc 2-4k között boostol pénzért és a safelane kunkka bemegy inkább midre és elbarmolja a farmját.
és megy a rage! -
-conrad-
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
bo3? Valahova csak befér az a 20 perc a délutáni programomba...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-conrad-
addikt
Nem gondoltam volna, hogy a "kill 8 or more heroes" az pont a phoenix-el lesz meg, de nagyon fun ez a hero, eddig kb. 3x toltam vele, de parádés játékom volt nagyon, void+cm aggyal, hétvégén, el sem hiszem. ( na jó egy agyatlan bara meg doom azért volt...
) -
-conrad-
addikt
Tököm kivan ezzel a közvetítéssel de komolyan... nézem az angol castereket de minden kib@szott meccsen az akció kilóg a képből, a hero portrait-ok alatt van az akció meg van 3/4 képernyő fű. Nem értem mit csinálnak, a twitch-en van egy fél monitornyi banner ami miatt ilyen fosul lehet csak csinálni?
Ki is kapcsoltam a picsába -
-conrad-
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
-
-conrad-
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
u are one in a million.

Sztem amúgy a winrate le fog esni vele, a pick meg felmegy, mert sokan próbálják majd a drow+visage kombót azt megy a failkodás pubon
-
-conrad-
addikt
Hátőő..
Indulj el innen lefelé, keresd a supportokat: [link]
ES - kapott immortal itemet
WR - kapott immortal itemet
Lina - arcana
Lion - immortal
CM - arcana + 2 immortal
..
Ezek voltak a legpopulárisabb support hero-k.
Ezek mellett persze kapott prémium immortalt egy 6,1%-ban pickelt Enigma, meg jön immortal egy 5,19%-ban pickelt Distruptorra is, szóval nem is értem miért írod amit....Nyilván a populáris hősöknek fognak itemeket kihozni mert azt várja a tömeg.
Hozhatnak Visage-re nagyon fasza kis immortal minionokat de ugyanúgy nem fogja őket a kutya sem játszani, annak ellenére, hogy pro game-ben jó. Pubon nem fognak szarakodni a minionok reptetésével a stun miatt, de igaz lehet egy Chen-re is (aminél ugye azért van többféle mount, stb) mert skillcapon van nagy %-a az embereknek amikor arról van szó, hogy a hero mellett irányítson 2-3 centaurt is, és stunoljon időben etc.Arról nem is beszélve, hogy supportok megint hanyagolva vannak. Legalább egy 50-50% lehetne.
3 carry 2 mid 2 support kap a kövi körben immortalt, nem érzem a hatalmas hanyagolást sem. -
-conrad-
addikt
Van egy bladesrunner szettem juggerre, ami nem tradelhető de giftként tovább tudom adni, érdekel valakit? Elsősorban SF arcana, és compendium pont érdekelne.
-
-conrad-
addikt
Ha ma lesz időm jön a nagy experiment, toltam egy szándékos lose streaket a hétvégén (normalon) és most kíváncsi leszek ha rankedet tolok mennyire lesz easy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez mid ez life
Persze instamid.

. Nem fogom senkire, jobb is volt anno úgy többen játszani mint egyedül. Csak annyi a lényef, hogy funra mentünk nem winre, így alacsonyra sorsolt. (Vagy mert noob vagyok, de ez nem derül ki) .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

4v5 meg lehozták.