Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• marilllyo

veterán

Nah én is kitoltam.

Két negatívumot tudnék felhozni. A pályák változatossága. Oké...én értem, hogy mars meg pokol...de azért egy kicsit jobban is lehetett volna variálni. Pl. Doom3-ban volt csatornarendszer meg ilyenek. Valami. Annyira egyhangú az egész pályadizájn, hogy már túlzás.

A másik meg, hogy fegyverek közül volt a super shotgun..meg a többi. Gránátot nem használtam. Hologram azt sem tudom mi...

Szerintem baromi jó volt. Igazi retro shooter..semmi egyéb. Kifejezetten örültem neki, hogy nincs ez az xp-s fejlődgetős cod féle baromság. Faék egyszerűségű a játék de mégis működik. Jól kell játszanod és mehetsz előre. Ennyi. De pont az lényeg, hogy itt egy játék és az a lényege, hogy játssz. Mégpedig ügyesen.

Bátorság volt ilyet kiadni 2016-ban de lám működik. Bár félek, ha nem ID vagy Doom lenne akkor kisebb lenne a népszerűség.

PS4-en toltam végig (kontrollerrel :P) de nem volt nehéz(normalon). 4x kezdtem újra a fő bossfight-ot de mindig ippen csak milliméterek hiányoztak. Egy "fészkes" rész volt szinte rögtön a BFG megszerzése után aminek sokszor neki kellett futni. Persze, ha nem spóroltam volna a BFG-vel. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák