Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- iPhone topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Amugy kulomben itt is ervenyes az izlesek es pofonok dolog. Egyreszt nagyon sokmindenkinel a grafika masodlagos a jatekhoz kepest, vannak akiknel ez forditva van, mint peldaul nalam. Ez nem azt jelenti, hogy szeretem a szar es szep jatekokat, hanem inkabb azt, hogy kiabrandit, ha egy jo jatek a grafikaja miatt valik elvezhetetlenne. En a doom3-at az alphaja alapjan iteltem meg eddig (azt egy P4@2.53GHz/ 1GB RAM/ Ge4MX 32MB gepen szoktam jatsznai 800x600-ban 19'' monitoron, ahol ugye mar zavaroan nagyok a pixelek ennel a felbontasnal). Ennek ellenere, ugy erzem hogy egy ilyen jatek, foleg a horror kategoria miatt, csak akkor tud kiteljesedni, hatasos lenni, ha eleg elethu. A feny-arnyek-, a bumpmapping- es reszecske-effektjeikkel nagyban hozzajarultak ehhez. Szvsz a most forgalomban levo jetekokat osszhatasban agyonveri. A HL2, Stalker meg nincsenek kint. Sztem azok mar melto ellenfelek lesznek, es akinek meg nem jon be a horror tema (azoknak lehet ezekse fognak bejonni:) ) lesz mas valasztasuk... Na egy szo mint szaz, aki teheti vegye meg a legjobb karit ami tud, mert ha 60+ fps-sel 1280+ neagyisten 1600-as felbontasban jatsza majd, az befogsz*rniagatyaba:))
Aktív témák
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tekken 7 Playstation 4
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest