Hirdetés

Aktív témák

• Macc

aktív tag

válasz baliii #862 üzenetére

Amugy kulomben itt is ervenyes az izlesek es pofonok dolog. Egyreszt nagyon sokmindenkinel a grafika masodlagos a jatekhoz kepest, vannak akiknel ez forditva van, mint peldaul nalam. Ez nem azt jelenti, hogy szeretem a szar es szep jatekokat, hanem inkabb azt, hogy kiabrandit, ha egy jo jatek a grafikaja miatt valik elvezhetetlenne. En a doom3-at az alphaja alapjan iteltem meg eddig (azt egy P4@2.53GHz/ 1GB RAM/ Ge4MX 32MB gepen szoktam jatsznai 800x600-ban 19'' monitoron, ahol ugye mar zavaroan nagyok a pixelek ennel a felbontasnal). Ennek ellenere, ugy erzem hogy egy ilyen jatek, foleg a horror kategoria miatt, csak akkor tud kiteljesedni, hatasos lenni, ha eleg elethu. A feny-arnyek-, a bumpmapping- es reszecske-effektjeikkel nagyban hozzajarultak ehhez. Szvsz a most forgalomban levo jetekokat osszhatasban agyonveri. A HL2, Stalker meg nincsenek kint. Sztem azok mar melto ellenfelek lesznek, es akinek meg nem jon be a horror tema (azoknak lehet ezekse fognak bejonni:) ) lesz mas valasztasuk... Na egy szo mint szaz, aki teheti vegye meg a legjobb karit ami tud, mert ha 60+ fps-sel 1280+ neagyisten 1600-as felbontasban jatsza majd, az befogsz*rniagatyaba:))

Aktív témák