Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• terazka

csendes tag

Sziasztok! Most szereztem egy DNS-320 NAS-t. Jelenlegi lakhelyemen (nem Magyarorszag) a szolgaltato korlatozza a sebessegemet ha torrent forgalmat erzekel. Eddig PC-n, laptopon fizettem egy BTGuard nevezetu szolgaltatasert ami tulajdonkeppen egy proxy socks5 szolgaltatas ha jol ertem es kaptam egy felhasznalo nevet jelszot amit az utorrent kliensben beallitottam es ennek segitsegevel elkerultem a savszelesseg korlatozasat. Keresgelek egy ideje a forumon es a neten de nem talaltam valaszt arra hogy vajon ezt a megoldast tudom-e hasznalni a DNS-320ason valamilyen formaban. Meg teljesen szuz a gep csak a firmware-t frissitettem es lattam a leirasokat hogy fun_plug-ot, transmission-t fel lehet ra varazsolni de peldaul ha jol lattam a transmission megszuntette a proxy funkcio tamogatasat es a korabbi verziok sem hasznaltak az adatforgalomhoz igy valoszinuleg sokat nem erek vele meg ha fel is rakom. Igaz ez, illetve van valmai megoldas erre az egeszre?
    Igyekeztem legjobb tudasom szerint megfogalmazni a problemat, mert meg csak most ismerkedem az egesz terulettel. Remelem nem kerdeztem olyat mit mar leirtak korabban. Elore is koszi barmi segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák