Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sztrogoff19

tag

Tiszteletem,

Az alábbiakban legyetek kedvesek segíteni:

Megadta magát a LAN filmlejátszás (NAS, D-link DNS320), ezt megelőzően a lejátszás problémamentes volt ES file explolerrel. A telefonon szuperül ment (Galaxy SIII), de most sem azon, sem a tabin (Galaxy Note 10.1) nem megy, de legalább azt tudom, hogy nem a tabival van gond.

A NAS-ról nem sokkal a LAN-os lejátszás halála előtt megpróbáltam törölni, de TC-vel rendszergazdaként sem sikerült. A W7 saját fájlkezelőjéből működött, egy darabig, aztán egy mappánál az is bemondta az unalmast és azóta azzal sem tudok törölni.

Nem tudom, hogy a két hiba mennyire van korrelációban egymással, de így a felhasználói élmény kifejezés kissé üressé vált ...

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a NAS-ban lévő két merevlemezt is szeretném felcserélni, mint a letöltések helyét (ezért is álltam neki törölgetni), de amilyen szakbarbár vagyok a NAS kezelőfelületén ez sem ment.

Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném és annyi kérésem lenne ez esetben, hogy legyetek tekintettel arra, hogy műszaki antitalentum vagyok :DDD

Új hozzászólás Aktív témák