- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RootRulez #506 üzenetére
Megleltem a mydjuice oldalon az ide vonatkozó részt, de nem engedi, arra hivatkozva, hogy az ottani váltáshoz még nem vagyok elég ideje telenor ügyfél.
Úgyhogy akkor az van, amit mondasz, hogy kérnének 1 havi díjat a módosításkor.Hát akkor marad az, hogy be kell mennem, vagy akkor megvárom, míg telefont is vennék(a mostanit még egyenlőre nem akarom váltani, majd talán karácsony körül), és veszem majd előfizuval közvetlen.
Köszi
-
Sziasztok!
Ha djuice kártyás csomagról djuice 20 előfizetésre akarnék váltani, akkor meg tudom azt oldani valahogy neten/telefonon, vagy mindenképp be kell mennem egy djuice cafee-ba?
-
válasz
RootRulez #412 üzenetére
A djuice oldalán ha bejelentkezel, van lehetőség csomagok közti váltásra online. Bár azt nem tudom, hogy a korhatárt ellenőrzik-e, vagy sem ilyenkor. Szerintem legegyszerűbb az lenne, ha beszélnél az ügyfélszolgálattal.
Amúgy néztétek mosta a kínálatot? Egész pofás lett
-
válasz
#41635072 #357 üzenetére
Neked legalább válaszoltak, én még mindig arra várok..
Te is kártyás vagy? Mert akkor ez így (nem tudom hangsúlyozni)eléggé gáz, hogy egy kártyás konstrukciónál egy előre meghatározott ciklus szerint értelmezik a dolgokat. Mert egy előfizetés esetében rendben van, de ott ki tudják számlázni a fél napot is, kártyás csomag esetén, pedig bukta az ember, ha ezt nem tudja(márpedig szvsz eddig senki nem tudta). Meg pl pont ez lenne a lényeg egy kártyás csomagban, hogy az ember akkor tölti, mikor eszébe jut, akkor rendel meg dolgokat, amikor a helyzet úgy kívánja.. Így a halottnak egy puszi az egész
devast:
Leírnám, ha tudnám.. Nálam már a telefon(Nokia 5530) alapra belőtte magának a dolgot, ahogy betettem a kártyát, így a leküldött beállításokat fel sem pakoltam. Viszont ha belenézek ebbe, minden automatikus, vagy nincs beállításon van(vagy csak én nem tudom, hol kéne néznem), szóval ez rajtad nem sokat segít. A leküldött beállítás meg egy konfigurációs sms volt, tehát nem leírogatva, hogy mi merre. -
-
válasz
#41635072 #336 üzenetére
Nálam se. Pedig gondoltam majd hétfőn ránéznek.. de hát..
Viszont nem fogom békén hagyni őket, míg nem mondanak rá valamit. Nem is az a pár 100 Ft, de így többet semmit nem rendelek meg, mert ha mindig ezt játsszák, akkor egy idő után igen csak sok lesz, és igen csak bepipulok.. -
Egy aprócska kérdésem volna. Megvettem nemrég a sim kártyát djuice 29 csomagban. Megrendelgem a netet az ugye -500 a maradékból meg tegnapig elvoltam. A net szept 9-ig jó elvileg, erre ma kapok egy sms-t, hogy a szolgáltatást egyenleghiány miatt felfüggesztették. Hát wtf?? Kifizettem az 500-at, ami 30 napra jogosít, a forgalmam is kb 60 mega körül van, mi a fenéért kapcsoltak le? Baromi roszkor jött, mert gépen sincs netem, mert épp 2 szolgáltató közt vagyok(2 hete várok, hogy bekössék végre, a régi meg közben off) és ez volt mint opció.
Ilyen lehet, vagy csak elqtak valamit? Hol lehetne rájuk szólni? -
válasz
#41635072 #281 üzenetére
Nekem sem tiszta az a baj
Szóval, kérdezte ott a csajszi, hogy milyen kódot akarok a sim kártyához. Ennek egy 6 jegyű számnak kellett lennie. Megadtam. Namost, ezt az itteni kártyaszintű regisztrációnál kellett felhasználnom, mint "kártyaszintű jelszó". Vagyis, én itt használtam, nem szóltak, hogy nem jó
Emellett, kérték, hogy adjak meg egy felhasználónevet(mármint ott mikor vettem a kártyát), és ehhez mail-ban küldtek egy kódot. Na arról viszont halvány lila gőzöm nincs, hogy ez hova kellElőször ezzel akartam belépni mydjuice-ba, de nem engedett be. Dehogy akkor hova kell
Szerk: még egy kérdés más témában. A nokia messaging szolgáltatás a telenornál elvileg 1ft/hó, ha van valamilyen net előfizu. Vajon a djuice-nál is annyi lehet?
-
válasz
#41635072 #278 üzenetére
Hát nemtudom, én személyesen vettem egy feltöltőkártyás sim-et, és nekem semmi ilyet nem mondtak. Ott aláírtam vagy 8-10 papírt elrendeztek mindent, és eljöttem.
Aztán ott kellett megadnom egy kártyakódot, azzal meg neten kellett regisztrálni, hogy a mydjuice-ba be tudjak lépni, és már az is megy.
Most azt mondod, hogy nekem is várnom kellene egy levelet?Szerk: vagy ti az online rendelt sim-ről beszéltek?
-
Nem szórakoztam végül számhordozással, bementem és vettem egy kártyát simán.
Most rendelnék rá netet, de nem megy.. Ott ugye meg kellett adnom egy felhasználónevet, mire hazaértem meg itt is volt a mail a jelszavammal, de nem tudok belépni a mydjuice-ba, mert azt mondja, hogy rossz felhasználónév/jelszóIlyenkor mi van?
-
Üdv!
Jelenleg vodafone vitamax kártyám van, de szeretném djuice 29-re váltani. A dolog lényege, hogy a számom szeretném megtartani, tehát számhordozás kellene nekem. Ehhez elég odaballagnom egy djuice cafee-hoz, és ott elregélni mit akarok, vagy van más teendőm is? Meg mindez mennyibe kerül? Nyilván sim-et vennem kell, ami fentebb láttam, hogy 3k, azon kívül kell valamit fizetni? Meg úgy alapban meddig tart a dolog(mármint a számhordozás)? Ott helyben kapok majd egy sim-et, aztán egyszer csak majd az megy a régi vodás helyett,vagy mehetek majd be érte később megint?
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném
Írtam a djuice-nak is mailt, de még nem válaszoltak, és sürgős lenne, mert holnap megyek dolgaimat intézni, és megejteném ezt is..
Szerk: jut eszembe még.. jelenleg aktív az SOS feltöltés a vitamax kártyámon, ez akadályozhatja a számhordozást, vagy egyszerűen csak úgy marad és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest