Új hozzászólás Aktív témák

• RootRulez
    félisten
    válasz C^^ üzenetére #490

Valószínű, hogy csak számlazáráskor enged át. :K Vagy most ünnepi hétvégén ez is inaktív. :U

Én biztosra mentem VIP szám lett és 500 megást rendeltem hozzá eleve..

más:
    Szóval át lett írva a leányzó nevére a számla és számlás 20-as lettem (mint azt korábban írtam)

Megcsináltam de nem akart menni a net... Azt tudtam, hogy az APN a ludas, mert mikor megjött az új (androidos) telóm, kitöröltem mindent mms-en kívül, mert egyből felment a netre és lekoptatta a kártyám...

Na szóval megvan az előfizetéses telefon, mobilnettel, erre nemtok netezni. Megnéztem telenor oldalán a leírást megcsinálom az APN-eket, nem jó. Elmentem djuice cafe-ba, mit b@&&#ak vele, monnyák hívjam fel a 1220-at és ők kioktatnak. Na felhívom, erre az is a netről felolvassa a honlap tartalmát, amit én is néztem ugyanott vagyok netem nincs. Bementem telenor boltba a csávó nézi a telefonom, mint borjú az új kaput... "Ebben hol kell beálítnai ezt?" Már itt sejtettem, hogy gáz van... Na a végén a neten tláltam valami leírást, de az se volt 100-as, mert most így a weather widget nem tud netre menni. Más féle kimegy, frissít, dea gyári, ami rajta volt a telón az nem.:N

Tehát: Le tudná nekem valaki írni az APN beállításokat?

Új hozzászólás Aktív témák