Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Én Phantom4-hez vettem gyári DJI autós töltőt.... papíron épp úgy 1ora kellene hogy legyen,mint a hálózati töltő...
Nekem nem vált be...
Vagy az adott autó feszültség ellátása volt nagyon "intelligens", ezért nem indult el a töltő gyújtás nélkül,,,,(az meg nem túl életszerű,hogy legalább 1orara gyujtason hagyom az autót...)
Vagy ....pld az én Mondeo kombim hátuljában van aljzat,ami ad feszt gyújtás nélkül,de ha lezarom az autót, egy idő után onnan is eltűnik a fesz....ha odafigyelek, és megnyitom az autót időnként, akkor sem sikerült 1 óra alatt eddig soha tölteni....
Már nagyon bánom,hogy annyi pénzt kiadtam érte...A töltő jó, az biztos...valahogy, az én "körülményeim" nem adták eddig ki, hogy normálisan tudjam használni...
Én végül a több aksiban találtam meg a megoldást...nem költséghatékony,de bevallt

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sarok íróasztal
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest