- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Én Phantom4-hez vettem gyári DJI autós töltőt.... papíron épp úgy 1ora kellene hogy legyen,mint a hálózati töltő...
Nekem nem vált be...
Vagy az adott autó feszültség ellátása volt nagyon "intelligens", ezért nem indult el a töltő gyújtás nélkül,,,,(az meg nem túl életszerű,hogy legalább 1orara gyujtason hagyom az autót...)
Vagy ....pld az én Mondeo kombim hátuljában van aljzat,ami ad feszt gyújtás nélkül,de ha lezarom az autót, egy idő után onnan is eltűnik a fesz....ha odafigyelek, és megnyitom az autót időnként, akkor sem sikerült 1 óra alatt eddig soha tölteni....
Már nagyon bánom,hogy annyi pénzt kiadtam érte...A töltő jó, az biztos...valahogy, az én "körülményeim" nem adták eddig ki, hogy normálisan tudjam használni...
Én végül a több aksiban találtam meg a megoldást...nem költséghatékony,de bevallt

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest