- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Kamerán semmit!
Ugyanazt a kamerát kapta mint a P4pro
Nekem a sima P4-em volt, azt váltotta a P4pro V2.0!Erről tudok neked nagyjából nyilatkozni...ami kb fedésben van a kérdéseddel, mivel a P4 és a P4pro Lightbridge átvitelt használ, a V2.0 pedig Ocusync-et!
A napokban voltam Veszprémben!
Ugyanitt tavaly a városban a P4 egyfolytában nyöszörgött az iterferencia miatt, dadogott a kép, nem volt az igazi, nem is szívesen repültem vele....
Idén egy nyik nem volt a V2.0-től,,,folyamatos kép semmi hiszti!
Élmény volt magabiztosan repülni, zabszem nélkül....Ugyanezt tapasztalom sok más helyen!
Nem tudom, hogy az én P4-em volt e hisztisebb droiddal "darabra", mint a többi,(mert a vevő aki megvette azt mondta neki iphone-al világi a kép.....bár ő teljesen "szűz" volt Phaqntom területen ) vagy más volt az ok.....!?
Én hiszem, hogy más volt....Ez pedig az adatátvitelben jelentkezik...hiszen a V2.0 tudja a 2,4Ghz-et, az 5,8-at, automatikusan tud kapcsolni......és "hivatalból" is nagyobb repülési távolságokat irnak a papíron,(7km) mint a régi verziónál(5km)
Tehát eleve nagyobb a "mozgástere" a technikának hogy stabilabb legyen....Nem értek a lovakhoz....
de a gyakorlat nálam azt mutatja stabilabb a jel, és a kép.....ami furcsa , hogy a motor indítása-leállítása nekem jobban tetszik a V2.0-nál...valahogy finbomabban működika dolog(állítólag ESC-et is cseréltek ebben a verzióban)
Viszont pld a "fék" mintha lágyabb lenne...
Ezt ott veszem észre, hogy 90%-ban én repülés után "behúzom" a gépet magamhoz, és kézzel megfogom!A rutin ugye megvan az ujjamban, de az uj gépnél hozzá kellet szoknom, hogy jelentősen tovább úszik a levegőben a karok elengedése után, mint a régi....
Valszeg ezzel is az aksit, és a motorokat kímélve....Lehetne ezt ragozni...én a V2.0-t jobb szívvel ajánlom....Amíg a papírformát nézegettem csak, nem voltam ennyire biztos a dologban....mióta repülök vele....nem bántam meg a cserét....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Windows 11
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a gyakorlat nálam azt mutatja stabilabb a jel, és a kép.....